21 Eylül Ankara Buluşması (Tarih-Saat-Buluşma Yeri)

6_zpsc8b3a86a.jpg

5_zpsf3a912de.jpg

4_zps4802ff0e.jpg

3_zps0884cfaa.jpg

2_zpsa80d23ce.jpg

1_zpsbbf3bfde.jpg

Fotoğraflar geç oldu kusura bakmayın :)

Resmin üstüne NİCK leri yazsaydınız güzel olurdu

Ve tekrar Fransadayim arkadaslar.

Bu toplantiya zahmet verip gelen,isteyipde gelemeyen kim varsa hepsine cok tesekkur ediyorum.

izin suremin kisa olmasindan dolayi elimden geldigince birseyler yapmaya calistim ama malesef herseyde tam istedigim gibi olmadi sureden dolayi.insallah bir dahaki sefere istanbuldada boyle bir toplanti yapariz.

Ankaradaki toplanti hem tanismak adina hem muhabbet adina gercekden iyi oldu,Toplantiya gelipde ilgi gosteremedigim ,yakindan ilgilenemedigim arkadaslarimda varsa kusurabakmasinlar,sonucda ilk kez yapilan ve heyecanli gecen bu toplantida bazi seyler gozden kacabiliyor.Bu yuzden bu sekilde ilgi gosteremedigim yada ozel konusma firsatimiz olmayan dostlar tekrar kusurabakmasinlar.

Bu arada Lutfen toplantiya gelen ve orda resim ceken butun dostlar bana resimleri ozelden yollayabilirlerse cok sevinirim .

Saygilarimla.

Bu toplantiya zahmet verip gelen,isteyipde gelemeyen kim varsa hepsine cok tesekkur ediyorum.

izin suremin kisa olmasindan dolayi elimden geldigince birseyler yapmaya calistim ama malesef herseyde tam istedigim gibi olmadi sureden dolayi.insallah bir dahaki sefere istanbuldada boyle bir toplanti yapariz.

Ankaradaki toplanti hem tanismak adina hem muhabbet adina gercekden iyi oldu,Toplantiya gelipde ilgi gosteremedigim ,yakindan ilgilenemedigim arkadaslarimda varsa kusurabakmasinlar,sonucda ilk kez yapilan ve heyecanli gecen bu toplantida bazi seyler gozden kacabiliyor.Bu yuzden bu sekilde ilgi gosteremedigim yada ozel konusma firsatimiz olmayan dostlar tekrar kusurabakmasinlar.

Bu arada Lutfen toplantiya gelen ve orda resim ceken butun dostlar bana resimleri ozelden yollayabilirlerse cok sevinirim .

Saygilarimla.

Hocam video çekildiyse onlarıda bekleriz. :)

Hocam video çekildiyse onlarıda bekleriz. :)
Video ceken oldumu bilmiyorum ama bence cekilmedi.Cunki baya canli ve heyecanliydi herkes :) bu yuzden tanismaya sohbete youtube hakkinda birbirlerine yaptiklari calismalari vs anlatan arkadaslar vs vardi bu yuzden sanmiyorum ceken olmadi.Sadece bi Berat06 KIZILAYdaki bir olayi cekti :).
@Berat06 o videoyu eklerse izleriz :)

Videodaki kisiyi bir an YTPARA forum sitemizin bir uyesi sandim ve kendi kendime icimden (Vay a ve q :) boku yedin olum dedim kendi kendime) saydirdim baya ama Allahdan degilmis :) Adam @Beyto'nun gaziyla :) kizilayin gobeginde avazi ciktigi kadar bagiriyordu :):)

Video ceken oldumu bilmiyorum ama bence cekilmedi.Cunki baya canli ve heyecanliydi herkes :) bu yuzden tanismaya sohbete youtube hakkinda birbirlerine yaptiklari calismalari vs anlatan arkadaslar vs vardi bu yuzden sanmiyorum ceken olmadi.Sadece bi Berat06 KIZILAYdaki bir olayi cekti :).

Videodaki kisiyi bir an YTPARA forum sitemizin bir uyesi sandim ve kendi kendime icimden (Vay a ve q :) boku yedin olum dedim kendi kendime) saydirdim baya ama Allahdan degilmis :) Adam @Beyto'nun gaziyla :) kizilayin gobeginde avazi ciktigi kadar bagiriyordu :):)

abi birdahaki canlı sunum ne zaman olur bilgi verirmisin

Orda olmak isterdim çok güzel geçmiş gibi görünüyor.
Ama maddi sorunlar yüzünden gelemedim, Bidaki sefere inş.

Hocam ya ne çabuk döndün
Bende Ankaraya gelemedik bari Sabiha Gökçenden uğurlarım diye düşünüyorum.Hemde yeğenime küçük bir hediyem olacaktı.İnşaAllah yakın zamanda tekrar gelirsin.

Ustad olmadı bu şimdi :). İstanbula geleceğiniz düşündüm istanbula gelmeyeceğinizi bilseydim ankaraya gelirdim mutlaka. Kısmet bi dahakine artık.

Renkli bir buluşma olmuşa benziyor.
İlerleyen zamanda tekrar böyle bir organizasyon düzenlenir inşallah.

Abi şu aralar baya yoğunum işlerim bittiğinde yüklerim umarım :D

Fransa'da buluşma yapsan da gelen bir sürü kişi olur kardeşim, çok güzel bir kaynaşmaydı gerçekten; tüm katılan arkadaşlara ve özellikle sana çok teşekkür ediyorum.

Saygilarimla.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri