3 Telefon Arasında Kaldım

hocam açıkcası telefonun detayları açıklanmaya başladıktan beri takip ediyorum çekiniyorum net söylüyorum gm'den

Sizin fikriniz tabikide.Ama çıkar çıkmaz ilk alıcılarından olucam.Takip ettiğinize göre donanimhaber.com daki konusunu görmüşsünüzdür.Fiyatıda 1200 TL civarında olucağı söyleniyo.
Eğerki telefonda kronik bir hata olmazsa piyasada çok büyük söz sahibi olacakları kesin.

hocam neymiş o telefon öyle :D

2.5GHz 4 Çekirdek Snapdragon 800ac İşlemci
Adreno 550MHz Adreno 330 GPU
3GB Sistem belleği / 32GB ROM
5,5" Full HD JDI Gorilla Glass 3 Ekran
16MP arka, Optik odaklamalı 8MP ön kamera
2500mAh Batarya
Wifi, Bluetoth 4.0, GPS - Glonass

hocam ya patlayacak ya sönecek :D umarım patlar adam gibi bi türk markası olur piyasada

---------- Mesaj saat 01:04:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:03:10 civarında gönderildi. ----------

Sizin fikriniz tabikide.Ama çıkar çıkmaz ilk alıcılarından olucam.Takip ettiğinize göre donanimhaber.com daki konusunu görmüşsünüzdür.Fiyatıda 1200 TL civarında olucağı söyleniyo.
Eğerki telefonda kronik bir hata olmazsa piyasada çok büyük söz sahibi olacakları kesin.

hocam dh'deki tanıtım videosunu çok dikkatli inceledim merak etme :D

hocam neymiş o telefon öyle :D

2.5GHz 4 Çekirdek Snapdragon 800ac İşlemci
Adreno 550MHz Adreno 330 GPU
3GB Sistem belleği / 32GB ROM
5,5" Full HD JDI Gorilla Glass 3 Ekran
16MP arka, Optik odaklamalı 8MP ön kamera
2500mAh Batarya
Wifi, Bluetoth 4.0, GPS - Glonass

Dehşetler ötesi bi telefon hocam.Videosunu izlemenizi tavsiye ediyorum.

hocam ya patlayacak ya sönecek :D umarım patlar adam gibi bi türk markası olur piyasada

---------- Mesaj saat 01:04:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:03:10 civarında gönderildi. ----------

hocam dh'deki tanıtım videosunu çok dikkatli inceledim merak etme :D

valla discovery var bende 600 tl ye aldım.verdigim paranın kurusu kurusuna hak ediyor valla.beklentim yüksek hadi bakalım :)

valla discovery var bende 600 tl ye aldım.verdigim paranın kurusu kurusuna hak ediyor valla.beklentim yüksek hadi bakalım :)

hocam facebookta bi grup var herşeye discovery al yazıyolar diyebiliriz şu anda seni onlardan biri olarak gördüm :D

Arkadaşlar 5s diyorsunuz, tek farkı 5'ten biraz hızlı olması bildiğim kadarıyla...
Karşılığında hem fazla para ödüyorsunuz hem de parmak izinizi cia 'e veriyorsunuz.. Apple'ın cia ile 5s üzerinden elde ettikleri parmak izlerini paylaşacaklarından haberiniz vardır umarım. Ha derseniz ki benim umrumda olmaz o zaman siz bilirsiniz. Şahsen 5s'e en başından beri karşıyım. Geri kalanlar arasında ne alırsan al. Güle güle kullan.

Edit: Parmak izini kapatırım kullanırım diyosan eyvallah ama yinede alma :).

Arkadaşlar 5s diyorsunuz, tek farkı 5'ten biraz hızlı olması bildiğim kadarıyla...
Karşılığında hem fazla para ödüyorsunuz hem de parmak izinizi cia 'e veriyorsunuz.. Apple'ın cia ile 5s üzerinden elde ettikleri parmak izlerini paylaşacaklarından haberiniz vardır umarım. Ha derseniz ki benim umrumda olmaz o zaman siz bilirsiniz. Şahsen 5s'e en başından beri karşıyım. Geri kalanlar arasında ne alırsan al. Güle güle kullan.

Obama'ya sormuşlardı, neden iphone kullanmıyorsunuz diye. Güvenlik gerekçesiyle kullanmam yasak demişti. :)

CIA BU HESAPLARA BAKIYOMUŞ

Birisi 5 ile 5s farkını acıklasın yarın birini almaya gideceğim.
BURADAN

tek fark 5s de touch ID ve 64 bit işlemci olması bide 5s in rekleri 5 ten daha güzel beyazı beyaz değil gümüş rengi siyahı siyah değil uzay grisi artı bide şampanya rengi var yani pastel sarı :D

E tabii bu cevap kendini ne kadar küçük-büyük gördüğünle, düşündüğünle alakalı. Politikayla ne kadar alakalı olduğunuda bilmiyorum ama içinde bulunduğun coğrafyada her an her şey olabilecekken ve yarının bu memlekette garanti değilken bu genç yaşta parmak izini istihbaratçıların eline düşürmek bana mantıklı gelmiyor.
Benim yaşım 27. Hayat çok hızlı değişiyor ve yarın ne olacağı belli değil. Şahsen ben vermem. Bugün izleyecekler demiyorum, hayat uzun.

bu arada [MENTION=1509]Garyoldman[/MENTION]daha önceki telefonun neydi ona göre değerlendirmek lazım

E tabii bu cevap kendini ne kadar küçük-büyük gördüğünle, düşündüğünle alakalı. Politikayla ne kadar alakalı olduğunuda bilmiyorum ama içinde bulunduğun coğrafyada her an her şey olabilecekken ve yarının bu memlekette garanti değilken bu genç yaşta parmak izini istihbaratçıların eline düşürmek bana mantıklı gelmiyor.
Benim yaşım 27. Hayat çok hızlı değişiyor ve yarın ne olacağı belli değil. Şahsen ben vermem. Bugün izleyecekler demiyorum, hayat uzun.
''Facebookta yazdığınız sözler ileride iş adamı oldugunuzda alehinize kullanılabilir''

Bu tezi de destekliyorsunuz o zaman?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri