Sudden4Rush
Yasaklanmış
hocam çekilişe katılıp katılmadığımızı göremedim ben
varmıyım yokmuyum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
75 alabilirim
02
04
06
10
12
15
18
24
27
29
36
37
39
40
43
47 -yavute
48
50
60
62
65
67
68
69
72
73
74
75
76
80
83
84
90
92
93 - bkrknuk
94
96
97
98
Yukarıdaki numaralar kalan boşta numaralardır arkadaşlar.
Aşağıda etiketlediğim kişiler önceden alınan numaraları yazdıklarından kabul edilmemiştir. @ByVRO @10Kolik @murat1985 @bkrknuk @aligul46 @burak.dincer05 @asude @turks00 @Satoblack @EnemyHunter @Funny Fails @himen32 @Dehşetengiz @StormKing
şimdi devam edin bu boşta numaralardan seçip..alakasız nolar söyleyenler uyarılmayacak..
hocam çekilişe katılıp katılmadığımızı göremedim benvarmıyım yokmuyum
25 numara senin zaten dostum.
23 numarayi degistirip 93 yapmistim tamamdir demissiniz ama benden sonra yazan bir arkadasi eklemissiniz 93 numarayabir üst mesajıma bakın lütfen.. orda kalan numaralar yazılı..
23 alındı
edit : tamamdır
Plakadan gelsin 48
23 numarayi degistirip 93 yapmistim tamamdir demissiniz ama benden sonra yazan bir arkadasi eklemissiniz 93 numaraya
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.