300.000 TL ile Nasıl Bir Yatırım Yapılabilir?

Battal

Kayıtlı Üye
Malum YT belimizi büktü.Artık tamamen YT'den kurtulup daha reel, elle tutulur birşeyler yapmak istiyorum.Ne tavsiye edersiniz arkadaşlar? 300 bin TL ile tek part halinde bir işe kalkışmak mı mantıklı yoksa parça parça başka bişeyler yapılabilir mi? Ben daha çok websitesi üzerinde duruyorum ama bazı şüphelerim oluşuyo website satın alırken.
Geçenlerde bi websitesi satılıyodu 60.000 TL civarı.Acaba dedim kendi kendime satıcı satarken siteyi kopyalamış mıdır veya sitenin geliri gösterdiği son 6 aydaki gibi sürekli devam eder mi? Websitelerde kazançlarda düşüş hangi durumlarda olur.Alavere dalaveresi olur mu? Fikirlerinizi bekliyorum

bence öyle bir hataya düşme reel diyorsun hala website işi diyorsun bu adamlar siteyi yapiyor belli seviyeye geliyor sonra satıyor siz oturdugum yerden para gelsin diyorsunuz ama boşuna paranızı heba edersiniz o sitenin kazandıracagı parayı 1 2 senede arsada kazandırır

Oturduğum yerden gelsin demiyorum güzel kardeşim.Ben de az çok bilirim bu işleri.Aldığım zaman bilgi sitesiyse sürekli makalelerle güncel tutacağımı.Gelirli E-ticaret sitesiyse sürekli satış reklamlarla uğraşacağımı.Oturduğun yerden kazanmıyosun yine.
bence öyle bir hataya düşme reel diyorsun hala website işi diyorsun bu adamlar siteyi yapiyor belli seviyeye geliyor sonra satıyor siz oturdugum yerden para gelsin diyorsunuz ama boşuna paranızı heba edersiniz o sitenin kazandıracagı parayı 1 2 senede arsada kazandırır

Bence sıfırdan kendin yap siteyi 2-3 editörle.

Oturduğum yerden gelsin demiyorum güzel kardeşim.Ben de az çok bilirim bu işleri.Aldığım zaman bilgi sitesiyse sürekli makalelerle güncel tutacağımı.Gelirli E-ticaret sitesiyse sürekli satış reklamlarla uğraşacağımı.Oturduğun yerden kazanmıyosun yine.

hocam 60 bin lira verdiğin site için mantıken oturdugun yerden kazanırsın çünkü her şey rayına oturmuş ben kötü anlamda demedim öyle anladıysan k.bakma. bu sektör gerçekten zor ben girdim girdiğime pişmanım yani bu işleri bilmiyorsan dikkatli olmalısın. bence dışarda bir iş arayıp kafana yatmadığı taktirde bu işlere girmeni öneririm

bitcoin işine gir derim hocam madencilik trade vs vs

300bini bana ver, seneye bu vakit 350bin olarak geri vereyim? yilda 50bin kar, yani aylik 4binden fazla gelir. bence gayet guzel bi anlasma :D

300k ile ne yatirim yapilir bilmem ama bilmedigin islere girisme derim. Website olaylarin haddunden fazla alavere dalavere donuyor. Eger bilgin yokken boyle bir ise kalkisirsen, kazanacagin paradan cok para kaybedersin. Nacizane gorusum bu ama bende baslarken hic birsey bilmiyordum, zamanla ogrendim. Simdi allaha sukur kimseye muhtac olmadan ceviriyorum kendimi. Secim senin..

arsa çok mantıklı 100 er den 3 tane arsa al 10 yıl sonra keyfine bak

Websitem var hocam patentli marka.Diğer bu satılan websitelerinden bahsediyorum.Mesela diyolar ya 1200 içerik vardır.Son 6 ayı şu kadardır diye.Daha önce satın almadım bilmiyorum.Alaverisi olur mu işte bu kafamı karıştırıyor.
Bence sıfırdan kendin yap siteyi 2-3 editörle.

Websitem var hocam patentli marka.Diğer bu satılan websitelerinden bahsediyorum.Mesela diyolar ya 1200 içerik vardır.Son 6 ayı şu kadardır diye.Daha önce satın almadım bilmiyorum.Alaverisi olur mu işte bu kafamı karıştırıyor.

bu işin mantıgı şu adam siteyi yapıyor ekmeğini yiyor sonra bu siteler düşüşe geçiyor o yüzden elden çıkarıyorlar he kazanır mısın kazanırsın ama karın fazla olmaz 60 verirsin 1 sene sonra 65 alırsın belki.

bu adamlar bir döngü bulmus yapıyor yogurdu yiyor kaymagını sana satıyor sürekli böyleler

e-ticareti tavsiye ederim güzel getirisi olacaktır. Nadir bulunan, rakibi az olan ama ilgi duyulan bir ürün bulmak gerek

Site alacaksanız sağlam bir araştırma yapmalısınız mesela 5-6 aylık bir site alınmaz (yüksek hitli) mesela otoriter bir sitedir 3-4 yıllık bir mazisi vardır hiti gelirleri aşağı yukarı oturmuştur google güncellemelerinden fazla kaybı olmayan veya etkilenmeyen yaptığı/yaptırdığı seo çalışmaları v.s buna benzer bir çok örnek sayabilirim.

Ticaretten şaşma 2 farklı yada 3 farklı proje üzerine yoğunlaş.100 k bütçe ile 2 yer aç kalan 100 k tl işleri batmaya karşı kullanılır illa kar bırakır kazanç artar

300bini bana ver, seneye bu vakit 350bin olarak geri vereyim? yilda 50bin kar, yani aylik 4binden fazla gelir. bence gayet guzel bi anlasma :D

:) Peki benim teklifimde 300 bini versin arkadaş, aylık 15bin vereyim.15 gün öncesinden söylemesi şartıyla istediği ayda parasının tamamını geri alabilir.
Sence hangisi daha mantıklı . :)

085524c1f459440c9d8396b297618bbe.png

faize yatır aylık 2.600tl faiz :D fıstık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri