30 Bin TL Bütçe ÖZGÜN KANAL

Hocam ben derim ki youtube islerini bos ver 30 bin butce ile en iyisi forexe yatir o parayi, turk kardesler coktur forex ile calisan, baya iyi para var sen 30 bin ile forexe girersen 1 haftaya 3 kati kadar kazana bikirsin :)

Hocam ben derim ki youtube islerini bos ver 30 bin butce ile en iyisi forexe yatir o parayi, turk kardesler coktur forex ile calisan, baya iyi para var sen 30 bin ile forexe girersen 1 haftaya 3 kati kadar kazana bikirsin :)

Cevremde bu isten evini ocagını dağıtanlar var

https://www.youtube.com/watch?v=_Hds6RJYACo

Aklıma bu geldi :D Hocam bence bu tür siteleri tavsiye etmeyiniz hiç bilmeyen bir kişi burda parayı kaybeder.

Hocam size tek diyeceğim hiç bilmediğiniz sektörlere hemen atılmayın.

Evet arkadaslar bilmeyen birinin boyle ise hemen baslamasi kaybetmeye neden olur ama baslmamistan once arastirmak gerekir ben illa ki hemennbasla demiyorum zaten :)

Forex'le belki şuana kadar hiç işi olmayan, bilgisi tecrübesi olmayanlara nasıl yatırım yapmalarını önerebiliyorsunuz anlamıyorum.

Kendine resmi vergi levhalı bir ofis aç Apple Macleri ve Kamera ekipmanlarını al bir tarafı studyo olarak kullanırsın işte bütün kategorilerde özgünü dene illaki tutar düzenli olarak çalışılırsa hele birde ingilizcen varsa tamam :)

Edit: yada gelirli birden fazla alanda web site alarak paranı katlayabilirsin

:eek: Vay be biz boşuna yt de zaman kaybediyoruz.
30k yatır bir hafta sonra 100k gelsin :D

özgün olmak için öneri çok saçma. insanın ilgisi neyse onunla ilgili özgün kanal açmalı. direkt para kazanmak istiyorsanız arkadaşların dediği gibi gelirli bir site alın daha mantıklı olur.

Şimdi arkadaşlar ben havan para gelsin demiyorum. Biraz attık kenara para youtube den geldi oraya gitsin olayındayım :) Şimdi bir kardeşimiz çıkar ben yapamadım al sen yap der bir fikir verir. Ya da burada konuşulurken fikirler türer başkalarının işine yarar :) Her görüşe saygım sonsuz :) Lütfen fikir sahibi olan da olmayan da yazsın güzel bir şeyler çıkabilir :)

Şimdi arkadaşlar ben havan para gelsin demiyorum. Biraz attık kenara para youtube den geldi oraya gitsin olayındayım :) Şimdi bir kardeşimiz çıkar ben yapamadım al sen yap der bir fikir verir. Ya da burada konuşulurken fikirler türer başkalarının işine yarar :) Her görüşe saygım sonsuz :) Lütfen fikir sahibi olan da olmayan da yazsın güzel bir şeyler çıkabilir :)

İlla youtube olucaksa şehir şehir dolaşarak video çekebilirsiniz. özgün olarakkk deniz yagmur gökgürültüsü kumsal orman herşey izlenir. mesela bu tarzda bir kanal biliyorum doga sesleri filan aylık milyon izlemesi var küçümsemeyinnn :)

Paraları 5lik, 10luk, 20lik,100lük, 200lük yap.

5lik şeklinde say, video çek
10...
20..
50..
100..
200..

hatta dolara bile çevirip paraları o şekilde de say. videoya çek.

Tahminimce 5-6 farklı para birimi ve bunun kombinasyonlarıyla 40-50 video çekersin.
Özgünün dibine vurursun :)

Millet oturarak para kazanıyo. Sen para sayarak hayli hayli kazanırsın :)

Hocam Önce Prof Bir Kamera Alıyorsun Daha Sonra Güzel Bir İngilizce Bilen Bayan Buluyorsun Daha Sonra Ekipman Olarak Kaliteli Mikrofon Daha Sonra Eğer İstanbuldaysan Önce Sultan Ahmet,Topkapı Sarayı,Eyüp Sultan,Yerebatan Sarnıcı vs Turistlik Mekanları İngilizce Tanıtıyorsun Önce Böyle Yavasca Büyüyorsun Sonra Ülke Capına Acılıp Turistlerin Gelebileceği Tatil Yapabilecegi Mekanları Tanıtıyorsun Güzel Başlıklar Bulup Güzel Bir İngilizce İle Yürürsün He Konuşmayı Yapaca Kısının Illa Bayan Olmasına Gerek Yok İngilizce İyi Olan Erkek Bir Arkadaşda Olur Makara Yapıcak Yeri Geldimi İzleyiciyi Güldürücek Büyük Paralar Kazanırsın ;)

iyisinden bir slowmotion kamera al. börtüböcek çek yayınla hocam hep yapmak istemişimdir.

bence bi şengen vizesi al yurtdışına çık avrupa turu yap fransaya mı gitti bi mclaren p1 yada ferrari kirala 10dk sı 80 euro sen 1saatine kirala 500 euro ver 1600tl yapıyor bunu her şehirde yap ve yapacağın sadece bu

https://www.youtube.com/watch?v=XbYNAZxcWh4

konuşmana dil bilmene gerek yok :) ve sen bunu geliştireceksin mesela picking up girls in france , germany dublin greece bulgaria bu şekilde devam et aynı zamanda her gittiğin ülkeyi de kameraya çek ilginç şeylerini bu şekil 2 kanal yap ve bunu sadece 3 ay yap tabi videoları 2 haftada 3 haftada 1 yayınlicaksın ve otur izle bidaha çalışmana gerek yok artık hayatına milyoner olarak devam edebilirsin :) tabiki bunun için özgüven lazım

iyisinden bir slowmotion kamera al. börtüböcek çek yayınla hocam hep yapmak istemişimdir.
Güzel fikir iyi bir kamera gerçekten çok pahalı
değerli eşya veya elektronik parçalayan özgün kanallar var mesela,o tarz birşey olabilir,tek kişilik özgün kanal çekeceksen eğer bu fikir verebilir :)
https://www.youtube.com/user/HowToBasic

Çarpılırız falan :D

Hocam Önce Prof Bir Kamera Alıyorsun Daha Sonra Güzel Bir İngilizce Bilen Bayan Buluyorsun Daha Sonra Ekipman Olarak Kaliteli Mikrofon Daha Sonra Eğer İstanbuldaysan Önce Sultan Ahmet,Topkapı Sarayı,Eyüp Sultan,Yerebatan Sarnıcı vs Turistlik Mekanları İngilizce Tanıtıyorsun Önce Böyle Yavasca Büyüyorsun Sonra Ülke Capına Acılıp Turistlerin Gelebileceği Tatil Yapabilecegi Mekanları Tanıtıyorsun Güzel Başlıklar Bulup Güzel Bir İngilizce İle Yürürsün He Konuşmayı Yapaca Kısının Illa Bayan Olmasına Gerek Yok İngilizce İyi Olan Erkek Bir Arkadaşda Olur Makara Yapıcak Yeri Geldimi İzleyiciyi Güldürücek Büyük Paralar Kazanırsın ;)

Fikir için teşekkürler :)

bence bi şengen vizesi al yurtdışına çık avrupa turu yap fransaya mı gitti bi mclaren p1 yada ferrari kirala 10dk sı 80 euro sen 1saatine kirala 500 euro ver 1600tl yapıyor bunu her şehirde yap ve yapacağın sadece bu

https://www.youtube.com/watch?v=XbYNAZxcWh4

konuşmana dil bilmene gerek yok :) ve sen bunu geliştireceksin mesela picking up girls in france , germany dublin greece bulgaria bu şekilde devam et aynı zamanda her gittiğin ülkeyi de kameraya çek ilginç şeylerini bu şekil 2 kanal yap ve bunu sadece 3 ay yap tabi videoları 2 haftada 3 haftada 1 yayınlicaksın ve otur izle bidaha çalışmana gerek yok artık hayatına milyoner olarak devam edebilirsin :) tabiki bunun için özgüven lazım

Bize ters böyle şeyler :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri