Anladım o zaman ilk mesaja eklenebilir her halde özel mail adresleri olmayanlar tutku.com'dan mail alarak üye olabilirler diye![]()
ilk mesaja eklendi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Anladım o zaman ilk mesaja eklenebilir her halde özel mail adresleri olmayanlar tutku.com'dan mail alarak üye olabilirler diye![]()
HoffnungTR çok teşekkür ederim
Sorunsuz bir şekilde videolu anlatımdakileri yaparak kullanıma hazır hale getirdim.
Acaba free youtube download bu sunucuda çalışıyormu?
Ben Yapamadım! Acaba Bana Yardımcı Olabilirmsiniz
Hocam Üye Olmaya Çalısıyom fre email kabul etmiyomuş onuda tutku.com aldım ama öyle hata veriyor
There was an error placing your Order
We're unable to place your Cloud Order at this time. Please try again later.
If you need further assistance email support at
Daha önceden almadığıma pişman oldum.Toplamı 140 mb olan 10 videoyu 2-3 dakikada upload etti.Kendi bilgisayaırmda yaklaşık 1 saat sürüyordu![]()
Tahir gardaş, ne zaman üye oldun mübarek?
arkadaşlar vps ile ilgili bir sorum olacak.
vpslerde nasıl pcye reset atabiliriz yada baştan başlatabiliriz. Sorun oluştu program silemiyorum. internete giremiyorum.
Yada vpsyi kapatıp aynı üyelik üzerinden tekrar vps açabilir miyim?
eğer bu vps'ten bahsediyorsan
![]()
ekledigim resimde dönen sembol var ya ona tıkladıgında vps'e reset atabilirsin.
aynen hocam çok teşekkürler. Oldu sanırsam.
Arkadaşlar yerimi konusumu bilmiyorum ama yani sonuçta bu konunun dışı amabunun yerine işte vps alıp uzaktan baglantı kurup ekran kartı olmayan bir server'dan dalgalanma yaşayarak yada takılmalar yaşayarak yükleme yapıcagınıza alın bir bot örneğin : YTKAZAN botu ve girin hesabınıza istediginiz linki ekleyin sonra ise video'yu getir diyin direk o videoyu çekip sizin hesabınıza yüklüyor ne indirmekle ugraşıyorsunuz ne yüklemekle.
Aylık fiyatıda çok komik bi para zaten 15 TL.Youtube üzerinden onu misli misli çıkaracaksınız isterseniz başka bir kanalı bile direk kopyalayıp kendi hesabınıza çekebiliyorsunuz bir kaç işlemle.
Buyrun burda herşey yazıyor ben dün aldım gayette memnunum yani vps'e girmiyorum bile artık nerdeyse.Çünkü bu daha basit ve daha mantıklı.
http://www.ytpara.com/ozel-yazilim-...me-30-bot-artacak-direkt-mp4-flv-yukleme.html
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.