3 gün kampanya 100k abone 600 TL

• Kullanıcı Seoislem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Abone Alış - Satışı
hocam sen rahatsızmısın? 100k lık refmi olur?

arkadaş öncelikle satış yapıyorsun üyelerle diyalog kurarken konuşma uslubuna dikkat etmeni tavsiye ederim

her yapılan satış konusunda ref istenir ki satışını yaptığın her neyse sağlamlığı ve güvenilirliği test edilebilsin

sen çıkıp 100 k ref vermezsin 1 k veririsin 100 adet verirsin 10 adet verirsin....

açıklamanda kesinlikle para iadesi olmadığını belirterek zaten güvenilir bi satış yapmadığını belirtmişsin

'' Para İade Garantimiz Yoktur, Başka Bir işlem yapılarak telafi edilir. '' demişsin ne şekilde telafi ediyorsun gofretmi gönderiyorsun yoksa 5 kavanoz balı sadece 100 tl yimi veriyorsun

TURKIYEDEKI EN BUYUK DATA BIZDE

Aboneler Tamamen Türk Ve Organik Takipçilerdir. Abone Alımı Yaptığınızda Zaten 100.000 aboneye 10.000 abone gibi bi düşüş göreceksiniz buda gerçek abone sağladığımın bi kanıtıdır. Satış Yaptığım Arkadaşa Aldığı Abone Sayısına Gören% 10 Abone Fazladan Gönderilmektedir. Bu Şekilde Tek Tük Düşen Aboneleride Telafi Etmiş Oluyorum.

Fiyat Listem Aşağıdaki Gibidir: 3 GUNLUK KAMPANYA FIYATIDIR

100.000 ABONE 600 TL

150.000 ABONE 900 TL

200.000 ABONE 1200 TL

Not: Kesinlikle 100k aldı iseniz 120k gibi gönderilir. yani satın aldığınız sayının altında kesinlikle abone gönderimi yapmıyorum. hertürlü fazlasını gönderirim. Para İade Garantimiz Yoktur, Başka Bir işlem yapılarak telafi edilir.

+ İş Bankası
+Ziraat Bankası
+Finans Bank (EnPara)
+Ak Bank
+Halk Bank
+PayPal (Yurt Dışı +%10
+Tüm Kredi Kartları (SonTeklif.com 9 Ay'a kadar Taksit İmkanı)
+İninal

Hizli iletisim icin skype adresim: sportlik1

MÜŞTERİ YORUMLARI :
20bin abone cekim yapıyormusunuz

bu konuda şikayette bulunmuştum, yöneticilerin ilgilenmemesi ilginç. ref iste satışı iptal et daha sonra kal tekrar aktif et. alışveriş yapacak kişiler bir kez daha düşünsün. mesajıma yorum yazmayın derdiniz var ise gidin yönetime anlatın.

20bin abone cekim yapıyormusunuz
minemum 100 bin hocam

---------- Spam Engelliyici 15:36 ---------- Önceki Mesaj 15:30 ----------

arkadaş öncelikle satış yapıyorsun üyelerle diyalog kurarken konuşma uslubuna dikkat etmeni tavsiye ederim

her yapılan satış konusunda ref istenir ki satışını yaptığın her neyse sağlamlığı ve güvenilirliği test edilebilsin

sen çıkıp 100 k ref vermezsin 1 k veririsin 100 adet verirsin 10 adet verirsin....

açıklamanda kesinlikle para iadesi olmadığını belirterek zaten güvenilir bi satış yapmadığını belirtmişsin

'' Para İade Garantimiz Yoktur, Başka Bir işlem yapılarak telafi edilir. '' demişsin ne şekilde telafi ediyorsun gofretmi gönderiyorsun yoksa 5 kavanoz balı sadece 100 tl yimi veriyorsun
en ve senin gibileri nasıl davetiye almış çok şaşkınım açıkcası
youtube hakkında 0 bilgin var. min 100k altı yollamalarda youtube vu abıneyi siliyor buyüzden ref cermiyorum arkadadaş bedavaya birşey almak için burada uğraştıkça uğraşıyor site içi yaklaşık 7-8 kişi ile satışım oldu site dışı 10-12 kişi ile oldu hatta bu sitenin sahibi ile de küçük bir konuşmamız oldu ben bu konuyu ne zaman açöışım kaç müşterim olmuş? 1 şikayet gelmişmi veya şikaywt bölümüne bakın 2013 ten bu yana haklımda 1 şikayet yapılmışmı?

---------- Spam Engelliyici 15:41 ---------- Önceki Mesaj 15:36 ----------

beyler bayanlar türkiyede abone satan tek kişi benim işine gelen alır bu kadar basit eve geçince kanal linklerini atıcağım bu arada

minemum 100 bin hocam

---------- Spam Engelliyici 15:36 ---------- Önceki Mesaj 15:30 ----------

en ve senin gibileri nasıl davetiye almış çok şaşkınım açıkcası
youtube hakkında 0 bilgin var. min 100k altı yollamalarda youtube vu abıneyi siliyor buyüzden ref cermiyorum arkadadaş bedavaya birşey almak için burada uğraştıkça uğraşıyor site içi yaklaşık 7-8 kişi ile satışım oldu site dışı 10-12 kişi ile oldu hatta bu sitenin sahibi ile de küçük bir konuşmamız oldu ben bu konuyu ne zaman açöışım kaç müşterim olmuş? 1 şikayet gelmişmi veya şikaywt bölümüne bakın 2013 ten bu yana haklımda 1 şikayet yapılmışmı?

---------- Spam Engelliyici 15:41 ---------- Önceki Mesaj 15:36 ----------

beyler bayanlar türkiyede abone satan tek kişi benim işine gelen alır bu kadar basit eve geçince kanal linklerini atıcağım bu arada

türkiyede sadece sen obone satışı yapıyor zannedebilirisin ama çok şükür sadece senin sattığın abonelere ihtiyacımız yok
ihtiyacımız oldukça like+dislike+izlenim+yorum+abone alıyoruz ama nedense 100 adet bile alsak nedense yt silmiyor

sen o kaf dağından bi zahmet in istersen sonra satışını yaparsın

tekrar söylüyorum karşındaki insanlara kullandığın usluba dikkat et zaten kullandığın bu uslup direk şikayet nedeni

şikayet et o halde kimse size 100 abone sağlamaz sağladı fiuelim kanalınızda durmaz silinir bu kadar cahil olmayın.

Dostum merakımdan soruyorum. Youtube 1K, 10K, 99K vs abone çekimleri olduğunda siliyor da neden 100K+ abone çekince silmiyor? Nasıl bir algoritmaymış bu açıklayabilir misin?
yeni bir güncelllenme geldi hocam 100k baraj koymuşlar biz türkleri aşamıcak sanmışlar :) 100k üstü yollayınca silinmeler olmuyor

Merhaba, hizmet satın almak istiyorum. Fakat referans amaçlı olarak bir kısım talep edebilirmiyim?

bu aboneler normal kanalda yorum atan beğenen kişilermi oluyor ? birde herşey bittikten sonra kemik kitle ortalama kaç k kalıyor ve mesela bir videoyu atınca bu aboneler izliyormu videoları takipçi oluyorlarmı kanala

hocam diyelim ki 100k aldiniz biz 120k yolluyoruz %10 dusuyoru garanti 110k kalmis oluyor videolarinizi izliyor yorum atiyorlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri