25 Günde 3k Ciro Yapmış Oyun Satış Sitesi

• Kullanıcı erdem98
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - WebSite Pazarı
Site linkini özelden ileteceğim. Script opencart. Temasını satın almıştık opencartglobal üzerinden oyun satışı için düzenlenen bir tema.

Hesapları opencart paneli üzerinden iletiyorum çünkü goshopier modülünü kurdurdum siteye ve kredi kartıyla alınan ödemeler otomatik olarak opencart paneline düşüyor sipariş olarak. Siparişi düzenle diyerek sipariş durumunu ve bilgilerini düzenleyebiliyorsunuz yani siparişi burdan iletiyorum ben. Müşteri de siparişlerim kısmından benim yazdıklarımı görebiliyor.

Herkes görebilsin diye burdan yanıtladım sorularınızı.

Teşekkürler bilgi için :D

ucuz hesap satışı olduguna göre muhtemelen hesaplar çalıntı. mail vs de değiştirsen esas sahibi akıllıysa ödeme yaptıgı kredi kartı sayesinde hesabı geri alır. bi süre sonra başınız ağrır.

ucuz hesap satışı olduguna göre muhtemelen hesaplar çalıntı. mail vs de değiştirsen esas sahibi akıllıysa ödeme yaptıgı kredi kartı sayesinde hesabı geri alır. bi süre sonra başınız ağrır.

Ben de böyle düşünüyorum açıkçası. Rus sitelerinden alınan hesaplar öyle oluyor genelde. Yenisini istediğin zaman veriyorlar gerçi ama ne kadar sağlıklı veya müşteri odaklı olur bilemiyorum.

Ben de böyle düşünüyorum açıkçası. Rus sitelerinden alınan hesaplar öyle oluyor genelde. Yenisini istediğin zaman veriyorlar gerçi ama ne kadar sağlıklı veya müşteri odaklı olur bilemiyorum.

Size hak veriyorum sonuna kadar ama ben bu kadar kısa sürede bu kar için uğraşmaya değer diyorum ki zaten site daha marka değeri bile kazanmadan bu satışlar oldu ilerisini siz düşünün.

Hesaplarda ki şifre değişme olayına gelirsek evet sorunlar çıkıyor ama sandığınız kadar abartı olmuyor bunlar. 100 oyun satsanız en fazla 15 hesapta bu sorunlar çıkıyor benim ortalamam bu. 100 hesap satarsınız en kötü ihtimalle 2.5k net kar oluyor zaten.

Suna da değinmek isterim random key satışından da çok kar ettik yani cironun 1k sı key satışlarından geliyor yaklaşık olarak. Ve key satışında hiçbir sıkıntı yaşamıyorsunuz.

İşleyiş: Rus asıllı bir oyun hesap satış sitesinden oyunları ucuza alıyoruz. Örneğin GTA V 15 liradan alıp 60 liraya satışını yapmaktayız. Stoksuz çalışıyoruz sipariş geldikçe kredi kartıyla bu rus siteden alıp müşteriye teslim ediyoruz. Rus site ama ingilizce dil seçeneği var merak etmeyin. Müşteri bize ödemeyi goshopier.com ile yapıyor çünkü çocukların hemen hemen hepsinde ininal kart mevcut. Goshopier komisyonu %5+0.49TL işlem başına. Goshopier modülü sitede mevcuttur yapılan tüm siparişler site paneline düşer siz de burdan sipariş bilgileri kısmına müşterinin hesabını teslim edersiniz.

RmH0fd.png

Site adresi : pm ile
Site dili : Türkçe
Site için istenen fiyat: 3500
Sitenin aylık getirisi: 25 Günde 3k Ciro Yaptı Site (Kar Marjı %100-%500 arası)
Sitenin açılış tarihi: 03.02.2018
Kategori, sitenin içeriği nedir: Oyun Hesap Satış Sitesi
Günlük hit sayısı: Ortalama 150
Ziyaretçi kaynağı: Google ve Instagram Reklamları
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Dahil
Banlı olduğu sponsor var mı: YOK
Banlı olduğu arama motoru var mı: YOK
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: DAHİL (Opencart)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: SINIRSIZ
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: YOK

Sitenin reklamı 260 bin aboneye sahip youtube kanalının bir videosunda yapılmıştır. Facebook ve instagram reklamları için de yaklaşık 750 lira harcama yapıldı.

25 günde 3k ciro yapmışsın belki önümüzdeki ay 5-6k ciro göreceksin ama sen siteyi satıyorsun. Kesin bir kelek var bu işte..
Siteyi 2 ortak kurduk üniversite okumaktayız. Canlı desteğe sürekli bakmak gerekiyor ayrıca teslimatları da tedarikçiden alıp tek tek müşteriye teslim etmek epey bir zaman alıyor. Karı çok güzel olmasına rağmen okulumuza çok engel oluyor. Okul başlayalı 2 hafta oldu biz toplamda 2 gün okula gitmişiz durumun vahim olduğunu anladığımızda satmaya karar verdik.

Site satışı 10.03.2018 tarihine kadar geçerlidir satış gerçekleşmez ise sitenin işleyişi tarafımızca devam ettirilecektir.

sadece gta 5 varmı yoksa tüm oyunlar mı ?

rus siteyi pm alabilirmiyim birde işleyiş tam olarak nasıl oluyor rus sitesinden almak istediğimizde

İşleyiş: Rus asıllı bir oyun hesap satış sitesinden oyunları ucuza alıyoruz. Örneğin GTA V 15 liradan alıp 60 liraya satışını yapmaktayız. Stoksuz çalışıyoruz sipariş geldikçe kredi kartıyla bu rus siteden alıp müşteriye teslim ediyoruz. Rus site ama ingilizce dil seçeneği var merak etmeyin. Müşteri bize ödemeyi goshopier.com ile yapıyor çünkü çocukların hemen hemen hepsinde ininal kart mevcut. Goshopier komisyonu %5+0.49TL işlem başına. Goshopier modülü sitede mevcuttur yapılan tüm siparişler site paneline düşer siz de burdan sipariş bilgileri kısmına müşterinin hesabını teslim edersiniz.

RmH0fd.png

Site adresi : pm ile
Site dili : Türkçe
Site için istenen fiyat: 3500
Sitenin aylık getirisi: 25 Günde 3k Ciro Yaptı Site (Kar Marjı %100-%500 arası)
Sitenin açılış tarihi: 03.02.2018
Kategori, sitenin içeriği nedir: Oyun Hesap Satış Sitesi
Günlük hit sayısı: Ortalama 150
Ziyaretçi kaynağı: Google ve Instagram Reklamları
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Dahil
Banlı olduğu sponsor var mı: YOK
Banlı olduğu arama motoru var mı: YOK
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: DAHİL (Opencart)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: SINIRSIZ
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: YOK

Sitenin reklamı 260 bin aboneye sahip youtube kanalının bir videosunda yapılmıştır. Facebook ve instagram reklamları için de yaklaşık 750 lira harcama yapıldı.

25 günde 3k ciro yapmışsın belki önümüzdeki ay 5-6k ciro göreceksin ama sen siteyi satıyorsun. Kesin bir kelek var bu işte..
Siteyi 2 ortak kurduk üniversite okumaktayız. Canlı desteğe sürekli bakmak gerekiyor ayrıca teslimatları da tedarikçiden alıp tek tek müşteriye teslim etmek epey bir zaman alıyor. Karı çok güzel olmasına rağmen okulumuza çok engel oluyor. Okul başlayalı 2 hafta oldu biz toplamda 2 gün okula gitmişiz durumun vahim olduğunu anladığımızda satmaya karar verdik.

Site satışı 10.03.2018 tarihine kadar geçerlidir satış gerçekleşmez ise sitenin işleyişi tarafımızca devam ettirilecektir.

pm lutfen

Hocam sitenin 25 günlük analytics ve işin işleyiş biçimini detaylı pm atabilir misiniz?
Bir de sitenin tedarik vs gibi durumlarda riskleri var mıdır?

Hocam sitenin 25 günlük analytics ve işin işleyiş biçimini detaylı pm atabilir misiniz?
Bir de sitenin tedarik vs gibi durumlarda riskleri var mıdır?
Analytics kullanmıyorum. Tawk.to panelinden hite bakabiliriz. İşin işleyişi şu şekilde size sipariş geliyor siz bunu tedarikçiden alıp müşteriye iletiyorsunuz. Stoksuz çalışabiliyorsunuz bu yüzden.
Detaya inersek shopier ile ödeme alıyorsunuz aldığınız her ödeme opencart paneline düşüyor.
Panele düşen ürünü kredi kartı veya birçok yöntemi kullanarak satın alıyorsunuz tedarikçiden aldığınız an ürün elinizde oluyor.
Müşterinin sipariş bilgileri kısmını düzenleyerek siparişini iletiyorsunuz.

Tedarik açısından risk derken hesaplarda bazen şifreler değişiyor sizin satıcıyla aranızda her hesaba özel konuşma paneliniz var. Sorun çıkan hesabın konuşma paneline hesapta sıkıntı olduğunu belirtiyorsunuz size yenisini gönderiyorlar. Tedarikte başka bir risk bulunmuyor.

Ayrıca random key satışı yapıyoruz burdan da ciddi gelirimiz var random key satışında bu risk yok çünkü müşteri oyunu direk kendi hesabına yüklüyor.

p.m alabilirmiyim detaylı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri