21 Eylül Büyük Ankara Buluşması (Kokoreçler Benden) :)

Beni ankara otogardan alıp mekana götürebilecek ve sonrada otogara geri getirebilecek biri varsa bende geleceğim :D

Affiniza siginarak diyorumki Bu toplantida Allah izin verirse Youtube'un KARE AS'i Komple Toplantida Olacak. :):)

@Muslera06
@Strider
@FGA
@Triqalx

---------- Mesaj saat 00:49:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:49:28 civarında gönderildi. ----------

Beni ankara otogardan alıp mekana götürebilecek ve sonrada otogara geri getirebilecek biri varsa bende geleceğim :D
Ayipsin Okan sen gel yeterki aliriz.

Affiniza siginarak diyorumki Bu toplantida Allah izin verirse Youtube'un KARE AS'i Komple Toplantida Olacak. :):)

@Muslera06
@Strider
@FGA
@Triqalx

---------- Mesaj saat 00:49:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:49:28 civarında gönderildi. ----------

Ayipsin Okan sen gel yeterki aliriz.

İSTANBUUUULLL da da olsun :D

üstad beni eklememişsin :S
Ekledim ustad ;)

---------- Mesaj saat 01:33:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:31:22 civarında gönderildi. ----------

konyadan hızlı trenle ucup gelirim allah nasip ederse :)
insallah ustad basimizin ustunde yerin var.

Sehir disindan gelecekler sahipsiz sanmasinlar kendilerini,telefonumu hepinize verecegim bir sorun yasamamaniz icin.

Ekledim ustad ;)

---------- Mesaj saat 01:33:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:31:22 civarında gönderildi. ----------

insallah ustad basimizin ustunde yerin var.

Sehir disindan gelecekler sahipsiz sanmasinlar kendilerini,telefonumu hepinize verecegim bir sorun yasamamaniz icin.

Serkan abi İstanbul'ada bekleriz.Okul oldugu için gelemiyorum.Yoksa 21'inde 7 bucuk ucagıyla orda olurdum :) :)

Şehir dışından gidicekler haberleşsin,aynı şehirden yola cıkıcaklar beraber gitsinler bence.Hem yol sıkmaz,hemde tek başlarına gitmiş olmazlar.Birbirlerine yol arkadaşı olurlar :)

Katılmayı çok isterdim ama o hafta Türkiye'de değilim. Ne zamana kadar Ankara'dasınız döndüğümde ayrı olarak Kare asa bir yemek ısmarlasam? :)

kesin videoya çekin hatta canlı yayın açın gülelim eğlenelim biz de orda gibi

Serkan bey az önce yani TR saati ile 10.00 da ülkemize inmiş bulunmaktadır :)

Kendisini ilk karşılayan ve sohbet etme imkanı bulan kişi olarak söyleyebilirim ki kaçırılmaması gereken bir buluşma olacaktır!

50 kişi gelecek yada daha fazla kişi mesela bu kadar adam vasıta olarak ne kullanacağız nereye gidecez :d

İstanbul olsa cevap belli! İETT :)

Ankara'da ne var bilmiyorum :)

hocam metro ile kolay ulaşım sağlarız. Aşti'den gelecekler içinde kolaylık olur. Aşti'den gelecek arkadaşları rehber amaçlı karşılayabilirim.

İçimiz Gitti Bide İStanbul Yapsak Nasıl Olur :/ Bir de Facebookta Kapalı bir grup oluştursak böyle işler için Nasıl olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri