21/10/2015 adsense ban

Arkadaşlar Ne ile ugraşıyorsunuz anlamıyorum hala youtube ice bokunu cıkardı işde siz acın o banlasın sebep aramaya gerek yok arkadaşlar en büyük sebebi kendi videonuz degilse özgün degilseniz o kanaldan da o adsenseden de hayır beklemeyin eninde sonunda kapanacak bu saatten sonra işde olay bu yok adres isim banka vs degil olay istediginizi deneyin tek kanal tek video telif yok uyarı yok kanal hic acılmamış bir yerden acıldı adres önceki adreslerle uzakdan yakından alakası yokdu telefon sıfır telefondu yinede ban İşin Kısacası partner bulabilen çalışsın bulamayanda benim gibi gecsin köşesine beklesin ne olacak görecegiz ileriki zamanlarda youtube komple bittimi görecegiz

Arkadaşlar Ne ile ugraşıyorsunuz anlamıyorum hala youtube ice bokunu cıkardı işde siz acın o banlasın sebep aramaya gerek yok arkadaşlar en büyük sebebi kendi videonuz degilse özgün degilseniz o kanaldan da o adsenseden de hayır beklemeyin eninde sonunda kapanacak bu saatten sonra işde olay bu yok adres isim banka vs degil olay istediginizi deneyin tek kanal tek video telif yok uyarı yok kanal hic acılmamış bir yerden acıldı adres önceki adreslerle uzakdan yakından alakası yokdu telefon sıfır telefondu yinede ban İşin Kısacası partner bulabilen çalışsın bulamayanda benim gibi gecsin köşesine beklesin ne olacak görecegiz ileriki zamanlarda youtube komple bittimi görecegiz

aynen öyle hocam elde adsense kalmadı banka iban pc mac ip ne değişirsen değiş bu iş spamla alakalı bence spam yapanın adsensesi uçuyor. aynı pcden açınca ister format ister en atarsan at yakalıyor. pc adres değiştirsen bu kezde bilgilerden yakalıyor. bi şekilde yakalıyor yani ne yaparsan yap. boşuna ugraşmaya gerek yok

Benimde ayın 21'inde eylül ayında açtığım hiç kanal bağlamadığım adsense banlanmış.Demekki çerezlerden,bilgisayardan mimleniyoruz.Tek adsense tek vds en iyisi

Aynı bilgisayardan açtığım 3 adsense hesabından sadece biri daha önce kullanılan telefon numarası yüzünden devredışı bırakıldı. Diğerlerinde tek kanal bağlı. Bunlarda özgün kanallar 2 ay oldu sorun yok.

Bilgisayar mimlenmesi diye bir şey yok. Hayalperest olmayın arkadaşlar google'ın sizin bilgisayarınız ile ilgili loglaya bileceği tek bilgi ip adresinizdir. Azıcık bilgisayar sisteminden anlayan kişiler bu tespitin çok saçma olduğunu bilirler.

Ne bilgisayarınız mimleniyor, ne de siz. Spam mimlendi arkadaşlar. Yapanı banlıyorlar bu kadar basit. 100 farklı vds'den deneyin yada 100 farklı ülkeden gene banlanacaksınız spam olduktan sonra.

bazen pcde google update oluyor ;) ctrl+alt+delete yapınca işlemlerde arka planda görülüyor farketmediğimiz zamanlarda çalışıyor bilgisayar önemli herşey pcde bitiyor ip değişiyor ama pc sabit kalıyor ki dünya devi google o pc nin herşeyinin kaydını tutuyor. zaten en önemlisi pc değilmi bu işte ?
yani kanal açma log tutma adsense açma kanallara login olma bunu ipden yapamaz sadece tek kayıt tuttugu yer pc olur.
modem açıp kapayınca ip değiştiğini ilkokula giden çocuk biliyorsa google mı bunu bilmeyecek
özet pc önemli ne değiştirirseniz değiştirin pc önemli :p :p :p sana inat yazıyom :D :D :D inat değilmi :D [MENTION=16711]Corsair[/MENTION]

Son düzenleme:
Google pc'lerimiz ile ilgili log tutarsa sonu vw'daha beter bir tazminat ödeyerek batmaya gider. Yasalar gereği bilgisayarınızda olan hiç bir bilgiyi senden izinsiz kullanamazlar. Google'ın içinde çalışan mühendisler google'ın babasının oğlu değil. Yarın bir gün işten çıkan biri itiraf ederse firma ödeyemiyeceği bir tazmimat ile karşı karşıya kalır.

Diğer yandan dünyanın bilgisayardan en iyi anlayan mühendisleri bile google ürünlerini kullanıyor. Adamlar bilgisayarına giren çıkan her veri paketini süzerek işliyorlar. Bunlar içinde bu durumu tespit etmek çok basit olur. Arkasından dava ve gelsin milyon dolarlar. Google update belli zaman aralıklarında chrome sürümü kodunu sunucuya iletir mevcut sürümse yani kodlar eşleşirse otomatik kapanır. Sürüm kodu değişik ise güncelleme var diye size uyarı verir(artık oda kalktı kurarken otomatik güncelle dediğimiz için otomatik güncelliyor sormadan) basit bir mantıkla çalışır. Daha fazlasını yapmaları yasadışı zaten.

Bizim durumumuzda olan herkes herşeyden şüpheleniyor tabi. Ama bilgisayarım mimlendi diye birşey söz konusu değil.
taam yaw değil alla alla pcde olmuyor ne kızıyon bilader :D :D :D
al :D şarkı güzel yalnız yetenek var bilalde nedense bilaller yetenekli oluyor hep [MENTION=10960]fth[/MENTION] ;) ;) ;) yalnız hangi konuya yorum yapsam [MENTION=10033]fsever[/MENTION] konuda dahada bugün fazla konuşmayam ben :D :D :D takipteyim sanırım

https://www.youtube.com/watch?v=y3gWEsEi9CQ

Son düzenleme:
Ahaha :D adamsın. Bu arada kardeşim için rahatlasın diye erinmedim anlatım yaptım.

"Başlat > msconfig" yaz sistem yapılandırması çıkacak gir. Sonrasında hizmetler sekmesine gir.

Oradan; google yaz çıkan hizmetlerin tikini resimde ki gibi kaldır.

2ajz2xd.png

Sonra da huzur içinde uyuyabilirsin kardeşim :D
adamsın yaw hakkaten :p
kaldırııyım lanet gelsin buna :D :D :D

Hiç meraklanmayın kardeşim hizmet kapatmayı biliyorum diye moda girdim gaza geldim. Birazdan google sunucuları hackleyip tüm adsenseleri geri açıyorum bekleyin 5 dakkaya hallediyorum :D
hizmetmi kaldı :D :D :D hizmeti kesti adamlar bize :D :D :D parasıyla bile hizmet yok :D

Aynı bilgisayardan açtığım 3 adsense hesabından sadece biri daha önce kullanılan telefon numarası yüzünden devredışı bırakıldı. Diğerlerinde tek kanal bağlı. Bunlarda özgün kanallar 2 ay oldu sorun yok.

Bilgisayar mimlenmesi diye bir şey yok. Hayalperest olmayın arkadaşlar google'ın sizin bilgisayarınız ile ilgili loglaya bileceği tek bilgi ip adresinizdir. Azıcık bilgisayar sisteminden anlayan kişiler bu tespitin çok saçma olduğunu bilirler.

Ne bilgisayarınız mimleniyor, ne de siz. Spam mimlendi arkadaşlar. Yapanı banlıyorlar bu kadar basit. 100 farklı vds'den deneyin yada 100 farklı ülkeden gene banlanacaksınız spam olduktan sonra.

Boş adsense banlandı :) Hiç kanal bağlamadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri