3 aylık ücretsiz VPS - 2GB RAM,50GB Disk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeni üye oldum girişte bu hatayı alıyorum

Size giriş koyamadık: Sizin vCloud hizmeti sağlama tamamlamamıştır. Son zamanlarda hizmet için kaydolduysanız tamamlamak için bu için en az 15 dakika bekleyin lütfen
sana hesabının aktif edildiğine dair mail gelecek o zaman girebilirsin.
2 gündür şu hatayı alıyorum anlamdım gitti

There was an error placing your Order:

We're unable to place your Cloud Order at this time. Please try again later.

If you need further assistance email support at [email protected] or call 1-877-480-7577

sürekli girmeyi deneyin :)

10 kere denedim girmiyor zorlamı :)

yoo hayır onu diğer arkadaşa demiştim size nasıl vps açmanız gerektiği hakkında bilgi veren bir mail gelecek o mail ardından giriş yapabilirsiniz. Diğer arkadaş gibi hata alırsanız sürekli aralıksız girmeyi deneyin. bazen sistemde sorunlar olabiliyor ama vps de kesinti olmuyor

yoo hayır onu diğer arkadaşa demiştim size nasıl vps açmanız gerektiği hakkında bilgi veren bir mail gelecek o mail ardından giriş yapabilirsiniz. Diğer arkadaş gibi hata alırsanız sürekli aralıksız girmeyi deneyin. bazen sistemde sorunlar olabiliyor ama vps de kesinti olmuyor

maili ve telefonu onayladım mailime kullanıcı adı ve şifre geldi girmeye çalışıyorum fakat giremiyorum bakalım yarında deniyicem sorunsuz girer inşallah.

---------- Mesaj saat 01:33:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:29:59 civarında gönderildi. ----------

@HoffnungTR bu uyarıyı alıyorum

Size giriş koyamadık: Sizin vCloud hizmeti sağlama tamamlamamıştır. Son zamanlarda hizmet için kaydolduysanız tamamlamak için bu için en az 15 dakika bekleyin lütfen

maili ve telefonu onayladım mailime kullanıcı adı ve şifre geldi girmeye çalışıyorum fakat giremiyorum bakalım yarında deniyicem sorunsuz girer inşallah.

---------- Mesaj saat 01:33:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:29:59 civarında gönderildi. ----------

@HoffnungTR bu uyarıyı alıyorum

hesabınızı yetkililerinde onaylaması gerek. Onay süresi yoğunluğa göre değişiyor. yarın mail gelir büyük ihtimal

arkadaşlar böyle bir hata almaktayım acaba nedenini bilen varmı
If you need further assistance email support at [email protected] or call 1-877-480-7577

arkadaşlar böyle bir hata almaktayım acaba nedenini bilen varmı

daha sonra tekrar denemeniz gerekiyor sadece

valla sayende 6 kanal kurdum hocam :D [MENTION=390]HoffnungTR[/MENTION] ayrıca [MENTION=48]Selçuk Sepetci[/MENTION] sağol kardesim :))

ya arkadaşlar bu programı netbook cihazında kullanabilen var mı vds yi yani ben bir türlü ne ötekini ne bunu kullanamıyorum?

Cevap: Re: Cevap: 3 aylık ücretsiz VPS - 2GB RAM,50GB Disk

evet yaw bendede kaldı yüzde 67 de başka tarayacılardada denememe rağmen sonuç olumsuz

bir şekilde yaparsan benide bilgilendir :)

---------- Mesaj saat 19:44:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:43:51 civarında gönderildi. ----------

virüs progamını kapayarak dene hocam

birazdan deniyecem bakalım olacakmı inşallah olur.

Cevap: Re: Cevap: 3 aylık ücretsiz VPS - 2GB RAM,50GB Disk

bir şekilde yaparsan benide bilgilendir :)

---------- Mesaj saat 19:44:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:43:51 civarında gönderildi. ----------

birazdan deniyecem bakalım olacakmı inşallah olur.

Please wait while
we create MURATO...
67% done

ilk sayfadaki videoyu izleyerek yap yunus kesin çözersin bak ben aynen kurdum videoya bakarak ama kullanamıyom şimdilik netbook var bende oyuzden olabilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri