300,000 aboneli kanal gitti

• Kullanıcı dogilim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
bu adamın kanalı nasıl kapanmıyor peki hala anlamadım

geçen gün samanyolunu aradım adam bana tamam bu kanalı kapatıcam dedi ama hala kapattırmamış çünkü samanyolu logosunu gizlemiş youtubede nasıl bir salaksa kapatamıyor

abi bu adam kanalın haklarını falan almamış mı nasıl böyle kolayca kapanabiliyor 2 yıllık kanaldı yazık olmus ya türkçe özgün kanal açmaya korkar oldum bu nasıl iştir

Arkadaşlar kusura bakmayın ama ben bu sahte telif olayını anlamadım, kendisi hak sahibi olmayan biri nasıl olurda hak talep ederk diğer kanalı kapattiriyor? Herkes istediğine sahte telif gonderebiliyormu? youtube nasıl izin veriyor buna?

Arkadaşlar kusura bakmayın ama ben bu sahte telif olayını anlamadım, kendisi hak sahibi olmayan biri nasıl olurda hak talep ederk diğer kanalı kapattiriyor? Herkes istediğine sahte telif gonderebiliyormu? youtube nasıl izin veriyor buna?

şöyle diyim sana youtubede dk başı kimbilir kaç telif yada gönderi düşüyordur salak youtube otomatik sistem yapmış şikayetler belli bir sayıyı geçince kanal otomatik kapanıyor bu işe çözüm bulmaksak bunlar gibi açlar kanal bırakmayacak

Mehmet Uygar Aksu'nun bunlarla alıp veremediği neymiş ki hem bu herif forumdakilere de sahte telif atmamış mıydı?

Adam resmen tek başına bize savaş açtı sıradaki bu bile demiş . Bir şey yapalım

yazılıcak çok şey varda yazmak istemiyorum
ama tek diyebileceğim ayıp
o kişi karşı bildirimde bulunduğunda kanalı kolayca geri açılır

bu şerefsiz forumdan ama çıkacak ortaya kim olduğu fazla sürmeyecek.

Benimde tam anlamadığım birşey var şimdi ben özgün video yüklüyorum diyelim kendim çekiyorum bir haylide abonem var.10 kişi şikayet etse otomatik kanalımmı kapanıyor incelenmeden?Biri aydınlatırsa sevinirim.Eğer kapanıyorsa bu adamın kanalı şikayet edilse kapanmazmı?

bilişim yolu göründü ben o kanal sahibinn yerinde olsam bu olayın peşini bırakmam 2yıllık emeğine yazık 1 iplik işi var gerekise yardım istesin ip bulmada yardımcı olacak kişilerden

Kanal kapatmak bu kadar kolay mı?Neredeyse tüm yorumları okudum.Youtube'un sistemi denildiği gibi çok şikayet gelince kanal kapanıyor.Elbet çıkacak kim olduğu.
Belli ki foruma üye birisi bunu yapan.

boyleleri oldugu surece youtubenin turkiyede gelismesi imkansiz !! bunun adi kiskancliktan baska bir sey deyil !! yazik olmus kanala :(

böyle şerefsizlik olmaz arkadaş böyle insafsızlık böyle haysiyetsizlik olmaz olamaz insan değil bu allah kahretsin böylelerini çocuk kendi özgün videosunu çekiyor .bnenin biri geliyor tek bir linke tıklayıp 2 senelik emeği bir anda yok ediyor aslında suç youtube da böyle sistem mi olur bi bakarsın acaba kanal harbiden doğru nedenden dolayı mı fraglanmış adamlar otomatiğe başlamış işi birden çok frag gelsin gidiyor kanal lanet olsun böyle şerefsizlere inşallah bir gün bulunur da hak ettiği cezayı alır.

böyle şerefsizlik olmaz arkadaş böyle insafsızlık böyle haysiyetsizlik olmaz olamaz insan değil bu allah kahretsin böylelerini çocuk kendi özgün videosunu çekiyor .bnenin biri geliyor tek bir linke tıklayıp 2 senelik emeği bir anda yok ediyor aslında suç youtube da böyle sistem mi olur bi bakarsın acaba kanal harbiden doğru nedenden dolayı mı fraglanmış adamlar otomatiğe başlamış işi birden çok frag gelsin gidiyor kanal lanet olsun böyle şerefsizlere inşallah bir gün bulunur da hak ettiği cezayı alır.

hocam flag olduğunu sanmıyorum başka bir olay var galiba telif sanırım ama sahte telif

---------- Mesaj saat 23:42:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:41:50 civarında gönderildi. ----------

Saldırıdan kasıt nedir nasıl çöker?

sahte telif,flag,vs gider

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri