21 OCAK 2016 Adsense Ban

• Kullanıcı 0zkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban
Adsense banları furyası başladığında ilk darbeyi yiyenlerden biri de bendim 2 adsensem banlandı Sonra kendı kendıme arastırma yaptım geçmişe döndün gerçekten ince eledım sık dokudum adsense banlarımın birinci sebebi olarak wm.... diye bir yerden çok sayıda telif almam birinci sebeb gördüm İkinci sebeb ise o zamanlar 2 pc ve 2 net hattım olmasına reğmen adsenseleri her bilgisayara göre ayırmadım sadece çerez temızlığı yapıyordum Benim multi adsensem olduğunu google anladı Ben asla hard spam yapan biri değildim kapananları saymassam asla 30-40 dan fazla açık kanalım olmadı Yorumlardan okudum kadarı ile bazı kardeşlerimizin telifsiz uyarısız kanalların bağlı olduğu adsenselerı banlanmıs Artık bu işlerin gercekten .... u çıktı Bütün adsenseleri banlanan değerli arkadaşlara geçmiş olsun

Bendede 1 adet pini onaylanmis adsense banlanmis. Bu is iyice sarpa sarmaya basladi .

Banlanan arkadaşlar banlanma saatini yazarsa daha iyi olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sabah 7 de spama düşen içinde 5 hane olan adsense banlanmış. :D

Bu saatten sonra 10 yıllık adsense hesabım herhangi bir usulsüzlük, spam, sahtekarlık yapmadan banlanıyorsa yapacak bir şey yok demektir. Boşuna hatalarınızı, geçmişinizi analiz etmeyin.

hesapları banlanan arkadaşlardan saat olarak en son kaç biri bişey yazabilirmi lütfen.

benim de spama düşüp yt hesabı kapanan adsense banlanmış. maili sabah 7:36'da gelmiş

spama düşüne 2. adsense de banlanmış. mailin geldiği saat gece 3:36

2.pini istediğim içinde xxx ödeme eşiğini geçmiş kesinleşmiş miktar var banlanmamış

konuyu okudum girdim bahtım şuan sağlam içinde1k var şükür bakalım kapanacakmı bekliyorum pini bu ay yola çıktı

Geçen Aya Göre buay çok daha az banlanmalar yada millette adsense yok ondan

en son sabah 7 - 8 arası banlanma olmuş anladığım kadarıyla. durulmuş görünüyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri