3 Aydır açık olan Neredeyse Tamamı eşleşenli kanalımı flag atarak kapattırdılar.

• Kullanıcı Psi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Aylık 8 k dolar kazandıran iyi bi kanaldı yine.. Neyse Siz daha iyisini bilirsiniz. Hepiniz Kralsınız eyvallah.

usta sinirlenmene birşey demiyorum benim ne kanallar gitti aylardır,başta hepsini sahte flaga bağlıyordum ama bir süre olan biteni takip edince öyle olmadığını anlıyorsun kategorine hakimsen biraz takip et diğer kanalları da görürsün,sahte flag yok mu yine var ama iyi para kazandıran site belli abone-izlenime gelmiştir zaten o tip kanalları sahte flagla indirmek öyle bikaç yüz bin izlenimli bikaç yüz aboneli kanalı indirmeye benzemez zor iş o

@Psi geçmiş olsun kardeşim üzüldüm kanalının kapanmasına ama Mistir Sistir Kistir olayına da gülmedim değil.

Fena şeyler oluyor Youtube'da. Kıyım mı artık her ne ise, 1,5 milyon aboneli özgün kanal bile gümlemiş bugün.

Flag değildir diyen arkadaşlar, insanoğlunun ne kadar fesat ve psikopat olabileceğini gözardı ediyor bence.

Hacı dün başlamadım bu işe 1 k 'dan fazla kanalım var, 2 3 haftadır bir sürü kanalım kapandı, Hesap fesihi , Spamdan kapananlara bir şey demiyorum. İlk defa kapanmıyor kanalım. 3 kere kanallarımın para kazanması gitti geri getirdim @daralll sağolsun.

2şer telif 2şer topluluklu kanallarım oldu, silmedim kapanana kadar. Hiç bir kanalımı silmedim. Yani Buradaki herkesden daha iyi bilirim ben kanal nasıl neden ve ne şekilde kapanıyor.

Ben Şikayet edilmiş diyorum Kanalım. Gördüğüm düşündüğüm bu yönde. Youtube un kıyımınddan nasibimizi almadık mı? Aldık . Ama bu kanal kesinlikle toplu şekilde şikayet edilerek kapandı diye düşünüyorum...

Böyle olmadığını düşünene değerli arkadaşlarada teşekkür ederim fikrinize saygım var. Sizin de benim fikrime saygınız olsun..

Mesaj atıyorum her yerden youtube'a :) Açılırsa ne ala, açılmazsa Sağlıcakla Kala...

Son düzenleme:
Spam kanalı açtırmak için mesaj atarak kendinizi düşürmeyin bence.

[MENTION=13872]Psi[/MENTION] geçmiş olsun kardeşim üzüldüm kanalının kapanmasına ama Mistir Sistir Kistir olayına da gülmedim değil.

Fena şeyler oluyor Youtube'da. Kıyım mı artık her ne ise, 1,5 milyon aboneli özgün kanal bile gümlemiş bugün.

Flag değildir diyen arkadaşlar, insanoğlunun ne kadar fesat ve psikopat olabileceğini gözardı ediyor bence.

1,5 Milyon mu hocam? :eek: link atarmısınız kanalı

[MENTION=13872]Psi[/MENTION] ne birileri hocam youtube kapatıyor artık anlayın bunu YT kapatıyor.

Aylık 8 k dolar kazandıran iyi bi kanaldı yine.. Neyse Siz daha iyisini bilirsiniz. Hepiniz Kralsınız eyvallah.

Kardeş Üzüntünü Anlayabiliyorum ama Gereksiz Sinir Yapıyorsun. Bence Kapa Bilgisayarı Çık Biraz Dolaş Hava Al. Sen Bu işe Dün Başlayan Biri Değilsin. Bu Kapanmalara Gülüp Geçmen Gerektiğini Bilmen Gerekli...

arkadaslar benim tüm kanallarim kapandi eski yeni, geri bildirim sakın yapmayın kanallara, 2 kanal kapanmisti 2 gün önce 2 defa itiraz ettim öylesine,bugün tüm kanallar uctu, itiraz edince sanırım ip arastiriyor sanırim, ip de degistirsende buluyor, kanallarımın hepsi kapandi. sıfırım su an

tek topluluktan askıya alınmıştır %99 flag diye diye kendinizi kandırmayın boşuna son 2 günde açılan kapanma konularını az takip edin

Kanalla ilgili bir sorun yoksa Flag botu olabilir mi?

Adam akıllı izlenen kanalım olmadığı için kapanan kanalım olmadı daha.

Beyler YT kanalı kapatmak isterse üstü kapalı şekildemi yapar. Direk uğraşmadan kapatır.

Ayrıca3-4 gün önce kanalıma aynı şekilde uygunsuz içerik diye video bildirimi geldi. Neyseki kanal kapanmadı. İtiraz ettim ve sonuçta ihtarı kaldırdılar.

Eğer YT atsa itiraz hakkı tanır mıydı ? Tanısa bile ihtarı temizler miydi ?

Edit: Şöyle bi sorun var. Videoyu tekrar yayınlamama izin vermediler. Fakat kanaldaki uyarıyı sildiler.

youtube ekibi kesinlikle flag atılan videolarıu ıncelemıyor ıncelese kımse flag atamaz
guya yukledıgım vıdeonun adı ve etıketı yanıltıcıymıs ya youtube ıncelemıyor flag atılan vıdeoları yada bu flag degıl youtubun yıllık temızlıgı

Benimde sabah 10 kanalım kapatılmış izlenim falan fazla değildi muhtemelen biri şikayet aldı diğerlerini de uçurdular bu kanal kapattırma durumu iyice can sıkmaya başladı ya ya video şikayet edildiyse videoyu kaldır kanaldan ne istiyosun yetmiyo diğerlerini de uçuruyo tüm emekler 2 dakikada boşa çıkıyo resmen

ben son zamanlarda olan bu kapatılmaların tamamen youtube tarafından yapıldığına inanıyorum.12000 aboneli kanalım tertemizken 1 gecede gitti dostum,itiraz ettim,gelen yanıt biz böyle olmasına karar verdik oldu:(Aylardır para kazandığım kanalımdı.Aynı şekilde kanal kapanmadan önce hiçbir uygunsuz ve aldatıcı tarafı olmadığı halde iyi izlenmiş bir videom uygunsuz içerik diye youtube tarafından silindi,sonrasında da malum sonuç.yoluna devam et,ben öyle yaptım,çok geçmiş olsun.

benim derleme kanalım hiç bir sıkıntı yokken beğeni dislike oranı %95 iken tek toplulukla kapandı. Gerçekten gözünü para hırsı bürümüş kıskançlar yüzünden oluyor bu

yav arkadaş hala flag diyorsunuz,bu kadar kişiye yılın aynı haftasında mı flag atıp kapattı bu çete

İster Flag Olsun İsterse Yt kendince bir yöntem geliştirmiş olsun.. Eğer bunu yaptıysa bizde günlük on kanal açıyorsak 20 kanal açarız olur biter.. Hemde aynı kategoriden açacaksın ki yt nin işi değilse bu bırakın flagcılar yorulsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri