3 aylık ücretsiz VPS - 2GB RAM,50GB Disk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu siteye üye olunmuyor üye olanlar linki yazabilirmi konuya link silinmiş veya taşınmış olabilir diyor sitede ingilizce olarak..

Arkadaşlar bu vps yı kullanan var mı dünden beri uzak baglantı kuramıyorum,sımdı sılıp tekrar kurdugumda ıse vps yı bu sefer ınternet baglantısı yok,acaba ınternetımı kesmışler yoksa ben mı ayarlarında bışeyı yanlış yaptım

sonunda bunu kurabildim ya netbook cihazıma süper bi şeymiş tüm programlarıda kurdum down up süpermiş gerçekten diğerinde hiç bi şey yapamamıştım..

masaüstü bağlantısıyla rahatça bağlanıyordum 1 saattir bağlanamadım hata veriyor acaba neden birde şu admin şifresi değişebiliyormu kendim yazmak istiyorum verdiği çok zor bağlantı beklemeye alınınca kapatım açmak zorunda kalıyorum şifreyi yazamıyom çünkü :)

bu gece benden bu kadar tüh ya şarz bitti cihazın adaptorunude evde unutmuşum şansa bak ya iyi geceler yanıtlarınızı yarın okurum veya telden girebilirsem artık :)

yaklaşık 1 aydır kullanıyorum para verip aldığım vps den kat kat daha hızlı :)

Şu anda buradan sorunsuz hesap alabilen var mı acaba yoğunluk var falan diyor proxy mi kullanalım..

Evet üyelikte sıkıntı var.Ip değiştirip öyle bağlandım yine "Şuanda bölgenizde yüksek istek olduğundan talebinizi karşılayamıyoruz" tarzında hata veriyor.

Arkadaşlar bu vps yı kullanan var mı dünden beri uzak baglantı kuramıyorum,sımdı sılıp tekrar kurdugumda ıse vps yı bu sefer ınternet baglantısı yok,acaba ınternetımı kesmışler yoksa ben mı ayarlarında bışeyı yanlış yaptım
Sabah bende uzak bağlantı kurmak istedim.bağlandı kurulmadı.Hesabıma girdim sunucu off durumdaydı.Çalıştırdım yine bağlanmadı.Panelden girdim.Klavye ayarı değiştirilmiş ve internet sitelerine girilmiyor
Team viewer kuramadım bu yüzden

Sabah bende uzak bağlantı kurmak istedim.bağlandı kurulmadı.Hesabıma girdim sunucu off durumdaydı.Çalıştırdım yine bağlanmadı.Panelden girdim.Klavye ayarı değiştirilmiş ve internet sitelerine girilmiyor
Team viewer kuramadım bu yüzden

sunuculardaki internet kesilmiş sunucuyu silince bidaha kurulmuyor ticket attım mühendislerimiz çalışıyor kesinti için özür dileriniz filan yazdılar

evet şimdi bende bağlanamadım gene sunucu kapanmış gerçekten ne yapsakki silmeden beklesek mi silip tekrar mı kursak ?

sunuculardaki internet kesilmiş sunucuyu silince bidaha kurulmuyor ticket attım mühendislerimiz çalışıyor kesinti için özür dileriniz filan yazdılar

teşekkür ederim bilgilendirme için hocam
Benim 25 gb civarı yedek var yüklenecek yeniden kurma gibi şansımda yok malesef

ben öyle bi hata yaptım silip yeniden yüklenince düzelir dedim gitti bilgiler

ticket attım mühendisler uğraşıyormuş bende sabah aldım da kullanamadım :(

---------- Mesaj saat 11:59:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:21:55 civarında gönderildi. ----------

gelmedi da :(

bende baktım , status off yazıyordu makineyi açtım konsoldan , fakat bağlanmıyor .
beklemekten başka birşey yapamayız .

daha kullanamadan gitti neti tüh hızı nasıl vps nin dizi indirip upload edicemde

hız bence iyi .
çok fazla yüksek boyutlu dosyalar atmazsanız tatmin olacak hızı var .
genelde 20megabit up 30-50megabit up . Stabil kullanabiliyorum .
Burda bazı arkadaşlar 50megabit up-down hızıda gördüklerini yazmışlardı .
Server yoğunluğu vs hesaba katarak sorunsuz ortalama 30mb up-down yapabilirsiniz gibi geliyor .
Ama deneyip kendiniz görürsünüz .
Herkes aynı hızları yakalayamayabiliyor .

hız bence iyi .
çok fazla yüksek boyutlu dosyalar atmazsanız tatmin olacak hızı var .
genelde 20megabit up 30-50megabit up . Stabil kullanabiliyorum .
Burda bazı arkadaşlar 50megabit up-down hızıda gördüklerini yazmışlardı .
Server yoğunluğu vs hesaba katarak sorunsuz ortalama 30mb up-down yapabilirsiniz gibi geliyor .
Ama deneyip kendiniz görürsünüz .
Herkes aynı hızları yakalayamayabiliyor .

teşekkürler bir açılsa çözemediler sorunu bir :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri