300.000 TL ile Nasıl Bir Yatırım Yapılabilir?

Boyasız modelli bmw mercedes grubu araç alım satımı.şuan bende aynı şeyi yapıyorum

Bim marketler grubuna borsa işine girebilirsin veya direk bim görüş bilgi al adamlar yatırım alıyor malum bim her yerde var ve 5 kuruşun eksik olsun malı vermiyor buna ragmen her zaman tutulan bir sektör

Yada benzin istasyonuda alabilirsin sahibinden var ben bir ara iş makineleri almayı düşündüm ama eksi olduğundan olmadı

Veya çöp kamyonları alıp beldeler temizlik ihalelerine girebilirsin veya arsa alabilirsin belki 5 yıl sonra daha çok kazanırsın faiz haram girmem diyorsan yoksa faiz yatır

Yada altın alıp yukseklidiği zaman bozdurabilirsin bunun için sağlam bir kuyumcu bul devamlı haberleş ayda kaç defa yukseliyor düşüyor

adam 300k diyor siz 2.6k 4k gibi kazanç sunuyorsunuz adam en az aylık 10k bir potansiyel sunmanız gerekiyor yada ben öyle düşündüm kusura bakmayın

Ben olsam ilk önce ülkeyi terkederdim...

aylık 1000 tl geliri olan 25ila 30 kadar site toplayabilirsin işinin ehli yetkin bir seocu arkadaşdan exper olarak ücretli danışmanlıkla siteleri almanı tavsiye ederim realde ise riski az olan kafana göre bi avmden alaçatı muhallebecisi yada tavuk dünyası francahise şubesini açman olur eğer 300bin tl yatırırım riski büyük olsun dersen mobil application mobil yazılımda bi fikir ile ilerle derim. benim için uğraştırmayacak iş olarak tercihim ufak çıkışta olan aylık 500-1000 tl lik websitesi toplamak isterdim şuan internetin buhar makinesininin buluşu evresindeyiz yani internet sektörü 20-30 yıllık mazisi var dedelerimiz hep buralar dutluktu dediği evresindeyiz.

---------- Spam Engelliyici 21:37 ---------- Önceki Mesaj 21:36 ----------

kimse de paranın kaynağını sormamış :D

bize ne milletin parasından nerden bulduğundan

temelden 3 daire alırsın artık yerine göre 1+1 veya 2+1 sonra bunları kiraya ver. Hem emlak değeri artar hemde kira gelirin olur.

Ha bunlarla hiç uğraşamam dersen koy faize 2.600 iyi para bence.

Arkadaşlar, şuna gir buna gir demek yetmiyor. Biraz daha detaylı bilgi verebilirsiniz eksileri artıları bakımından.

Eğer bildiğiniz bir meslek dalı varsa ona yatırım yapın. Yok, benim işim sadece spamdı yaşandı bitti diyorsanız biraz borsa yatırımları için ders alabilirsiniz.

Bitcoin işine hiç girmeyin çünkü sanıldığının aksine mining ve tranq değerleri çok fazla git gel yapıyor. Şahsen ben bile çalışırken yer yer zorluk çekiyorum sistemler konusunda.

Tavsiyem ; Borsa - Oto ticareti - İthalat ve ihracat (Otomativ yada Teknoloji)

merhaba websitesi veya adsense gelirli bir iş istiyorsan bu konuda farklı bir projem var istersen görüşelim

para olsa bin dert olmasa bin dert keyifine bak bol bol harca gez dolaş hayattan zevk al en süperi bu galiba

inşattlardan daire satin al hocam. daha bina yapilmadan mütaahhitten alinca cok uygun oluyor benm planım bu. inşaattan 150 bine alirsin atiyorum inşaat bitip iskan cıkınca daire 300 bin lira. bizim daire var 150 bindi ederi iskan cikti degerlendi yakında havalimani filan var 1 senede 150 milyar artti degeri 300 bin suan. deli para. 1 sene sorna saat 600 milyar paran olucak onunla yine bu sefer 4 daire al inşattan 1 sene sonra daha 1.2 milyon tl paran olucak. böyle böyle Ali Agaogluna yetişirsin zamanla :D süper fikir bence yapanlarda cok böyle

300 bin e ne websitesi allah aşkına web sitesi 3-5 binede yapılır yeterki sağlam fikrin olsun.

O paraya 2 tane 1+1 alıp içini döşeyip günlük kiraya verebilirsin. aylık en kötü 2 bin getirisi olur tabi lokasyon iyi olmalı, emlak zarara sokmaz.

gerekli bilgi alındı

Son düzenleme:
Malum YT belimizi büktü.Artık tamamen YT'den kurtulup daha reel, elle tutulur birşeyler yapmak istiyorum.Ne tavsiye edersiniz arkadaşlar? 300 bin TL ile tek part halinde bir işe kalkışmak mı mantıklı yoksa parça parça başka bişeyler yapılabilir mi? Ben daha çok websitesi üzerinde duruyorum ama bazı şüphelerim oluşuyo website satın alırken.
Geçenlerde bi websitesi satılıyodu 60.000 TL civarı.Acaba dedim kendi kendime satıcı satarken siteyi kopyalamış mıdır veya sitenin geliri gösterdiği son 6 aydaki gibi sürekli devam eder mi? Websitelerde kazançlarda düşüş hangi durumlarda olur.Alavere dalaveresi olur mu? Fikirlerinizi bekliyorum
oncelıkle hocam 300k yı yt de kazandıysanız bravo sıze..
sonra 300k ya tıcaretten anlıyorsanız bır magaza acabılrsınız.bu ara gercı memlekette malum sıkıntı var ozel sektor sıkıntıda..
fakat soyle soyleyım benzer ıs dallarında akrabalarım oldugu ıcın.
bır yemek markasının temsılcılıgını bulundugunuz sehırde forum avm tarzı yer varsa temsılcılıgını acın super ıslıyor ıyı bıseyse yer mekan kalıtelı olursa.
ben olsam bu tarz ıslere gırerım..
yada yıne cevremde kı akrabalarımın yaptıgı gıbı ev al sat ısıne gırerım ıyı kar bırakıyor acelecı olmadıkca.
baska ısler de oalbılır tabı organık sebze meyce,solucan gubresı,istirdye mantarı,tavuk yumurta ıslerıde olabılır baslarsınız devlet destegıde var arastırma lazım.
yada bır arkadasımız yazmıstı sanırım call center ısını onermıstı 100k ya acılıyormus ve ıyı kazandırıyormus dıye

uzun vadeli ve garanti yatırım istiyorsan arsa almanı tavsiye ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri