Erkenden para kazanmasını açanlar şimdi 100bin tl ye satmaya başlar. Geçmiş olsun![]()
yakında bitcoin ile satışlar başlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Erkenden para kazanmasını açanlar şimdi 100bin tl ye satmaya başlar. Geçmiş olsun![]()
Arkadaşlar şuanda kontrol ediyorum.Kontrol ettiğim kanallarda düşünün 1000 abone bazıları 4000 saati geçmiş kanallar ama içlerden 1 tane 10 tane falan kontrol ettim.1 tane 4 aşamalıya dönüşmemiş şans %5 olucak birşey sizde kontrol edin.Dönüşmemiş varsa hemen adsenseye sokun
o şans 1 kere de bize gülmedi.
Bağladığınızda şartları sağlıyor muydu, ya da bağlıyken şartları sağladınız mı hocam?
sorun şu, 3 aşamalı kanalları daha önceden adsenseye bağladıysanız henüz 4 aşamalı olmamıştır, yeni güncelleme gelirmi belirsiz
eğer 3 aşamalı kanallarınız boşta bekletiliyorsa, adsenseye bağlı değillerse bunlar 4 aşamalı oldu
benim bütün kanallar boşda duruyordu,adsense e baglı degildi.gitti o kadar kanal desene![]()
Çember daralıyor .... End Of The Spam Is Comming....
[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam,3-5 gün önce demiştin yt bu 3 aşamalı kanallara önlem almak üzere diye ama bu kadar çabuk bekliyormuydun sen?![]()
Aynen hocam çember çok çok daraldı.1000 abone aşamalı kanallarda zaten spam yapılıyordu oda işte zar zor malum adsenseler kapanmalar vardı ama yine öle böle gidiyordu.
Şuanda durum sadece adsense bağlı olan kanallarla spam ancak yapılır.Oda o kanalların onaya düşüp düşmeyeceği belli değil.Ben zaten onaylardan ümidimi kestim oldu 6 ay hiç birşey düzeldiği yok.
Bende aldığım para kazanması açık kanal +1000 abone elimde kaldı valla .Bu kanallardan 1 tanesi 4 aşamaya düşmedi buda %1 ihtimal arkadaşlar sizde bir bakın ama imkansız gibi birşey belki bulursunuz.
adsense baglimi peki hocam 4 asamaliya dusmeyen kanallar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.