21 OCAK 2016 Adsense Ban

• Kullanıcı 0zkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban
2 yıllık adsense banlanmış kanallar ayakta, 10000 quize 2500 adsense kaptırdık bu ay sakat.

Son düzenleme:
7 senelik webadsense 2 senedir youtubeda kullandığım 0 para kazanma gitmesi yaşadığım, bağlı olan 3 dizi kanalınında açık olduğu adsense hesabım bugün saat 8:33'te banlanmış.

Geçen ban dalgasından yırttım adsense'e bağlı 6 kanalda telif ihtar topluluk hiçbir şey yoktu,bu ay kesinleşmeden sonra 3 kanalıma topluluk geldi,dedim bu ay patladık tamam,dün gece banlanmalar başlamamıştı,dedim valla yırttık,sabah gözü açtığım gibi kardeşim banlanmalar başladı deyince baya tırstım ama yine bi şey olmamış girmiş işleme 4 haneli kazanç eylülde açmıştım adsense'i.Güvenlik kanal bağlama pek dikkat etmedim ona rağmen yaşıyor inatla hayretler içerisindeyim.

Allah Allah.Herkes bi sey diyor.Ortak bi söz yok.Kimisi aşırı dikkatli çalışıyor ban yiyo.kimisi dikkat etmiyor o da yiyor.Kimisi bos adsense ban yiyor kimisi onlarca kanal bağlı ban yiyor.Ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım.

---------- Spam Engelliyici 23:23 ---------- Önceki Mesaj 23:20 ----------

Arkadaşlar akşama kadar 3 adsense de sağlam kalırsa uyguladığım bir yöntemi anlatacağım.

Hocam ne oldu? Banlanma var mi sende? Yöntem nedir?

Benimde gitmiş. Bir kanal bağlıydı. Test ödemesini ve pin doğrulamasını geçen hafta yapmıştım. Ödeme bekliyordum :(

o değil de şu filmman arkadaşa çay parası verenler oldu mu :D

Adsensede spam devri tamamen bitmiştir, bu saatten sonra adsense çalışanlar anca kendini kandırırlar, size tavsiyem şimdiden başka alanlara yönelin, paranızı googleye kaptırmayın

Adsense korkudan hiç giremedim bugün :D Hem eski youtube kanalları var hem şu blog işine girdim hadi hayırlısı 21 şubatta görüşmek üzere kesin banlacam aha buraya yazıyorum hemde blogger yüzünden :D

Adsense korkudan hiç giremedim bugün :D Hem eski youtube kanalları var hem şu blog işine girdim hadi hayırlısı 21 şubatta görüşmek üzere kesin banlacam aha buraya yazıyorum hemde blogger yüzünden :D

Bende blog isine girdim.Özgün. 2-3 haftata kadar basvuracam adsenseye.

Özgün felan farketmiyor hocam sonuçta spam yapıyorsunuz ne kadar özgün dersen de. Resimler sana ait değil, konu sadece resimlerden oluşuyor vs. vs.

Ben resim paylasacam diye herhangi bir sey demedim ki.Yazilar bana ait full özgün.50 cümleve uzeri

Benim bahsettiğim olay spam üzerineydi. Boştan yere alıntı yapıp cevap yazmasaydınız keşke amaç post kasmak mı?

Allah Allah ne post kasmasi kardeşim.Insam gibi bi sey dedik.Ozgun yapıyorum dedim.Fotolarin özgün degil diyorsun.Ben herhangi bi sey dedim mi blogum hakkında? Neyse uzatmaya gerek yok iyi akşamlar

Yazmayayım yazmayayım diyorum da sabahtan beri su konu hep üstlerde ve kaç sayfadır banlanan falan yok varsa da sabahki banlananlar onlar da. lütfen arkadaslar su konuya yeni bir banlanma olmadan yazmayın.

5 senelik adsense gitmis benim biraz ara vermistim youtube islerine felan bi bakiyim dedim ne var ne yok diye ne goruyum hesap banlanmis aferim size aferim size olecan olecan aaa banlanma sebebini tam olarak biliyorum sanirim bi ara bi video atmistim video 4-5 ayda felan 100k anca izlenmisti gecen bi baktim video 3.5 milyona yaklasmis ne oldu da bu kadar izlenmis birden haberim yok ama bunu inceledi video bizim degil 3.5 milyon izlenmis ustune birde reklam koymusum o yuzden zorlarina gitti kapadilar

---------- Spam Engelliyici 10:56 ---------- Önceki Mesaj 10:52 ----------

bJ9vaj.png

welcome to cehennem kardes

2 adet 10 yıllık adsense hesaplar banlandı :S kıyım yapmış anlaşılan hesaplar da herhangi bir abanma yok spam v.s hiç yok

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri