2021 MAYIS Ayı Kazançları, HAZİRAN Ödemeleri

Benim PK giden kanal kesinlesmedi. Sizin PK giden kanallarınız hangi gün kesinleşti?

4 5 yıldan sonra ilk defa kanal yaptim :D para alırım dedim oda keşinleşmedi. şansıma :d

4 5 yıldan sonra ilk defa kanal yaptim :D para alırım dedim oda keşinleşmedi. şansıma :d

Youtubenin hakikaten boku çıktı, şansınızı başka sektörlerde arayın,
Ben 2013 de başladım, 2017 de bıraktım, arada foruma bakıyorum, tekrar başlasammı düşünüyorum, ama cidden başlanacak gibi değil,
Bin bir sektör var, şansınızı başka sektörlerde aramanızı tavsiye ederim

Son düzenleme:
arkadalar benimkinde OTOMATİK ÖDEME XXXTL : 0-tl diyor
normalde -xxxx tl demesi lazımdı

Mail daha gelmedi

---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------

Şimdi geldi mail
:D

Youtubenin hakikaten boku çıktı, şansınızı başka sektörlerde arayın,
Ben 2013 de başladım, 2017 de bıraktım, arada foruma bakıyorum, tekrar başlasammı düşünüyorum, ama cidden başlanacak gibi değil,
Bin bir sektör var, şansınızı başka sektörlerde aramanızı tavsiye ederim

sen bide bana söyle kafayı yiyecem sonunda kanal videoların iç birinde +18 içerik işareti yok topluluk telif vs yok tertemiz kanal 1.5 aylık 170 video yükledim durduk yere cinsel içerik bilmem ne diye pk kapattı hakkımı ayıracağım hiç bir yer yok hocam haksız yere pk kapandı ve benim içerik aynısını yapan kanal var onun pk açık daha çıldırıyorum.. ve son olarakda gelecek ay 170 video silem mi lazım ne yapıcam bilmiyorum hala günde 3 tane atıyorum bir umut pk açılır diye :( inşallah en kısa zamanda youtube rakip gelirde aklı başına gelir..

sen bide bana söyle kafayı yiyecem sonunda kanal videoların iç birinde +18 içerik işareti yok topluluk telif vs yok tertemiz kanal 1.5 aylık 170 video yükledim durduk yere cinsel içerik bilmem ne diye pk kapattı hakkımı ayıracağım hiç bir yer yok hocam haksız yere pk kapandı ve benim içerik aynısını yapan kanal var onun pk açık daha çıldırıyorum.. ve son olarakda gelecek ay 170 video silem mi lazım ne yapıcam bilmiyorum hala günde 3 tane atıyorum bir umut pk açılır diye :( inşallah en kısa zamanda youtube rakip gelirde aklı başına gelir..

Rakip gelmez hocam
Gelsede youtube un ne kazanç olarak verdiğini verebilir nede izlenme olarak sağladığı büyümeyi gerçeklestirebilir

Tr adsense Ödeme Maili gelmedi ...Normalde bu saate gelirdi

Siz de durum nedir arkadaşlar

Benim pk gecen yil kapanan kanalin bu yil mayis ayinda pk tekrar acildi normalde pk acilinca icerdeki para kesinlesirdi bu ay kesinlesmede olmadi odemede.Sizce nedendir sartlar mi degisti?

SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri