2018 NİSAN Ayı Kazançları, MAYIS Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
24 nisanda kapanan kanal kesinleşmiş az önce girdim bakdım kesinleşmez diye beklerken nasıl kesinleşebilir bu para :D :) spamdan kapanmıştı. ve şuan hala kapalı bence umudunuzu kaybetmeyin kanal kapansada adsensenize bakın

Hem kapalı hem kesinleşti öyle mi? Enterasan hiç herhangibirşey yaptınız mı?
Spamdan mı teliften mi kapandı hocam?

24 nisanda kapanan kanal kesinleşmiş az önce girdim bakdım kesinleşmez diye beklerken nasıl kesinleşebilir bu para :D :) spamdan kapanmıştı. ve şuan hala kapalı bence umudunuzu kaybetmeyin kanal kapansada adsensenize bakın

kesinleşmezse hakkında şikayet açarım :D (şaka şaka ) ümitlendim valla bende de 28 nisanda kapandı yüksek kazanç telif felan yoktu.
nşallah kesinleşir.

Hem kapalı hem kesinleşti öyle mi? Enterasan hiç herhangibirşey yaptınız mı?
Spamdan mı teliften mi kapandı hocam?
spamdan kapandı

---------- Spam Engelliyici 20:47 ---------- Önceki Mesaj 20:46 ----------

kesinleşmezse hakkında şikayet açarım :D (şaka şaka ) ümitlendim valla bende de 28 nisanda kapandı yüksek kazanç telif felan yoktu.
nşallah kesinleşir.
24 nisanda kapatılmıştı şuan kanala erişimim yok kanalı gizliye almıştım kapanma olasılığına karşın gizliye aldıktan sonra kapandı kanal enteresan. :D

spamdan kapandı

---------- Spam Engelliyici 20:47 ---------- Önceki Mesaj 20:46 ----------

24 nisanda kapatılmıştı şuan kanala erişimim yok kanalı gizliye almıştım kapanma olasılığına karşın gizliye aldıktan sonra kapandı kanal enteresan. :D
Videolarımı gizliye almıştın, kanalımı gizliye almıştın?

4-5 adsenseye girdim kiminde kanallar spamdan kapanmıştı, kiminde para kazanma gitti hepsinin ortak özelliği 0 tl kesinleşmesi

benimde kanal nisan ayında "Kanalınız şu an para kazanmaya uygun değil" diye 1 ay para kazanmaya kapatıldı. 18 nisan a kadar kazandığımdan gelen giden yok daha :)

İlk mesaj güncellendi. Partnerlerden ödeme alacaklar için Youtube MCN lere ödeme yaptığı kur 4.05

Hocam siz biliyorsunuzdur. Kanal ayın 6 sindan önce para kazanması kapatılsa kesinleşmedi oluyor mu Geçen ay Mart'ta bir iki gün para kazanma açık kaldı para kazanmayı kapatilar kesinleşti yazanlar olmuş bu konuda bı bilginiz var mi

Ayın 6 sı için kesin birşey söylemek zor her iki ihtimal de mümkün

Bugün kesinleşen ve ana sayfaya yansıyan kanalımda biraz önce ana sayfa tekrar 0 a dönmüş ama ödeme geçmişinde 1 - 30 Nisan : bu ay kesinleşen tutar 1 - 11 Mayıs 0,00 TL gözüküyor.. Varmı aynı durumda olan ?

Tr adsense %16 kesinti. Herkese hayırlı olsun. Güzel günlerde harcayın.

%56 kesilmiş benden. şaka gibi. en çok kazandığım aydı...

1 hafta öce kanalımı adsenseye bağladım fakat kesinleşme olmadı arkadaşlar nedenini bilen varmı?

Merhaba, geçen ay bir mesaj paylaşmıştınız. şubat ayında para kazanmaya kapatılan kanalınızla ilgili. mart ayında ceza bittikten sonra tekrar başvuru yapıp kanalın 4-5 gün sonra para kazanmaya açıldığını yazmıştınız. bende de aynı durum var 18 mayısta tekrar başvuru yaptım ama forumlarda aylardır bekleyenler var mış. Mail falan göndermişmiydiniz yoksa kendiliğinden mi açıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri