2018 yılında bugünden itibaren içmeyeceğim

T
  • Kullanıcı Tunationes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor
T

Tunationes

Guest
Arkadaşlar o nalet şeyi bırakma kararı verdim ismini bile anmayacagım buraya konu acma sebebim belki baska arkadaşlar içinde yeni bir başlangıç olur ben burada sizi rahatsız edecegim hergün veya herhafta kacıncı güne ulaştıgımı hangi aşamalardan geçtigimi kendimi nasıl hissettigimi güncelleyecegim bana katılmak isteyen bu konu altına aynı şekilde destek olabilir bir bakımdan düello olarak yapabiliriz eğlenceli olur
Spor yapmaya başlayacağım

O GÜN BUGUNDUR BAŞLAYALIM :cool:

ben dumanı olandan çok şükür 1 senedir vazgeçtim

Cesaret etmek zor birşey maşallah nazar degmesin hcm :) 1 saat sonra vazgeçebiliyor insan fakat 2018 yılında 1 kere içersem hep devam etmek zorunda kalacagım o yuzden 2018 yılını kullanarak kendimi cesaretlendiriyorum totem gibi :)

tek yapman gereken kesinlikle ben bırakıyprum dediğin andan itibaren dumanı olan yerde kalma içicilerin yanında oturma pasif içiçi durumunda olma 2 3 hafta sigara dumanı girmesin burnuna direk sigarayı beyinden atıyor oluyorsun
gidip elektronik sigara ile kendini kandırma o ayrı bir teselli etme sacmalığı

tek yapman gereken kesinlikle ben bırakıyprum dediğin andan itibaren dumanı olan yerde kalma içicilerin yanında oturma pasif içiçi durumunda olma 2 3 hafta sigara dumanı girmesin burnuna direk sigarayı beyinden atıyor oluyorsun

dikkate alacagım bu soylediklerini tecrubeni paylaşman onemli cok sabırsız biriyim 28 yasına geldim 4-5 sefer denedim olmadı bu sefer olacak inşallah

sigara alkol kullanmıyorum zaten 2018 yılında şeker içerek hiçbirşey kullanmıcam, her cumartesi video atıcam kanalıma ve hergün en az 15 dakika kitab okucam (zinciri kırma)

gidip elektronik sigara ile kendini kandırma o ayrı bir teselli etme sacmalığı

Elektronik sigara saçmalık değildir hocam katılmıyorum görüşlerinize, Elektronik Sigara sizi psikolojik olarak tatmin etmesinin yanında biyolojik olarak da tatmin eder.
Sigarayı bırakmak isteyen adama iki farklı yöntem gösteririm ya kafanda bitireceksin ya da elektronik sigara alacaksın biraz da iradene sahip çıkacaksın o kadar

Hayırlı olsun diyelim ve konuyu uplamış olalım. Darısı başımıza. Bu arada sigara bırakınca vücudunuzdaki değişiklikleri ve ettiğiniz karları gösteren mobil uygulamalar var. Onlar da faydalı olabilir.

Her yıl alkole bağlı hastalıklardan dolayı ne kadar çok insan ölüyor acı çeke çeke Alkollu araç yüzünden onlarca kaza meydana geliyor masum ınsanların canı malı gidiyor Alkol yüzünden boşanmalar huzursuzluklar her geçen gün artıyor Bunca acı ya bunca çileye değerrmi bu zıkkım Sizi tebrık ederım çok önemli bir karar almıssınız Şeytanın sizi mağlup etmesıne izin vermeyın

Kendime arkadaş buldum :) bende15 gün önce 2018 e dumansız girmeye karar verdim. Umarım sonunu getirebiliriz. Allah sabır ve kolaylıklar versin bize :)

4 sene geçti.. gunde 2 yada 3 paket oluyordu. bıraktım... sonra içeceklere de ciddi sınırlar getirdim. bıraktım. kontrol dışı, istem dışı tüketim yok yani...
Bildiğimiz şeker ve glikozlar da var, çay, kahve vb. nerede ise sıfır şeker tüketiyorum yanlarında. İnsan isterse başarır.

Çok da kolay aslında. Bunu zor görenler alışkanlık olduğunu bilsin. Aynı yemek sonrası ben ne yapıyordum diyor zihin? yada bu iş bitti şimdi ödülüm ne diyor zihin ? bunlara farklı ve alışılagelmiş alternatifler bulduğunuzda başarırsınız... Alternatifi bir yudum su işmek, kahve içmek, ve evet işte bu tamam demektir. anı geçiştirmek için zihniyi yorma. Evet işte buydu tamam bitti . diyerek zihnini kandır.

Kimse kusura bakmasında bırakmak baya ***şey ister bunu , inşallah bırakırsın. Eğer o nalete bi kere içeyim bişey olmaz dersen tekrar başlarsın. Ben nelerini gördüm . Milletin anasının babasıın üstüne yemin ediyor yine içiyor. Bıraktığında ilk 3 ay çok sinirli oluyorsun , herkese saldırıyorsun. Ben öyleydim ve ucuz yırttım. Arkamdan biri korna bassa , aşşağı inip ne basıyon lan diyordum. İyi ki ters birine denk gelmemişiz yoksa birbirimize girerdik , iki tarafda bir şekilde zarar görürdü.Çok sinirli olucaksın . Kimseye sataşma özellikle aileni hiç üzme , çünkü insan sinirlendi mi en yakınındakine zarar veriyor.Bol bol ye , yapıcak birşey yok kilo alıcaksın ama ye . O zehir vücudndan çıksın , sonra yine zayıflarsın. Dediğimin gibi 1 hafta içmeyip 2. hafta 1 tane içeyim birşey olmaz dersen hiç bu işin niyetine girme.

Bende 3 gündür tüttürmüyorum. --Yokluğun çok zor. Alışamadım

Ben bu yaşıma kadar hiç kullanmadım :D, Ne gerek kullanmaya hacım zaten dertler yakıyor içerimizi :)

bende dün bıraktım.. tesadüf.. 15 senedir günde 2 paket içiyodum.. artık yeter... bu sefer keskin iradeliyim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri