2018 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Şükran Günü Kasım ayının dördüncü perşembesi oyuzden resmi tatil arkadaşlar bunların resmi tatil günlerine baktimda yarına birşey görünmüyor ödeme gonderebilirler belki yarin

Beklemede olanlar için yüzde 20 yarın ödenir, yüzde 40 pazartesi yüzde 40 salı. Ödemenin mavi olması ise yarın gece olacaktır diye tahmin ediyorum.

(Şükran günü nedeniyle bazı bankalar çarşamba yarım gün, perşembe tam gün tatilmiş, nedeni o olabilir.)

Payonere ödeme alanmı olmuş, kaç senedir payonner ile çalışırım daha 22sinde ödeme geldigini görmedim, belki bana denk gelmiştir :)

Öğleden sonra 1 gibi geldi bana almanya ads den payonere. Ama pinini yeni girdiğim 2 aylık paraydı. 21 inde akşam pin girmiştim.

Google adsense Türkiye çalışanı yani destek biriminden bir uzman arkadaş paylaşmış forumda. Yarın gün içinde ödemeler yapılacakmış. Aşağıda forumda sorulan soru ve uzman kişinin yazdığı cevap ;

Sevgili Admin,
Bugün çoğu kanal sahibinin yaşadığı sorunu tekrar dile getirmeye gerek yok. O yüzden sizden detaylı ve tatmin edici bir açıklama bekliyoruz.

CEVAP :
Aynen diğer kullanıcılara ilettiğim gibi, az önce Dublin'le görüşme sağladım. EFT emirleriniz verilmiş ve bankadan provizyon bekleniyor. Merak etmeyin lütfen tamamı ödenecek :)

Sizden birazcık sabır diliyorum. Yarın gün sonunda tüm ödemeler yapılmış olur.

Anlayışınız için teşekkürler

Google itibar kaybediyor. Şimdi ben bunlara güvenip (para kazanma kapatmaları varken, ödeme aksaklıkları varken) devletin istediği şirketi neye güvenip kurucam kafamda deli sorular.

Son düzenleme:
bu işte bir gariplik var arkadaşlar. banka doğrulamasını dün yaptiğim hesap bugün bankaya düşmüş ama eski hesapların ödemesi hala yok bence bir hata v.s olabilir

Tr olarak sıkıntı var galiba ing ve almanya payonnerden yatmış

ne tr ne de ingiltere payoneer'de ses seda yok. Payoneer nasıl gelmiş millete anlamıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri