Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar ingilizce uzun videolar yüklüyordum.Dün attığım video bugün sabah baktığımda 7 bin izlenmişti ki kapanmasa daha g+ paylaşımlarıyla 20-30 bin izleniyordu her videom.
Eğer ki teliften değil de flag dan kapandıysa bana ulaş yardımcı olmaya çalışacağım.
İtiraz et karara diyeceğine bana ulaş diyorsun. Sanki sır .
Ya boş konuşma bildiğin bir şey varsa konuş yoksa boş boş konuşma. Adamın canını da sıkma.
Bildiğim şey senin gibilerin basit bilgileri yok öyle ekle yok bunu yap yok gel özele söylerim. Buranın varlığının anlamı ne o zaman?!?
vermez büyük kesinti yapar öyle verir belkide hiç vermez
Bilmediğimiz konularda yorum yapmayalım telif ve topluluktan kanalın parasını normal kesinti oranı ile alırsın.Yani arkadasta parasını alır sorun cıkmaz.
bir çok kişi alamaz diyor
hocam bir cok kişinin dedigi olay su eger kanalın para kazanması kapatılırsa o zaman alamaz ama telif ve topluluktan giderse alır bizzat kendim en az 20 kanalımın parasıın aldım şimdiye kadar.
sanırım bu flaglama da doğrusal bir formül yok yani 100 flag basılırsa kapanır gibi.hem flag alan kanal için hem flag basan kullanıcılar için belli bir güç çarpanı var,mesela atıyorum 5000 abonesi olan bir kanalın basacağı flag 10 abonesi olan kullanıcıya göre daha etkili bence,organik yüksek abone kesinlikle her zaman avantaj
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.