özgün kanalımını partnere bağlamıştım o adsense gitti. Şimdi partner atarsa beni adsense geri dönecek para kazanma kapanacak adsense silsem ve partnerden atılsam ne olur bilen var mı?
YT Kanal Mailini Değiştir...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
özgün kanalımını partnere bağlamıştım o adsense gitti. Şimdi partner atarsa beni adsense geri dönecek para kazanma kapanacak adsense silsem ve partnerden atılsam ne olur bilen var mı?
gerginler![]()
YT Kanal Mailini Değiştir...
nasıl anlamadım?
https://plus.google.com/u/0/b/11227...s/admin?_ga=1.107933698.1452952195.1452873927 Bu Linkten Yeni Temiz Bir Maili Yönetici Ekle. Bir Gün Beklesin O Yöneticiyi Sahip Olarak Belirle. Sonra Adsensesi Banlanan Maili Yöneticilikten Sil. Artık Youtube Kanalına Yeni Mailin İle Giriş Yapacaksın. Partnerden Atılsan Bile O Maili Daha Önce Herhangi Bir Adsenseye Bağlamadığın için Kapanma Gibi Bir Durum Yaşamayacaksın...
şuan adsense banlanmayıp kanal baglı olmayan benimle iletişime geçebilir mi? acil biraz.
https://plus.google.com/u/0/b/11227...s/admin?_ga=1.107933698.1452952195.1452873927 Bu Linkten Yeni Temiz Bir Maili Yönetici Ekle. Bir Gün Beklesin O Yöneticiyi Sahip Olarak Belirle. Sonra Adsensesi Banlanan Maili Yöneticilikten Sil. Artık Youtube Kanalına Yeni Mailin İle Giriş Yapacaksın. Partnerden Atılsan Bile O Maili Daha Önce Herhangi Bir Adsenseye Bağlamadığın için Kapanma Gibi Bir Durum Yaşamayacaksın...
benim banlanmadı kanalda bağlı değil
2 tane pinsiz adsense benimde gitti filmman'ın taktiğinide uygulamıştım.
hehehe bu ay pini yola çıkan adsensim gümmmmmmmmmm
ne zaman kapanmış acaba hocam ?
---------- Spam Engelliyici 12:29 ---------- Önceki Mesaj 12:29 ----------
---------- Spam Engelliyici 12:29 ---------- Önceki Mesaj 12:29 ----------
3 kanal baglıydı ne telif ne kapanma vardı 2 yıllık adsense.
kesinleşeni ödüyormuydu bilen varmı?
Mevcut hesap durumu:: Devre dışı
Gerekli işlem: Yok
AdSense reklamları görüntüleyen bir sitenin, benzersiz ve alakalı içerik sağlayarak kullanıcılara yeterince değer sunması ve az miktarda orijinal içerik bulunduran veya hiç orijinal içerik bulundurmayan sayfalara reklam yerleştirilmemesi önemlidir. Bu kapsama aşağıdakiler dahil olabilir, ancak bunlarla sınırlı değildir:
diğer kaynaklardaki metin içeriklerinden bölümler kopyalama
diğer barındırıcıların yerleştirilmiş videolarına ayrılmış siteler
akla uygun gelmeyen veya otomatik olarak oluşturulmuş gibi görünen anlamsız içeriğe sahip web siteleri
kullanıcılara yinelenen içerik sunan şablon siteler veya önceden oluşturulmuş web siteleri
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.