300,000 aboneli kanal gitti

• Kullanıcı dogilim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Böyle bir videoyu neden getirisi olan bir kanalda paylaşarak kendini riske atmış anlamadım şahsen :)

facebook ve twitterını şikayet edersek büyük ziyaretçi kaybeder.

Kesin oguz sasinin işi :D

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

adama flag işlemiyorki ondan bukadar rahat

İncisözlükle alakalı bir dava diye tahmin ettim ben.

şu sınavları bi bitirseydik böylelerini sırf zevk için telife boğacam.

adsense kapattırmak lazım. bolca reklam tıklamak gerek. kazandığı parayıda alamasın ;)

Bu işi şöyle çözebiliriz. Madem Youtube herşeyi otomatiğe bağlamış. Ne kadar değerli kanal varsa kapattıralım. Belki Youtube kendine gelir de bu kadar kolay olmaz kapatmak.

Oğuz sasi hergün video koysa ii para kazanır

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ne adi insanlar var. Arkadas elin gavuru dediğimiz insanlar bile önceden mesaj atiyor bir video kendisine ait ise uyarida bulunuyor en son çare telif göndermek oluyor. Nedir bu bizim insanimizdaki cekememezlik, bunlar hiç dusunmuyorlarmi ölüm var ölüm.

Ne adi insanlar var. Arkadas elin gavuru dediğimiz insanlar bile önceden mesaj atiyor bir video kendisine ait ise uyarida bulunuyor en son çare telif göndermek oluyor. Nedir bu bizim insanimizdaki cekememezlik, bunlar hiç dusunmuyorlarmi ölüm var ölüm.

Ölümden korksalar, inançlı insan olsalar yapmazlar bunu, yani ne desen boş.. Yedikleri haklar fitil fitil burunlarından gelir inşallah..

Eline ne geçti onu yapınca Bir insanı ekmeğinden etmek senin gibi için onur herhalde.
Ulan özgün kanala dokunman bari be senin gibileri cehennemde görmek lazım.Youtube tan kazandığın para hastane paran olsun.Daha da ağır konuşmak lazım aslında senin gibilere

bizim insanımızın böyle bir sorunu var bu yüzden gelişemiyoruz.
adam kendısı kazanmaya çalışmak yerine kazanana göz dikiyo ben kazanamıyorsam oda kazanamasın diyor ona saldırıyor.

Isin en kotu yanida bunu yapanin buyuk ihtimalle aramizdan biri olmasi. Suan konuyu okuyup videodaki gibi guluyodur buyuk ihtimalle. Sonra ben biseyler soyleyince suclu oluyorum. Boyle bi ********in insanlik adina ne gibi bi yarari olabilir ki?

açılır diye umut ediyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri