Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İşleme girdikten sonra ödeme olmayanı görmedim sıkıntı yok yaniBekleme işleminden sonra bir risk kalmıyor değil mi arkadaşlar
1 Alman adsense işleme giren var bende ama Almanlarda gecikme çok oluyor sanırım beklemekte fayda var.Almanya adsensesinde ödemesi isleme giren var mi arkadaslar? Bende daha islemde degil.
Bekleme işleminden sonra bir risk kalmıyor değil mi arkadaşlar
allahımmmmm kanalımın para kazanması geçen şubat ayında kapandı ve içindeki para kesinleşmemişti şimdi baktım kesinleşmiş hemide hepsiiiii
Para kazanma 24 martta tekrar başvurdum 4-5 gün sonra açıldı.
Arkadaşlar konu dışı biliyorum kusura bakmayın bir sorum var adsense banka hesabına esimin hesap numarasını yazmak istiyorum ama nasıl olacak bir sıkıntı olur mu bilmiyorum bu konuda bilgili arkadaşlar beni aydınlatabilir misiniz rica etsem
işlemde ancak ödeme yapılmamış, 23 nisan nedeniyle mi acaba?
23 nisanda baklar kapalı ama Bankamikten çekecez parayı Bankayla bi işlemimiz olmayacak 23 nisanda yatarmı
23 nisanda baklar kapalı ama Bankamikten çekecez parayı Bankayla bi işlemimiz olmayacak 23 nisanda yatarmı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.