30 - 35 Bin TL'ye Araba önerisi

Polo alabilirsin hocam 1.4 dizel yakmaz koklar :D

bakın araba tipine bakmak yerine piyasasına bakın toyata opel bu araçlar 2. el kolay satılan tutulan sağlam arabalar mesela babam bedava versem seat binmez ama 2000toyota biner yada opel işte fark bu 2.el gidicek araba al yarın satarken zarar etme diye tavsiyem opel astra sport ama biraz pahalı

hatchback focus düşünüyorum ama hyundai'e bi ısınamadım. Golf 5 - Leon - Focus - Mazda 3 bunlar iyi seçenekler mazda 3 sedanlarda çok iymiş donanımı çok yüksekmiş emsal yaş arabalara göre

bende de hyundai ön yargısı vardı ama, erayı kullanınca geçti gitti :) o teneke meneke muhabbetleri eskidendi, bir arabayı taksiciler kullanıyorsa o arabayı gözün kapalı alıp binebilirsin. eranın ustası çok mesela, yedek parçası da ucuz.

focus - golf 5 1.4 tsi alınır ama mazda 3'ten uzak dur bence. servis ağı yok gibi bir şey ayrıca parçası çok pahalı oluyor. bu yüzden 2. eli çok yavaş, satana kadar canın çıkar.

Audi A3 veya BMW 1.16
Onlara para çıkmaz ya :)
Golf veya transporter
Transporteri napcam hocam golf istiyorum
bakın araba tipine bakmak yerine piyasasına bakın toyata opel bu araçlar 2. el kolay satılan tutulan sağlam arabalar mesela babam bedava versem seat binmez ama 2000toyota biner yada opel işte fark bu 2.el gidicek araba al yarın satarken zarar etme diye tavsiyem opel astra sport ama biraz pahalı
Önceki arabam 97 corollaydı hocam dediğiniz gibi piyasası çok rahat ve toyota ayrı bişey. 97 model araçtaki konforu 2005 lerde bulamıyordum ama birazdaha performans istiyorum artık. Opel astra olabilir
Kesinlikle Seat Leaon ama Üzerine 5-10 Daha Koyman Lazım.. :)
Aynen o durumda yoktur ya yoksa leon da çok isterim o klasmanda benim fiyata en uygun golf5 ler oluyo heralde
bende de hyundai ön yargısı vardı ama, erayı kullanınca geçti gitti :) o teneke meneke muhabbetleri eskidendi, bir arabayı taksiciler kullanıyorsa o arabayı gözün kapalı alıp binebilirsin. eranın ustası çok mesela, yedek parçası da ucuz.

focus - golf 5 1.4 tsi alınır ama mazda 3'ten uzak dur bence. servis ağı yok gibi bir şey ayrıca parçası çok pahalı oluyor. bu yüzden 2. eli çok yavaş, satana kadar canın çıkar.
Doğrudur hocam düşünmek lazm test imkanım falan olsa kırarım önyargıyı belki :)
Peugeot 308 e-HDİ
Ford Focus
Alabilirsin

Su anda bende araba araştırıyorum ve düşündüğüm marka ve model :)
Peugeot 308 1.2 PureTech Allure EAT6 Fiyatı Özellikleri ve Yakıt Tüketimi
Peugeot düşünmemiştim hiç açıkçası ama önerinizi dikkate alacağım şuan kafamda belirgenleşn iki araç var golf 5 ve focus diğerlerinide özellik yakıt vs yönünden inceliyorum artık nasip bakalım ne düşecek

biraz daha cık 38 falan opel astra var 1.6 motor almışken saglam al renaulta falangırme

Vallahi hocam herkesin kendi zevkidir ancak o kadar para verince yeni olsun, düşük kmli olsun, ABS, esp, cruize control, yokuş kalkış sistemi gibi her şey olsun isterdim....

Türkiye'de ön yargı çok fazla ancak benzinlisini kullandığım için diyorum, o fiyatlara alabileceğin en iyi arabalardan birisi Chevrolet Aveo'dur. Alın 1.3 LTZ modelini (6 ileri vites ve yüksek beygir) keyfinize bakın. Hem yeni olur, hem düşük kmli olur ve kafanız rahat olur ;)

Vallahi hocam herkesin kendi zevkidir ancak o kadar para verince yeni olsun, düşük kmli olsun, ABS, esp, cruize control, yokuş kalkış sistemi gibi her şey olsun isterdim....

Türkiye'de ön yargı çok fazla ancak benzinlisini kullandığım için diyorum, o fiyatlara alabileceğin en iyi arabalardan birisi Chevrolet Aveo'dur. Alın 1.3 LTZ modelini (6 ileri vites ve yüksek beygir) keyfinize bakın. Hem yeni olur, hem düşük kmli olur ve kafanız rahat olur ;)

Onun ikinci el piyasası nası oluyor hocam alım - satımı sıkıntı diye biliyorum ama

Sedan düşünürsen Mazda 3 Sedan al 2007 - 2008 model bulabilirsin temiz bi şekilde parçalarının pahalı olduğu söylenir servisinin kalitesiz olduğu söylenir ama o 10 yıl öncesinin durumu şuan öyle bi durum yok Mazda sanayiye en az uğrayan araçtır yani parçası ucuz olan arabayla 10 kere sanayiye uğruyosan Mazda ile yılda 1 kere anca uğrarsın sağlamlık yol tutuş konusunda da Mazda'nın üstüne araba tanımam yakıtı diğerlerine göre biraz fazla harcar ama abartılacak kadar değil

Golf 5 vardı sattım seat ibiza 2011 aldım valla ne yalan söyliyim araba taş gibi. 1.2 TSI motor golfteki 1.6 FSI dan sonra aşırı performanslı geldi. Ve yakıt tüketimi gerçekten çok az hele uzun yolda. Daha önce dsg otomatik kullandın mı bilmiyorum ama gerçekten çok zevkli. 1.2 motor olmasına rağmen 5 kişi 7. viteste yokuş çıkıyor araba :) Eksi olarak konfor bi golf değil tabi ama o fiyata donanım falan gayet yeterli.. Dijital klima vs standart style pakette. Şimdiden hayırlı olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri