youtube kanalımdan diyince kabul etmiyorlamı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benimde sabahtan beri onay bekliyor hocam maile gelen giden de yok form vs.Payoneer Almanya ödeme alan var mı? Onay bu kadar bekletmezdi.
Benimde sabahtan beri onay bekliyor hocam maile gelen giden de yok form vs.
ne zaman gelecek acaba
ne zaman gelecek acaba
Çarsamba ödeme talebi istediğim payooner bakiyesi bugün akbanka gelmiş.
sizde ne kadar kesiyor acaba ogrenebilirmiyim bende fazla kesiyor akbank
enpara 27 tl kesmiş bende
garanti 26 tl kesmiş hocam
bu parayı oransal değil de toplam ne olursa olsun mu kesiyorar yani 500 tl de olsa 5000 tl de olsa 26 tl mi acaba?
Onay beklemede olan arkadaşlar payoneer oturum açtığı hesaplarından maillerini kontrol etsinler. Ödemeyi göndermek için belgeler istiyorlar bende 2 gündür bekliyordum. 2 gün önce belge istediler yeni farkına vardım şimdi yolladım bakalım sonuçları yazıcam.
destekle konustum hocam bana bu cevabı verdıler mecburen beklıcez.Onay beklemede olan arkadaşlar payoneer oturum açtığı hesaplarından maillerini kontrol etsinler. Ödemeyi göndermek için belgeler istiyorlar bende 2 gündür bekliyordum. 2 gün önce belge istediler yeni farkına vardım şimdi yolladım bakalım sonuçları yazıcam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.