Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hatchback focus düşünüyorum ama hyundai'e bi ısınamadım. Golf 5 - Leon - Focus - Mazda 3 bunlar iyi seçenekler mazda 3 sedanlarda çok iymiş donanımı çok yüksekmiş emsal yaş arabalara göre
Seat Leon şekli şemali çok güzelde satma ihtiyacı duyduğunda hemen satılmaz diyorlar doğrumudur ?Kesinlikle Seat Leaon ama Üzerine 5-10 Daha Koyman Lazım..![]()
Seat Leon şekli şemali çok güzelde satma ihtiyacı duyduğunda hemen satılmaz diyorlar doğrumudur ?
Onlara para çıkmaz yaAudi A3 veya BMW 1.16
Transporteri napcam hocam golf istiyorumGolf veya transporter
Önceki arabam 97 corollaydı hocam dediğiniz gibi piyasası çok rahat ve toyota ayrı bişey. 97 model araçtaki konforu 2005 lerde bulamıyordum ama birazdaha performans istiyorum artık. Opel astra olabilirbakın araba tipine bakmak yerine piyasasına bakın toyata opel bu araçlar 2. el kolay satılan tutulan sağlam arabalar mesela babam bedava versem seat binmez ama 2000toyota biner yada opel işte fark bu 2.el gidicek araba al yarın satarken zarar etme diye tavsiyem opel astra sport ama biraz pahalı
Aynen o durumda yoktur ya yoksa leon da çok isterim o klasmanda benim fiyata en uygun golf5 ler oluyo heraldeKesinlikle Seat Leaon ama Üzerine 5-10 Daha Koyman Lazım..![]()
Doğrudur hocam düşünmek lazm test imkanım falan olsa kırarım önyargıyı belkibende de hyundai ön yargısı vardı ama, erayı kullanınca geçti gittio teneke meneke muhabbetleri eskidendi, bir arabayı taksiciler kullanıyorsa o arabayı gözün kapalı alıp binebilirsin. eranın ustası çok mesela, yedek parçası da ucuz.
focus - golf 5 1.4 tsi alınır ama mazda 3'ten uzak dur bence. servis ağı yok gibi bir şey ayrıca parçası çok pahalı oluyor. bu yüzden 2. eli çok yavaş, satana kadar canın çıkar.
Peugeot düşünmemiştim hiç açıkçası ama önerinizi dikkate alacağım şuan kafamda belirgenleşn iki araç var golf 5 ve focus diğerlerinide özellik yakıt vs yönünden inceliyorum artık nasip bakalım ne düşecekPeugeot 308 e-HDİ
Ford Focus
Alabilirsin
Su anda bende araba araştırıyorum ve düşündüğüm marka ve model
Peugeot 308 1.2 PureTech Allure EAT6 Fiyatı Özellikleri ve Yakıt Tüketimi
Vallahi hocam herkesin kendi zevkidir ancak o kadar para verince yeni olsun, düşük kmli olsun, ABS, esp, cruize control, yokuş kalkış sistemi gibi her şey olsun isterdim....
Türkiye'de ön yargı çok fazla ancak benzinlisini kullandığım için diyorum, o fiyatlara alabileceğin en iyi arabalardan birisi Chevrolet Aveo'dur. Alın 1.3 LTZ modelini (6 ileri vites ve yüksek beygir) keyfinize bakın. Hem yeni olur, hem düşük kmli olur ve kafanız rahat olur![]()
Jettaya paramız yetmez hocamwv jetta , kısmet olursa arabayı değiştirip jetta alıcam![]()
lancer , ben dün aldım kesinlikle tavsiye ederim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.