Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kardes daha onceki actigin konuda da anlattim, youtube icin ne nasil bilmiyorum ama adsense hesabini dogrulayarak gecersin.... niye oldugunuda anlattim sorunun ayni ipden actigin hesablar degil yukleme yaptigin bod da olabilir tarayicina bulasan virusde olabilir yuksek ihtimal tarayicina virus bulastirmmissin..
Bu durumun ortaya cikmasi ile birlikte
Youtube - facebook - adsense - gmail gibi hesablarinda muhakkak terslik olmus olmali, hepside dogrulama istemis olmali.!!!
dedigim gibi bu hesablar dogrulama istemis ise tarayicini temizlet yada format attir neden ip idi fazla hesab idi diye takiliyorsunuz anlamiyorum sorunun nedeni belli.!!!
hocam sadece youtube ve adsense gmail istiyor facebook istemiyor evet virüs girdi ben pc zaten format attım o virüsü sildim ama iş işten geçti virüs herşeyi yaptı konuyu açtımm
benim 25 kanalım 1 adsense banlanması nedeni ufak birşey bunun çözümünü istiyorum reklam tılkı falan büyük suç çünkü reklamdan para kazanıyoruz ben öle bir suç işlemedim
tarayıcı falan temiz doğrulama olmuyor kardeşş herşeyi yaptımmmm ben başka teller girdim olmadı
Crazy Google bazen böyle durumlarda doğrulama istediğinde hangi numarayı kullanırsan kullan doğrulamayı kabul etmiyor ta ki belli bir zaman geçene kadar.Örneğin bir defa bir kanalım telif almıştı sonra doğrulama yaptım hatta hiç kullanmadığım bir tel no yu girmeme rağmen kabul etmedi.Sonra aradan 4-5 saat geçtikten sonra pinger dan bir numara alıp denedim oldu.Yani kısaca sen de biraz beklemelisin.Aradan 4-5 saat geçsin öyle bir daha dene.
Adsense hesabınızın olduğu google hesabınızı tel. onayını etkinleştirin. Sanırım adsense hesabınıza ya birden fazla giriş denemesi yapılmış ya da çok sık aralıklarla farklı iplerdengiriş yapmışsınız.
hocam google hesabına giremiyorum onu girdikten sonra doğrulama kodu istiyorr google,adsense,youtube doğrulama kodu istiyor yani onu yapamam adsense hesabıma ben giriyorum kazancım ne kadar diye yok aga modem falan öle şey yapmadım farklı girmedim sık aralıklar yapmadım
Tarayıcı çerezlerini temizle. Modemi aç kapat. Tekrar dene. Eğer hala olmaz ise [email protected] adresine durumunu anlatarak mail at. Bu arada büyük ihtimalle başkası girmeye çalışmış adsense hesabına sanırım. Fazla parolo hatasından dolayı olmuş olabilir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.