Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Payonnere para geldi ama hesaba girmedi "Bekleniyor" yazısı var bu hatayla karşılaşan var mı? Hiç bir mailde gelmedi doğrulayın filan gibisinden de.
sanırsam orada anket var onu doldurmanı bekliyor olabilir
benden ilk defa kimlik bilgilerimi doğrulamam istendi ve ödemeler bekleyen ödemelerde kaldı kimlik doğrulanana kadar o ödemeyi alamayacağım söylendi ama onaylattım bugün ve ödeme geldiGeçen ay doldurdum kimlik kısmındakinide çok önceden doldurdum, bir mailde gelmedi bunla ilgili sorun nedir böyle bekleniyor diyip hesaba para hesapa geçmeyen var mı?
unuttuğum 2-3 adsense varmış onlara pin girip , banka hesabı girdim. ama ödeme yapılmamış gözüküyor. mailde gelmedi. sebebi nedir ?
![]()
1. banka doğrulama yaptığın bankayı birincil banka olarak seçtin mi?
2. banka doğrulama miktarını girdin mi?
Gelmiyor diye bir olay yok adsensede![]()
bende de öyle oldu hocam geç de olsa işleme girdi bendesaolun hocam. ikisinide yapmıştım zaten. pin ile bankayı aynı anda girmiştim. 6-7 gündür bekliyorum. işleme girmedi bir türlü.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.