2017 ŞUBAT Ayı Kazançları, MART Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yardım - Destek merkezi - Contact Us - Sende Message - Account setup - Change details - How do I change my date of birth?

bu adımları izleyerek mesaj atabilirsin hocam
Hocam account withdrawal özelliğiyle çekmek istiyorum ben parayı hedef banka hesabının son 4 hanesi diyor iban mı yoksa kart numarası mı

payoneer almanya euro hesabı hala para yansımadı hesaba google ödemesi :S benim gibi bu durumda olan varmı?

payoneer ödeme geçmişine girdiğimde şöyle yazıyor Ödeme İptal Edildi yazıyor :S bu ne şimdi? ne yapacaz kim yamuk yapıyor :)?

Not: maile baktım anket ve kimlik bilgilerini doldurmamı istemiş ve maile bakmadığım için 3 gün önce gelen ödemeyi iptal etmiş :S

Son düzenleme:
Cuma günü çekim talebi vermiştim, bu sabah akbank hesabıma geçmiş. Hadi hayırlı olsun

İngiltere adsense - payoneer ödemesi enpara karta gelmiş. 9:30 gibi.

test ödemesini 23sinde yollamış 26sinda gelmişti 26sindan işleme girmişti normal ödeme yarın gelir diyordum o vakit senin yazdığına göre bi kaç günüm daha var , ordanda bankaya çekmesi 4-5 gün sürer vay anam vay diyorum

hafta sonunu saymazsak yarın yatabilir.saat farkından dolayı sizin de gece 2 gibi yatabilir...gece kontrol edip gelirse sabaha kalmadan çekmek gerekebilir.ben gece bekledim,baktım gelmiyor yattım.5dk sonra hesaba geçmiş :D

bu arada payoneer den tl hesabına mı çekiliyordu.ibanın son 4 ünü yazdık ama tl ibanın yazmışım.acaba yabancı para birimini mi yazmıştık bankaya ,tl ibanı mı yazmıştık unuttum.

hafta sonunu saymazsak yarın yatabilir.saat farkından dolayı sizin de gece 2 gibi yatabilir...gece kontrol edip gelirse sabaha kalmadan çekmek gerekebilir.ben gece bekledim,baktım gelmiyor yattım.5dk sonra hesaba geçmiş :D

bu arada payoneer den tl hesabına mı çekiliyordu.ibanın son 4 ünü yazdık ama tl ibanın yazmışım.acaba yabancı para birimini mi yazmıştık bankaya ,tl ibanı mı yazmıştık unuttum.

bana neredeyse kimseye sormayan gizli sorumu ve cevabını sordu. unuttuğum içinde yanlış girdim hesabıma bloke kondu.canlı destekden görüştüm. sağ elime kimliğimi sol elime payoneer(tarih) yazılı bir kağıt alıp suratımı çekmemi istediler. çekip gönderdim şimdi bilgileri değiştirmek için bana bir link göndericeklermiş. eğer hatırlayamassan son çare böyle bir şey yapabilirsin. değiştirirler yada söylerler.

ben hep tlye çektim şimdiye kadar eğer euro yada dolar hesabına çekme gibi bişey varsa bilen biri varsa bilgilendirsin çünkü kurdan dolayı biraz kaybımız oluyor

hesap acarken yerel parabirimi ıb nı olması gerekir diye biliyorum. yabancı eklediyseniz gelmeyebilir. birkacgune muhtemelen tekrar hesaba doner. tl ıb olması ve çekim yaparken eklediğin ib unutma onun son dort hanesini soruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri