2017 ŞUBAT Ayı Kazançları, MART Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 tane Rus adsense sıkıntısız kesinleşti . Tr Adsense de kesinleşme Yok umudum da Yok zaten . Umarım herkes beklediğini alır . Hayırlı kazançlar herkese

Ayın 8 inde kapanan tek kanalın bağlı olduğu Almanya adsense kesinleşmiş.

Kesinti normal hesaplamadım ama %18-20 civarı duruyor.

Son düzenleme:
uk adsenselerde çok fazla kesinti var. hepsi %40. kapanan kanalda yok. sizdede böylemi bu

kesintiler = % 43-44-45-46 :D şaka gibi hepsi aynı sayıda. uklar hep böylemi kesinleşiyor ?

Son düzenleme:
Ne zaman kesinleşti bilmiyorum şuan uyanıp gördüm. 3 İngiltere adsense de %40 yakın kesinti ile kesinleşti.

http://hizliresim.com/YDWE3l
YDWE3l

google yardım konusunda, herşey normal, olağan iken kesinleşme olmamış, diyo biri.. Tabi bizlerden biri değilse, sıkıntı global olabilir. Adsense normal koşullarda kesinleşmemiş diyo biri..

Son düzenleme:
Bence devam ediyor kalan parti kesinleşir
analtys baktıgımda kazancı gorebiliyorum.
1 ingiltere ona göre kesinleşmiş
2.ingilterede nekadar yansıyacagını biliyorum ama adsensede kesinleşmedi.
3.alman da beklemede.

2 tane Rus adsense sıkıntısız kesinleşti . Tr Adsense de kesinleşme Yok umudum da Yok zaten . Umarım herkes beklediğini alır . Hayırlı kazançlar herkese

Rus adsense kanallar açıkmıydı

---------- Spam Engelliyici 12:03 ---------- Önceki Mesaj 12:03 ----------

Ne zaman kesinleşti bilmiyorum şuan uyanıp gördüm. 3 İngiltere adsense de %40 yakın kesinti ile kesinleşti.

kanallar açıkmıydı veya kapalıysa ne zaman kapandı

---------- Spam Engelliyici 12:04 ---------- Önceki Mesaj 12:03 ----------

İngiltere kesintiler %38 ve %43.Amerikanın %13

kanallar açıkmıydı veya kapalıysa ne zaman kapandı

[MENTION=11012]krfz1[/MENTION] hiçbir kanalım kapanmadı ingilterede.Amerika'da kapandı ve %13

İçinde 3 hane olan adsenseler kesinleşmiş almanya ingiltere ve usa olmak üzere 4 hane olanlar için bekliyorum daha 3 tane daha almanya ve ingiltere adaense bekliyor ama 2 haneli pin için ve kesinleşme yok

Yeni baktım.

1 kanal tr adsense kanal 5 martta kapandı 7 martta açıldı. %23 kesinti kesinleşti. 4 hane

3 kanal 2'si kanaldı. 1 kanal da 6 martta kapandı 6 martta açıldı. Tr adsense kesinleşmedi. Beklenen 5 haneydi.

2 uk adsense kesinleşme fln yok 12:15 itibariyle, bi ayıda huzurlu geçirtse batar zaten google

ingilteredeki kesintiler canımı sıktı %45 nedir yahu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri