2500 Aboneli Kanalım Kapatıldı :(

• Kullanıcı haberal02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Eğer ki teliften değil de flag dan kapandıysa bana ulaş yardımcı olmaya çalışacağım.

Arkadaşlar ingilizce uzun videolar yüklüyordum.Dün attığım video bugün sabah baktığımda 7 bin izlenmişti ki kapanmasa daha g+ paylaşımlarıyla 20-30 bin izleniyordu her videom.

hocam geçmiş olsun benim size yakın böle kanallarım vardı geçen aylarda kaybettim.Yapacak bişe yok video birleştirseniz dahi bunlar oluyor keşke olmasa

Geçmiş olsun hocam ben de 5000+ aboneli güzelim kanalımın durup dururken g+ bağlantısını kesiyim dedim kanalı sildim yanlışlıkla:/

Ya boş konuşma bildiğin bir şey varsa konuş yoksa boş boş konuşma. Adamın canını da sıkma.

Bildiğim şey senin gibilerin basit bilgileri yok öyle ekle yok bunu yap yok gel özele söylerim. Buranın varlığının anlamı ne o zaman?!?

itiraz et büyük ihtimal açılır.benim spam kanalı bile açlmıştı.

İtiraz et. Neyi bekliyorsun ?

Birde bu sahte telif flag için google bütün forum olarak mail atsak nasıl olur ?

Tüm maillerin konu başlığını aynı yaparız.

Bildiğim şey senin gibilerin basit bilgileri yok öyle ekle yok bunu yap yok gel özele söylerim. Buranın varlığının anlamı ne o zaman?!?

Dostum algılaman da problem mi var? Veya okuma da zorluk mu çekiyorsun? Herkes her bildiğini anlattığını mı sanıyorsun? Öyle bir Dünya mı var.

Anca sormayı bilin. Ne öğrettin de bu foruma gelmiş bana burada dayılık yapıyorsun he? Ne öğrettin

http://www.ytpara.com/search.php?searchid=434671

Gir bak ben bir şey öğretmiş gibi göremedim. Gir birde benim profilime bak. İşiniz düşünce foruma girip dayılık yapmayı bilirsiniz anca. Muhalefet olmayı bilirsiniz. Gören de seni ve senin gibileri her gün paylaşım yapıyor. Herkese yardımcı oluyor her gün bir taktik paylaşıyor sanacak.

Yanlış gelmişsin sen. Hemde çok yanlış doğru yolu bulduğun da daha detaylı cevaplar verebilirim.

Konu sahibi arkadaşım kusura bakma. Mesaj atma. Böyle muhalefet olan arkadaşlar aynen böyle devam etsinler. Başkalarına edilen yardımlara da engel olsunlar. Kusura bakma geçmiş olsun...

sahte flag kurbanı olmuşsundur.bende de aynı şekilde bir kanal var 1.5 aydır 2.telifi yememek için video yüklemiyorum.her sabah korkuyla açıyorum pc yi.tek korkum sahte flag...abone arttıkça koruma olurdu ama sana sağlam saldırmışlar belli ki.itirazını yap kaanbulut la da iletişime geç.

sanırım bu flaglama da doğrusal bir formül yok yani 100 flag basılırsa kapanır gibi.hem flag alan kanal için hem flag basan kullanıcılar için belli bir güç çarpanı var,mesela atıyorum 5000 abonesi olan bir kanalın basacağı flag 10 abonesi olan kullanıcıya göre daha etkili bence,organik yüksek abone kesinlikle her zaman avantaj

google forum'a konu açın kapanma sebebini öğrenebilirsiniz. benim de kanalım kapanmıştı adam çıkardı koydu önüme şu şu etiketleri gereksiz yere kullandın diye açıklamada vs vs. adamlar haklı çıktı sonuçta yani. siz de açın öğrenin.

hocam bir cok kişinin dedigi olay su eger kanalın para kazanması kapatılırsa o zaman alamaz ama telif ve topluluktan giderse alır bizzat kendim en az 20 kanalımın parasıın aldım şimdiye kadar.

bunu bilmiyordum hocam peki diyelim ki bir kanal var bu kanala video yüklediniz dünya engelli çıktı sonra hemen sildiniz para kazanmayı açmadan. bu kanal kapanır mı para kazanması yani kapatılır mı

sanırım bu flaglama da doğrusal bir formül yok yani 100 flag basılırsa kapanır gibi.hem flag alan kanal için hem flag basan kullanıcılar için belli bir güç çarpanı var,mesela atıyorum 5000 abonesi olan bir kanalın basacağı flag 10 abonesi olan kullanıcıya göre daha etkili bence,organik yüksek abone kesinlikle her zaman avantaj

hocam bende öyle düşünüyorum gecenlerde bir oscar videosu attım aldıgım kanal videodaki sesi silmiş sadece görüntü vardı sana söyle diyeyim ben videoyu attım 80k izlenim aldı ama 3k begeni 14 k begenmeme vardı bu begenmeyenlerden mutlaka en az 1 k şikayet etmiştir diye düşünüyorum.
Aldıgım kanaldaki videoya en son baktıgımda 18k izleme 219 begenme 1300 begenmeme vardı yarım saat sonra baktıgımda topluluktan kapanmıstı ama benimki kapanmadı.
ekleme
[MENTION=5133]ErdoganUrcu[/MENTION] hocam kapanabilir cünkü su anda kanal kapanmada en büyük sorun dünya engeli bu sochi olimpiyatları zamanında kanalımın bir tanesine dünya engeli gelmişti 2 gün içinde o kanal sebeb gösterilerek bütün kanalların para kazanması gitti sonra ben para kazanmasıı acıp silmiştim ama 5 ay kadar önce bu kadar sorun yoktu dünya engelinde bi kaç kanalım agelmişti baya ama o kanal kapanmadı. eger düya engeligelen kanal asıl kanalın deiglse sil gitsin zaten silsende parasını alırsın en azında diger kanallarının kapanmasını engellemiş olursun.

Hayir kapatiyorlar tam nedenini belirtiyorlar iste bunlardan olabilir filan ortaya karisik

Geçmiş olsun

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar itiraz edecemde kanal mailiyle birlikte uçmuş :) İkinci maile baktım onda da kapatma nedenini yazan mail yok. İtiraz etmek için ne yapabilirim ???

---------- Mesaj saat 23:40:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:26:27 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar kanalım kapandı ama tasarımına kadar aynısını kopyalayıp yükleyen bir kanal buldum ve hemen altımda videoları çıkan kanal benim kanalımın ismini kanalına vermiş sizce ne yapmalıyım.

seninkinde ne olduğu belli hiç değilse usta. telif hakkı ve topluluk ihlali yazıyor.. benim kanalın linkine girince ne yazsa beğenirsiniz. Hizmet şartları ihlalinden diyor. bu hizmet şartları nedir allahınızı severseniz ya. kanal kapanalı aylar oldu. kapandığı gün klasik youtube itiraz etmiştim. hala itirazım sonuçlanmadı ne zaman tekrar yollamaya çalışsam. sonuçlanmayı bekleyen itirazınız var diyor. bilmem derdimi anlatabildimmi. şu sorunu bi allahın kulu çözemezmi arkadaş ya. ne telif ne spam ne topluluk hiçbişey yemedim şuana kadar. neden oldu bu neden ya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri