Boyasız modelli bmw mercedes grubu araç alım satımı.şuan bende aynı şeyi yapıyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2 3 tane 1+1 daire al içini döşe ver kiraya
kimse de paranın kaynağını sormamış![]()
2 3 tane 1+1 daire al içini döşe ver kiraya
kimse de paranın kaynağını sormamış![]()
oncelıkle hocam 300k yı yt de kazandıysanız bravo sıze..Malum YT belimizi büktü.Artık tamamen YT'den kurtulup daha reel, elle tutulur birşeyler yapmak istiyorum.Ne tavsiye edersiniz arkadaşlar? 300 bin TL ile tek part halinde bir işe kalkışmak mı mantıklı yoksa parça parça başka bişeyler yapılabilir mi? Ben daha çok websitesi üzerinde duruyorum ama bazı şüphelerim oluşuyo website satın alırken.
Geçenlerde bi websitesi satılıyodu 60.000 TL civarı.Acaba dedim kendi kendime satıcı satarken siteyi kopyalamış mıdır veya sitenin geliri gösterdiği son 6 aydaki gibi sürekli devam eder mi? Websitelerde kazançlarda düşüş hangi durumlarda olur.Alavere dalaveresi olur mu? Fikirlerinizi bekliyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.