2018 MAYIS Ayı Kazançları, HAZİRAN Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İng adsense hepsi payoneere düşmüş 1 saat önce.

ING Payoneer Ziraat'a 15:45 gibi geldi haberiniz olsun arkadaşlar, bu ayı da atlattık çok şükür.. herkese bol kazançlar dilerim teşekkürler büyük patron

Eskiden en önce alman payoner gelirdi şimdi en geç geliyor.
Hala yok ortada ödeme.

Payonnere para geldi ama hesaba girmedi "Bekleniyor" yazısı var bu hatayla karşılaşan var mı? Hiç bir mailde gelmedi doğrulayın filan gibisinden de.

Bundan 2 ay önce felan ödeme min 2-3 gün sürerdi artık ödeme alan azalınca ertesi gün düşüyor payonere ing ödemesi

Dabah mesainin ilk saatlerinde odemeler yapildi bu ayida hayirlisi ile kapattik

Geçen ay doldurdum kimlik kısmındakinide çok önceden doldurdum, bir mailde gelmedi bunla ilgili sorun nedir böyle bekleniyor diyip hesaba para hesapa geçmeyen var mı?
benden ilk defa kimlik bilgilerimi doğrulamam istendi ve ödemeler bekleyen ödemelerde kaldı kimlik doğrulanana kadar o ödemeyi alamayacağım söylendi ama onaylattım bugün ve ödeme geldi

unuttuğum 2-3 adsense varmış onlara pin girip , banka hesabı girdim. ama ödeme yapılmamış gözüküyor. mailde gelmedi. sebebi nedir ?

JDkn1o.png

unuttuğum 2-3 adsense varmış onlara pin girip , banka hesabı girdim. ama ödeme yapılmamış gözüküyor. mailde gelmedi. sebebi nedir ?

JDkn1o.png

1. banka doğrulama yaptığın bankayı birincil banka olarak seçtin mi?
2. banka doğrulama miktarını girdin mi?

Gelmiyor diye bir olay yok adsensede :)

1. banka doğrulama yaptığın bankayı birincil banka olarak seçtin mi?
2. banka doğrulama miktarını girdin mi?

Gelmiyor diye bir olay yok adsensede :)

saolun hocam. ikisinide yapmıştım zaten. pin ile bankayı aynı anda girmiştim. 6-7 gündür bekliyorum. işleme girmedi bir türlü.

4 tane para kazanan 3-4 yıllık eskı kanal ayni adsense aylık 200 tl limitini gecememiş Kanalların gunluk izlenimi 15-20 k arası Yok böyle bişe ya youtube artık iyice sıkmış damlatmıyor Gercekten moralım bozuldu ben bu ay 500 den yukarı gelir diyordum

sayın [MENTION=9224]mNote[/MENTION] bey size nereden ulaşabilirim ? skype adresiniz varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri