2018 AĞUSTOS Ayı Kazançları, EYLÜL Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Abiler merhab sizlere bir şey soracağım. . Para kazanmam temmuzun 9 u gibi açıldı. . Ağustos ayında kesinleşen kazancım adsense 37 TL oldu. İban numaramı girip doğruladım. Ama PİN için ne birmail geldi ne bir bildirim var ne de tekrar isteyebileceğim bir alan hiç bir şy yok. Ne yapmam lazım acaba bilgilendirir misiniz? 1 ay oldu yani üzerinden zaman geçeli. . Adsense ana sayfamda mesajlarda da hiç bir mesaj yok. Hesap ayarlarına tıklıyorum orda da Pin ile ilgili bir alan yok. Ana sayfamdaki Kartlarda da Pin ile ilgili bir yer yok. Ne yapayım yardım eder misiniz? Mesajıma cevap geldkten sonra admin mesajımı kaldırabilir. Adsense sorunları kısmına yazdm ama kimse donmedi oradan..

2 ay sürebiliyor gelmesi.

TR Adsense %11 kesinti ile kesinleşti . . Youtube raporlardakinden ise %10 fazla

Geçen ağustos ayının 1inde pk kapanan kanalım kesinleşmiş. O ara kanalı kapananlara duyurulur hemde normal bir kesinti ile :)

Son düzenleme:
Yahu bu youtube bi bana mı garezi var anlamıyorum ki 5 aralıkta para kazanma kapandı 9 aydır kesinleşme olmaz mı ya yazıklar olsun

haziran temmuz aylarında para kazanması kapanıpta kesinleşen varmı sadece ağustos ayı kapananı mı kesinleşiyor olabilir.

26 Temmuz'da para kazanması kapanan kanalım kesinleşmemişti. Yorumları görünce bakayım dedim hesaba ancak kesinleşmemiş heralde Ağustos'tan sonraya özel olabilir.

1 ağustosta pk kapanan kanalın temmuz geliri kesinleşmiş.

Almanya ads kesinleşmiş, geçen ay bağlamıştım günlük verilerin hiçbiri yansımıyordu ama kesinleşme sıkıntısız oldu. Dolar bazından euro ya çeviri yaptım %0 kesinti yapmış adsense... Çok garip.

Son düzenleme:
Arkadaşlar daha ilk ödemem kesinleşmiş. Fakat İban girdim. Bir kaç gün içinde google yatıracak dedi 1 tl altında bir para onay lazım diyor. Onu onayladıktan sonra otomatik olarak yatar mı? Pin falanda onaylamadım hiç. Diğer yerlere baktım ama bulamadım birisi cevaplarsa çok sevinirim

Youtuba bazen akıl sır erdiremiyorum. Tıklamalar kısmına baktığımda hesaplarıma göre 400 tl gelecekken, 710 tl kesinleşmiş. Yani tbm ile genel bakıştaki tıklamayı çarpmak gerekiyor sanırım. Buna göre hiç kesinti yok bende.

Youtube analytics geçen ayı, ayın başlarında yüksek gösteriyordu. Sonra kesinti yapıldı birden Analytics'te. Şimdi Adsense o kesintisiz önceki hâlini kesinleştirmiş. Olması gerektiği gibi.

Bu dengesizliklerin nedeni ise dolar kuru muhtemelen. Her gün bir önceki günün kuruna göre işlem yapıldığı için karışıklıklar olabiliyor dolar çok oynak diye.

Arkadaşlar daha ilk ödemem kesinleşmiş. Fakat İban girdim. Bir kaç gün içinde google yatıracak dedi 1 tl altında bir para onay lazım diyor. Onu onayladıktan sonra otomatik olarak yatar mı? Pin falanda onaylamadım hiç. Diğer yerlere baktım ama bulamadım birisi cevaplarsa çok sevinirim

pin onaylamadan ödeme alamazsın..

Pk kapandıktan sonra kesinleşen arkadaşlar kanalda tekrardan pk başvurusu yapmış miydiniz veya marka hesabına taşıyarak başvuru yapmış miydiniz ? 19 Ağustos'ta pk kapanan kanalin kesinleşmesi henüz olmadı marka hesabına taşıyarak pk başvurusu yapmıştım

Agustos 1 ve 14 de kapanan kanallarımın kesinleşmiş :D :D

---------- Spam Engelliyici 17:55 ---------- Önceki Mesaj 17:26 ----------

Arkadaşlar eski adsenselerinizi kontrol edin kesinleşen miktarlar var şaka gibi

youtube suprız yaptı parası kapanan kanalın kazancı kesınlstı yoksa yt yolamı gelıyor

---------- Spam Engelliyici 18:00 ---------- Önceki Mesaj 17:58 ----------

haziran temmuz aylarında para kazanması kapanıpta kesinleşen varmı sadece ağustos ayı kapananı mı kesinleşiyor olabilir.

temmuz 13 de gıtmıstı ksınlestı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri