2017 TEMMUZ Ayı Kazançları, AĞUSTOS Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakın yapma :) Adsenseye düşen ödeme yoksa bir şey alamazsın zaten.Anladığım kadarıyla bu ayki kazancından bahsediyorsun sen.O kazanç 11 Eylülde kesinleşir ve eşiği geçtiyse 21-22 Eylülde para, banka hesabına yatırılır.

Adsense de 180 kesinleşmiş bana da para lazım aslında sizce iptal etsem tekrar açarsam sıkıntı olur mu ?

Adsense de 180 kesinleşmiş bana da para lazım aslında sizce iptal etsem tekrar açarsam sıkıntı olur mu ?

Valla ben bir kere yaptım öyle geri açtırmıştım ama riski var mı bilmiyorum açıkçası.Bence yapma ama eğer illa yapmak istiyorum diyorsan hesabının pinli ve banka hesabının birincil olarak seçilmesini unutma.

benim hesapda para sıfırlanmış,google dan çıkmış.zaten mail da gelmiş dün gece ama enparaya gelen giden yok henüz nedense.hesaplar yeni olsa bişeyi eksik yaptım diycemde 3 yıldır aynı adsense hesabına baglı olan ve aynı enpara hesabına ödeme alan bi kanal.yarın gelir inşallah,bugün gelecek olsa gelirdi şuana kadar heralde.

benim hesapda para sıfırlanmış,google dan çıkmış.zaten mail da gelmiş dün gece ama enparaya gelen giden yok henüz nedense.hesaplar yeni olsa bişeyi eksik yaptım diycemde 3 yıldır aynı adsense hesabına baglı olan ve aynı enpara hesabına ödeme alan bi kanal.yarın gelir inşallah,bugün gelecek olsa gelirdi şuana kadar heralde.

enparaya dikkat edin hocam. Geçen ay hesabımı kapattılar google ve paypaldan başka bir yerden ödeme alıp vermiyordum. Kapatma sebeplerini de söylemiyorlar. Herkesin stepnesi olsun bence cepteteb ve kuveyt ten hesap açtım onların yüzünden.

enparaya dikkat edin hocam. Geçen ay hesabımı kapattılar google ve paypaldan başka bir yerden ödeme alıp vermiyordum. Kapatma sebeplerini de söylemiyorlar. Herkesin stepnesi olsun bence cepteteb ve kuveyt ten hesap açtım onların yüzünden.

dogrduru hocam.enparada butür sıkıntılar yaşayan başka arkadaşlarda oldu.bu arada,bugün artık gelmez diyordum ama gün bitmeden gelmiş enparaya.

Anlamadım hocam enpara mı kapattı hesabınızı, adsense mi?

Normalde işleme giren hesaplar 2 saat içinde tamamlanır hesap sıfırlanırdı.
Dün işleme giren bazı hesapların uzun süre işlemde kalmasından bir gecikme olacağı belli gibiydi.
Benim almanya adsense dün akşama doğru işleme girdi sabaha doğru hala işlemdeydi, bu sabah gelmiş ödeme maili. Ama banka hesabına gelen giden yok.
Yarın ola hayrola.

Enpara hesabınızdan bitcoin firmalarına para gonderirseniz hesabı kapatiyorlar

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Odeme konusu 10 sayfayi gecince felatel senaryolari yazilmaya baslaniyor. Hic degismicek bu forum ya :)
Rahat olun arkadaslar yarin bilmemediniz diger gun payoneer hesaplara duser paralar.

Payoneer dolandırdı kaçtı :D beyler sakin olun payoneer yamuk yapmaz

İngiltere ödemeler payoneer e düşmüş onay bekliyorlar.
Almanya hala bekliyoruz :)

PAYONEER ÇOK GÜZEL PARANIN ÜZERİNE YATAR 900 EURONUN ÜZERİNE YATACAK KADARDA AÇ GÖZLÜDÜR :)
hocam neden devre dışı bırakıldığı yazıyormu para nereden geldi acaba ?
Edit: Eğer hesap onaylıysa ve para google dan gelmişse bizim paralarada yatar kesin bunlar :(

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri