21 Eylül Ankara Buluşması (Tarih-Saat-Buluşma Yeri)

Yarın öğlen saatine kadar işlerimi bitirebilirsem orada olacağım inş. yetişirim.

Sevgili dostlar iyi eğlenceler İstanbul buluşmasının organizasyonunu bekliyorum orada görüşmek üzere bol bol fotoğraf bekliyoruz sizden :)

Merhaba arkadaşlar hepinize.

Ankaraya geldiğimden beri baya bi yoğunum ne foruma girme fırsatım oluyor nede mesajlarınıza cevap verebiliyorum bu yüzden kusurabakmayın lütfen.

Evet Allah izin verirse 21 Eylülde Cumartesi Günü buluşacagız.Şimdi bu buluşma hakkında bazı bilgileri sizlere vermek istiyorum.

21 Eylül Cumartesı günü saat 12:30-13:00 arası KIZILAY'da Çankaya Belediyesi Önünde yani eski adı ile SSK iş Hanı önünde Buluşacagız.

Gelen arkadaşlar ile orda bir araya gelince Ciftliğe geçiş yaparız.KIZILAY merkez oldugu ve herkes için ulaşım kolay olacaği için en uygun yer diye düşünüyorum.Eğer direk çiftlik de buluşmak,oraya gelmek isteyelerde varsa sorun yok ordada direk oraya gelecekler ile haberleşip telefonlaşıp buluşabiliriz.

Ayrıca Abidinpaşa civarından buluşmaya gidecek arkadaşlar benimle irtibata gecerese eğer birlikde Kızılaya geçiş yapabiliriz.

Şehir dışından gelecek olanlar ise geliş saatlerini buluşma saatinden 1-2 saat öncesine ayarlıyabılırlerse iyi olur hem onları karşılamış oluruz rahatca hemde sorunsuzca buluşma yerinde bir arada olabiliriz.

Şehir dışından gelecek arkadaşlar,Abidinpaşadan birlikde geçeceğimiz arkadaşlar,buluşma yeri için sorun yaşayacaklar filan bana 0543 671 97 00 dan ulaşabilirler.

Cumartesi günü görüşmek dileği ile hepinize saygılar sevgiler arkadaşlar.

Katilacaklarini belirten arkadaslarin Listesi :

@Muslera06
@Strider
@FGA
@Triqalx
@0can
@rey
@Berat06
@ReferXchange
@masterthone
@beyto33
@Become
@poldoski
@YtKoRaY
@Tahir
@TDWebhttp://www.ytpara.com/2156/turkengineer.html
@abab112
@turgut06
@mehmet33
@koronline
@Erhan06
@ali06han
@fastlinea1433
@gurkano
@efsane1903
@kaya55
@NoFuture
@diablo_king
@kalpador
@OnayReklam
@yakuza
@vdspower
@M.A.A
@By.Solver
@lkoment
@onurlu92
@ekrem996
@aylmazkaya

Fotoları facede görmeye başladık :D ben gün farkıyla ve durumlardan kaçırdım :/ akşam 22:30 da yola çıkıcam yarın 7 gibi ordayım yeni mahallede sınavımız var nasip kısmet birdahaki sefere bende sizlere katılabilirim inşallah ama yine ordaysanız bir çayınızı içeriz bütün angaralılara sevgiler saygılar :)

Güzel bir buluşmaydı..Ytpara ailesi ve youtube baronu abimize selamlar :)

swpj7.jpg

swpkw.jpg

Vay be tüm karizmalar da gitmiş oraya neyse sağlık olsun. Bizim yerimize de bol bol sohbet edin.

Mükemmeldi.. Bu yorgunluga gerçekten değdi :D Katılmayan arkadaşlar gerçekten çok şey kaybetti. Fotoğrafları toplu olarak atacagız tabiki süprizlerde var :D

Hani fotolar nerede? Bu kadar video ustaları bir araya gelirde video çekilmez mi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri