2018 MAYIS Ayı Kazançları, HAZİRAN Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mNote

Administrator
Merhaba Arkadaşlar,

Youtube Analytics bugün kesinleşti. Analytics ayarlardan TL yaparak adsens kesinleşecek ödemeyi %99 a yakın bir oranla doğru olarak görebilirsiniz.

Adsens kesinleşmeler 11 Pazartesi Ödemelerin işleme girme günü 21 perşembe, cuma günü de hesaplara geçer.

Kesinti Hesaplama

web adsenseler kesinleşmiş,güzel :) ytde bişey yok zaten bende,büyük ihtimalle bundan sonra webdede olmaz son olaylardan sonra :D

Hayırlısı olsun bu ay erken açılmış konu.

umarım geçen ay ki gibi sorunsuz alırız ödemeleri

yarın kapanma olsa kazanç kesinleşir mi?

Aslında kesinleşmesi gerekiyor analytics kesinleştikten sonra ama net bir tarih varmı yokmu bilmiyorum. Ödeme konusunda kapanma tarihi verip sonucu yazanlar var. Önceki konuyu inceleyebilirsin

Herkes ödemelerini sorunsuz alır umarım.
*Ayın 5inde kapanan kanalın ödemesi kesinleşir mi bilgisi, tecrübesi olan var mı ?

Herkes ödemelerini sorunsuz alır umarım.
*Ayın 5inde kapanan kanalın ödemesi kesinleşir mi bilgisi, tecrübesi olan var mı ?

Buna benzer sorunum var su an 3 telif kanalı silcem bekletiyorum son 2 günü kaldı kapanmasına verilen 1 haftalk süreden geçmişe dönük araştırma yaptım forumda kiminin kesinleşmiş kiminin kesinleşmemiş

Buna benzer sorunum var su an 3 telif kanalı silcem bekletiyorum son 2 günü kaldı kapanmasına verilen 1 haftalk süreden geçmişe dönük araştırma yaptım forumda kimi alan olmus kimisi alamamıs

Hocam itiraz et 3 telifede, ek 10 gün süre tanımlanıyor diye biliyorum. ayın 7sine kadar dayanırsa zaten %90 oranında kesinleşiyor. Ama kanalı silince kesinleşmiyor benim bildiğim.

Nedir son olaylar.

biçok kişinin bildigi üzere ben uzun zamandır sitelerlede ugraşıyorum hocam.25-30 sitem var ortalama olarak para kazandıran mesela bunlardan günde 20-30-50tl getiren sitelerim şuan 1-2 tl veriyor.günde 2000tl kazanan bi web sitesi sahibi arkadaşım 3 gündür sinir krizi geçiriyor resmen.adamın kazancıda benim gibi diplerde şimdi,2000tlden 3-5tlye düştü kazancı.sebebide gelen son güncelleme...deniyor ki yabancı hitli siteniz varsa,siteye cookilerle alakalı uyarı ekleyeceksiniz.hani bagzı sitelere girince sitede cookileri tutuyoruz filan diye uyarı oluyor,genelde sitenin altında bi barda,onlardan koyacaksınız sitenize ve insanlar ona onay verip,cookie kullanımına izin verecek.o zaman eskisi gibi reklamlar çıkmaya devam edecek sitede,eskisi gibi kazanacaksınız.ziyaretciler o onayı vermezlerse,para filan yok size :) bi ziyaretci gözüyle bakıyorum,ona onay vermedende sitede rahatca geziyorum arkadaş.neden onay vereyim,neden dikkatimi çeksin...zorla insanları rahatsız edecek şekilde bişeyler yapıp,o onayı vermeleri için zorlamamız gerekecek para kazanmak için.siteler hayır kurumuna döndü şuan,para filan aldıgımız yok hiç.

not : türkiye hiti olan sitelerle alakalı bi konu degil bu,yabancı hitli sitelerle alakalı.

biçok kişinin bildigi üzere ben uzun zamandır sitelerlede ugraşıyorum hocam.25-30 sitem var ortalama olarak para kazandıran mesela bunlardan günde 20-30-50tl getiren sitelerim şuan 1-2 tl veriyor.günde 2000tl kazanan bi web sitesi sahibi arkadaşım 3 gündür sinir krizi geçiriyor resmen.adamın kazancıda benim gibi diplerde şimdi,2000tlden 3-5tlye düştü kazancı.sebebide gelen son güncelleme...deniyor ki yabancı hitli siteniz varsa,siteye cookilerle alakalı uyarı ekleyeceksiniz.hani bagzı sitelere girince sitede cookileri tutuyoruz filan diye uyarı oluyor,genelde sitenin altında bi barda,onlardan koyacaksınız sitenize ve insanlar ona onay verip,cookie kullanımına izin verecek.o zaman eskisi gibi reklamlar çıkmaya devam edecek sitede,eskisi gibi kazanacaksınız.ziyaretciler o onayı vermezlerse,para filan yok size :) bi ziyaretci gözüyle bakıyorum,ona onay vermedende sitede rahatca geziyorum arkadaş.neden onay vereyim,neden dikkatimi çeksin...zorla insanları rahatsız edecek şekilde bişeyler yapıp,o onayı vermeleri için zorlamamız gerekecek para kazanmak için.siteler hayır kurumuna döndü şuan,para filan aldıgımız yok hiç.

not : türkiye hiti olan sitelerle alakalı bi konu degil bu,yabancı hitli sitelerle alakalı.

Aşırı saçma bir durum olmuş geçmiş olsun

sorun genel ise rayına oturur bir şekilde hocam

Web çalışıp da iyi kazanan birisi bence şanslıdır.Youtube gibi yarın ne olacağın belli olmadan gitmiyorsun

sorun genel ise rayına oturur bir şekilde hocam

Web çalışıp da iyi kazanan birisi bence şanslıdır.Youtube gibi yarın ne olacağın belli olmadan gitmiyorsun

sorun genel,yabancı forumlarda kaç gündür kaynıyor.heryerde küfür kıyamet...ama düzelecek,degişecek bişey oldugunu sanmam.olayın adsense ile alakası yok çünkü,avrupa hitiyle iş yapan heryerle,herkesle alakası olan bi durum ama kısmet tabi.ben oldum olası siteleri sevmişimdir.yt,dm vb yerlerin sabaha ne olacagı belli olmazken sitelerde beklenmedik,çok büyük bi sorun çıkma ihtimali çok düşük.neyi nasıl yaptıgını bilirsin sitelerde uzun yıllar para kazanıyorsun güzel güzel,dedigin gibi ytnin yarını belli degil.keşke hepsi biraz düzelsede eskisi gibi hepimiz bolca para kazanmaya devam etsik :)

Webte yapılan ne varsa yt ye ve admoba da yansıyor fatih hocam yakında konuları görürüz bol bol

Hocam itiraz et 3 telifede, ek 10 gün süre tanımlanıyor diye biliyorum. ayın 7sine kadar dayanırsa zaten %90 oranında kesinleşiyor. Ama kanalı silince kesinleşmiyor benim bildiğim.

para kazanması giden kanalın ödemesi yapılıyormu hocam özgün kanalın

beyler mayıs ayı kazancım hala görünmüyor 2 gün önce adsensi onaylattım yani kesinlesmemis hesap sizce kesinlenir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri