Emin değilim ama sanki eskiden otomatik ödeme beklemede yazısı mavi olurdu.bendeki simsiyah.
mavi olmuyordu hocam. ödeme yapıldıktan sonra maviye dönüyordu. ödeme yapılmadığından hala siyah
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Emin değilim ama sanki eskiden otomatik ödeme beklemede yazısı mavi olurdu.bendeki simsiyah.
mavi olmuyordu hocam. ödeme yapıldıktan sonra maviye dönüyordu. ödeme yapılmadığından hala siyah
Öyle olsaydı payonere de ödeme yapılmazdı
Payonere ödeme alanmı olmuş, kaç senedir payonner ile çalışırım daha 22sinde ödeme geldigini görmedim, belki bana denk gelmiştir![]()
Payonere ödeme alanmı olmuş, kaç senedir payonner ile çalışırım daha 22sinde ödeme geldigini görmedim, belki bana denk gelmiştir![]()
Öğleden sonra 1 gibi geldi bana almanya ads den payonere. Ama pinini yeni girdiğim 2 aylık paraydı. 21 inde akşam pin girmiştim.
Serkan inanırmısın daha 25inden önce ödeme aldıgımı bilmem , şansımı...
Tr olarak sıkıntı var galiba ing ve almanya payonnerden yatmış
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.