Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar kusura bakmayın ama ben bu sahte telif olayını anlamadım, kendisi hak sahibi olmayan biri nasıl olurda hak talep ederk diğer kanalı kapattiriyor? Herkes istediğine sahte telif gonderebiliyormu? youtube nasıl izin veriyor buna?
10kişiyle belki kapanmaz ama saldırada çökersinBenimde tam anlamadığım birşey var şimdi ben özgün video yüklüyorum diyelim kendim çekiyorum bir haylide abonem var.10 kişi şikayet etse otomatik kanalımmı kapanıyor incelenmeden?Biri aydınlatırsa sevinirim.
bu şerefsiz forumdan ama çıkacak ortaya kim olduğu fazla sürmeyecek.
10kişiyle belki kapanmaz ama saldırada çökersin
böyle şerefsizlik olmaz arkadaş böyle insafsızlık böyle haysiyetsizlik olmaz olamaz insan değil bu allah kahretsin böylelerini çocuk kendi özgün videosunu çekiyor .bnenin biri geliyor tek bir linke tıklayıp 2 senelik emeği bir anda yok ediyor aslında suç youtube da böyle sistem mi olur bi bakarsın acaba kanal harbiden doğru nedenden dolayı mı fraglanmış adamlar otomatiğe başlamış işi birden çok frag gelsin gidiyor kanal lanet olsun böyle şerefsizlere inşallah bir gün bulunur da hak ettiği cezayı alır.
Saldırıdan kasıt nedir nasıl çöker?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.