Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sabah bende uzak bağlantı kurmak istedim.bağlandı kurulmadı.Hesabıma girdim sunucu off durumdaydı.Çalıştırdım yine bağlanmadı.Panelden girdim.Klavye ayarı değiştirilmiş ve internet sitelerine girilmiyorArkadaşlar bu vps yı kullanan var mı dünden beri uzak baglantı kuramıyorum,sımdı sılıp tekrar kurdugumda ıse vps yı bu sefer ınternet baglantısı yok,acaba ınternetımı kesmışler yoksa ben mı ayarlarında bışeyı yanlış yaptım
Sabah bende uzak bağlantı kurmak istedim.bağlandı kurulmadı.Hesabıma girdim sunucu off durumdaydı.Çalıştırdım yine bağlanmadı.Panelden girdim.Klavye ayarı değiştirilmiş ve internet sitelerine girilmiyor
Team viewer kuramadım bu yüzden
sunuculardaki internet kesilmiş sunucuyu silince bidaha kurulmuyor ticket attım mühendislerimiz çalışıyor kesinti için özür dileriniz filan yazdılar
evet şimdi bende bağlanamadım gene sunucu kapanmış gerçekten ne yapsakki silmeden beklesek mi silip tekrar mı kursak ?
internet yok bende sizdede aynı sıkıntı varmı![]()
ben öyle bi hata yaptım silip yeniden yüklenince düzelir dedim gitti bilgiler
bende baktım , status off yazıyordu makineyi açtım konsoldan , fakat bağlanmıyor .
beklemekten başka birşey yapamayız .
daha kullanamadan gitti neti tüh hızı nasıl vps nin dizi indirip upload edicemde
hız bence iyi .
çok fazla yüksek boyutlu dosyalar atmazsanız tatmin olacak hızı var .
genelde 20megabit up 30-50megabit up . Stabil kullanabiliyorum .
Burda bazı arkadaşlar 50megabit up-down hızıda gördüklerini yazmışlardı .
Server yoğunluğu vs hesaba katarak sorunsuz ortalama 30mb up-down yapabilirsiniz gibi geliyor .
Ama deneyip kendiniz görürsünüz .
Herkes aynı hızları yakalayamayabiliyor .
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.