300.000 TL ile Nasıl Bir Yatırım Yapılabilir?

Hiçbir şey yapmadan para kazanmak istiyorsan gir bi melek yatırım ağına 7-8 projeye ilk tur yatırım yap belki yeni bi trend yol yada kim bilir facebook ortak olursun milyon dolarlar kazanırsın hoş herşeyi kaybedebilirsin burda 300 ver 350 al diyenlere duyurulur madem sağlam hali hazırda işleyen bir projeniz var girip melek yatırım alin forum sayfasından yatırımcı mi aranir

Dostum ben seni çoğu konuda görüyorum youtube ile ilgisiz- çoğunda bilgisiz duyumlarla yorum yapıyorsun..

Amerika ve Almanya (avrupa) gurbetçilerimizin temel farkı biri işçi göçü biri beyin göçüyle gerçekleşmiştir ilk önce bunu idrak etmen lazım. Ondan sonra göç sebepleri ve sosyolojik olarak olayı idrak ederek milliyetçi kesimin avrupa da ağır olmasını ama asla oradan ülkesini dönmeyeceğini bilmeni isterim. en geç 20 sene önce Almanya ya yerleşmiş 2 kişilik 1 ailenin Türkiye de dikili en azından bi apartmanı vardır. 2002-2008 arası ekonomik sallantımızın pek olmaması sebebiyle globalde gurbetçilerimizin paraları da eridi fakat bizim binadan örnek vermek gerekirse Ali amcamız vefat etti allah rahmet eylesin 5 dairesi sadece binasında vardı vasiyet işlemlerini biz yaptık çocukları burada olamadığı için 3 haneli güzel bi euro birikmiş aldığı tüm kiraları güzelce euro ya yatırmış. Bu sürede emin ol onun çocukları da arsaları alıp 10-15 daire daha sahibi olacak ve bu adamlar orada işçi(amele) sınıfı ile bu hale gelmiş kişiler. Torunları orada eğitim alıp büyüdüğü için fabrikalarda v.s güzel iş sahibiler altlarında her birinin arabası var.. Ben sana bizzat tanık olduğum örneği verdim ben daha Avrupa ya gidip eli iş tutan birinin mağdur oldum döndüm diyenini görmedim. Ama oradan avrupayı boklayan çok gördüm. Saygılarla Ayrıca kendisi hastane yattığı sürece Almanya dan özel uçakla alım imkanı sundular fakat burada hastane uygun olmayacağı için salmadı. Yani sosyal haklar v.s gibi konuları hakim olmadan yorum yapman çok komik.

yazım hatası bol olabilir kbakma sadece senin şu her konu hakkında fikrin olması hoşuma gitmedi. Burada tanık olmadan duyumlarla ama şurası şöyle burası böyle yorumları yapmazsan sevinirim.

Ben Amasyalıyım her yıl memleketime giderim köyümüzün yarısı yokluk dan dolayı (genel de fakir olanlar) başta Almanya olmak üzere Fransa,İsveç,Hollanda gibi ülkelere çok göç vermiş bi köydeyim hali ile bir çok farklı ülkede yaşamış.. emin ol hepsine ordaki yaşam ile ilgili asgari ücre t ile ilgili çok soru sormuşluğum var Aramızda Türkiye ile kıyıslıyınca çok bir fark çıkmıyor..Yani 2 türlü de extra olarak sadece Türkiye de yıllarca çalışcağın arabayı Almanya gibi ülkelerde 2 aylık maaşlınla alıyorsun.
Sen şimdi diyorsun ki git 300 bin tl yi al Almanyaya taşın ve orda hiç bir mesleği bilmeden asgari ücretli bir işe gir ee ? bu adamın saten Türkiye şartlarına göre elinde iyi bir parası var..

O parayla Türkiye kendine çok iyi bir iş kurmak yerine %90 Avrupa kültürü ile hiç alakası olmadan işçi olarak mı yaşasın ?
Senin düşüncene göre 300 bin tl yi euroya çevirir orda düzen kurmak için yarsını harcar yıllarca işçilik yapar sonra türkiyeye gelir 2 tane daire alır.. yazında sadece yazım hatası yok mantık hatası var saten bu adam istese bu parayla çok rahat arsa veya ev alabilir.

Son olarak sanırım her konuda düşüncen var derken en son attığım survivor mesajını söylüyorsun o konuda ben haklı çıkmıştım çeşke ne yazdığıma baksaydın..Eğer başka mesajlarım ile ilgili bilmeden yazıyorsun diyorsan özel den skype yazıyım gel tartışalım yazdığım tüm mesajların arkasındayım ö.m den skype gönderim.

Not:Bu söylediklerim avrupa da sıfır dan hiç bir mesleği olmayanlar içindir tabikide Fransa da yaşıyıp İnşaat firması olup çok iyi durumda yaşıyanlar da var

Ben Amasyalıyım her yıl memleketime giderim köyümüzün yarısı yokluk dan dolayı (genel de fakir olanlar) başta Almanya olmak üzere Fransa,İsveç,Hollanda gibi ülkelere çok göç vermiş bi köydeyim hali ile bir çok farklı ülkede yaşamış.. emin ol hepsine ordaki yaşam ile ilgili asgari ücre t ile ilgili çok soru sormuşluğum var Aramızda Türkiye ile kıyıslıyınca çok bir fark çıkmıyor..Yani 2 türlü de extra olarak sadece Türkiye de yıllarca çalışcağın arabayı Almanya gibi ülkelerde 2 aylık maaşlınla alıyorsun.
Sen şimdi diyorsun ki git 300 bin tl yi al Almanyaya taşın ve orda hiç bir mesleği bilmeden asgari ücretli bir işe gir ee ? bu adamın saten Türkiye şartlarına göre elinde iyi bir parası var..

O parayla Türkiye kendine çok iyi bir iş kurmak yerine %90 Avrupa kültürü ile hiç alakası olmadan işçi olarak mı yaşasın ?
Senin düşüncene göre 300 bin tl yi euroya çevirir orda düzen kurmak için yarsını harcar yıllarca işçilik yapar sonra türkiyeye gelir 2 tane daire alır.. yazında sadece yazım hatası yok mantık hatası var saten bu adam istese bu parayla çok rahat arsa veya ev alabilir.

Son olarak sanırım her konuda düşüncen var derken en son attığım survivor mesajını söylüyorsun o konuda ben haklı çıkmıştım çeşke ne yazdığıma baksaydın..Eğer başka mesajlarım ile ilgili bilmeden yazıyorsun diyorsan özel den skype yazıyım gel tartışalım yazdığım tüm mesajların arkasındayım ö.m den skype gönderim.

sen şimdi diyorsun ki den sonrasını okumadım maval okuma ben demiyorum.. Diyen adama avrupa kötüymüş deme diyorum. Ayrıca beş parasızda gidebilirsin bi yere imkan olduktan sonra olay o değil senin burada duyumlarla kötülemen o köyündeki herkes bi bina sahibidir aksi söylüyorsan yalan söylüyorlardır. bu kadar açık ve net. Hadi iyi forumlar

Ayrıca arkadaşa tavsiyem şunu izlesin başkasından fikir alınarak iş yapılmaz. https://www.youtube.com/watch?v=wylNDgXO2i4

sen şimdi diyorsun ki den sonrasını okumadım maval okuma ben demiyorum.. Diyen adama avrupa kötüymüş deme diyorum. Ayrıca beş parasızda gidebilirsin bi yere imkan olduktan sonra olay o değil senin burada duyumlarla kötülemen o köyündeki herkes bi bina sahibidir aksi söylüyorsan yalan söylüyorlardır. bu kadar açık ve net. Hadi iyi forumlar

Ayrıca arkadaşa tavsiyem şunu izlesin başkasından fikir alınarak iş yapılmaz. https://www.youtube.com/watch?v=wylNDgXO2i4

hocam bakın bende diyorum ki sizin dediğiniz olay :adamın hiç bir geliri yoktur artık çıkış bulamamış tıkanmıştır mecbur bişiler yapıp gitmesi gerekir ama konudaki arkadaşın öyle bir olayı yok..siz diyorsunuz ki Almanya ya gidenlerin hepsinin şuanda türkiye binası var evet var doğru ama arkadaş saten şuan daki sermayisi ile de bina alabilir umarım anlatabilmişimdir.
Ayrıca video yu daha önce izlemiştim

Nasil olacak hocam bu :D

risk alcam biraz ama ona garanti vereceğim kesin yani :D bankalar kredi kartı , kredi vermiyor dükkanı devrettim sgk bağkur yok diye :(

Btc,altcoin abritaj ve borsalarda güzel kazanç var, bazen tam terside oluyor çok zarar edip batabiliyorsunda

ama skype ekleyin bir kaç para katlama yöntemi söyleyeyim :D psikiyatrist_2

Not:Bu söylediklerim avrupa da sıfır dan hiç bir mesleği olmayanlar içindir tabikide Fransa da yaşıyıp İnşaat firması olup çok iyi durumda yaşıyanlar da var

Amasya nin neresindensn hocam ? bende amasyaliyim :) skype ekledim sizi

Giden hiç öyle demiyor. Almanya,Fransa gibi Avrupa ülkelerindeki bolluk eskiden di emin ol asgari ücretle yaşıyan bir kişi burdaki şartları ile çok fark olmaz en iyisi Amerika

Hocam Almanya'ya giden 1,2 turkle konuştum adamlar diyorki Almanya'daki Türkler , Türkiye'den artık Türk gelmesini istemiyorlar. O yüzden sürekli kotuluyorlarmis Almanya'yı Almanya'da 1300 Euro dolaylarında asgari ücret 450-500euroya 60-70m2 bı evin elektrik su gaz dahil parasini odeyebiliyorsin benzin 1.15 civarında et fiyatları 15,20 Euro araba fiyatları en pahalisi 40k sport degilse Lamborghini falan, Türkiye'de 20k olan araç orda 3k
Ama Almanca yoksa ne yapacağını bilmiyorsan açsın

Hocam Almanya'ya giden 1,2 turkle konuştum adamlar diyorki Almanya'daki Türkler , Türkiye'den artık Türk gelmesini istemiyorlar. O yüzden sürekli kotuluyorlarmis Almanya'yı Almanya'da 1300 Euro dolaylarında asgari ücret 450-500euroya 60-70m2 bı evin elektrik su gaz dahil parasini odeyebiliyorsin benzin 1.15 civarında et fiyatları 15,20 Euro araba fiyatları en pahalisi 40k sport degilse Lamborghini falan, Türkiye'de 20k olan araç orda 3k
Ama Almanca yoksa ne yapacağını bilmiyorsan açsın

Türkiye ile kıyaslandığın da insanı tek cezbeden özelliği Arabaların çok ucuz olması hocam onun haricinde gidip de taşınılmaz.. Ailenden uzaksın bambaşka bir kültür + gerçekten türkler avrupa da hiç sevilmiyor belki bunda bizim de suçumuz vardır.
Eğer gidilcekse yurtdışına bu Amerika olmalıdır tam bir özgürlük ülkesi bence

Giden hiç öyle demiyor. Almanya,Fransa gibi Avrupa ülkelerindeki bolluk eskiden di emin ol asgari ücretle yaşıyan bir kişi burdaki şartları ile çok fark olmaz en iyisi Amerika

Amerikadaki fakir evsiz insan kadarını dünyanın hiçbir yerinde görmedim.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

amerikada işssiz evsiz insan cokk fazla . filmlerde dizilerde gördügümüz gibi bir hayat yok orda. herkes abd yi avrupayi güllük gülistanlik saniyor maalesef . zengin kesim hep zengin fakir kesim hep fakir. 50 - 100 dolar icin hiç bilmedikleri ilaçlarin deney testlerine katiliyorlar para kazanmak icin okdr sefalet icindeler ufacik para icin canlarını tehlikeye aticak kdr.

Türkiye ile kıyaslandığın da insanı tek cezbeden özelliği Arabaların çok ucuz olması hocam onun haricinde gidip de taşınılmaz.. Ailenden uzaksın bambaşka bir kültür + gerçekten türkler avrupa da hiç sevilmiyor belki bunda bizim de suçumuz vardır.
Eğer gidilcekse yurtdışına bu Amerika olmalıdır tam bir özgürlük ülkesi bence

Tek kotu tarafi bence Aile'leden uzak olmak. Asgari ucret ile avrupada rahatca yasayabilirsin. Alim gucu herseyde Turkiye ile karsilastirirsan kat ve kat fazla.
Avrupada asgari ucret 1300euro Turkiyede 1300tl diyelim. Asagidaki video ile anlayabilirsiniz aradaki farki. (kanaldaki diger video lara bakarsaniz daha rahat anlayabilirsiniz farki).
Hicbirsey bilmesen insaata gitsen gunluk vasifsiz isci 120euro usta 190euro aliyor, ayda 20-25 gun calissa aylik geliri siz hesaplayin.Yani alim gucu sadece araba da degil butun herseyde kat ve kat daha ustun. Tertip,duzen,insan hakki,hosgoru,yasam kalitesi vs.. gibi seylere girmedim henuz.

https://www.youtube.com/watch?v=E1ZlqZFz3KE

Son düzenleme:
Tek kotu tarafi bence Aile'leden uzak olmak. Asgari ucret ile avrupada rahatca yasayabilirsin. Alim gucu herseyde Turkiye ile karsilastirirsan kat ve kat fazla.
Avrupada asgari ucret 1300euro Turkiyede 1300tl diyelim. Asagidaki video ile anlayabilirsiniz aradaki farki. (kanaldaki diger video lara bakarsaniz daha rahat anlayabilirsiniz farki).
Hicbirsey bilmesen insaata gitsen gunluk vasifsiz isci 120euro usta 190euro aliyor, ayda 20-25 gun calissa aylik geliri siz hesaplayin.Yani alim gucu sadece araba da degil butun herseyde kat ve kat daha ustun. Tertip,duzen,insan hakki,hosgoru,yasam kalitesi vs.. gibi seylere girmedim henuz.

Güzel yazmışsın. Bende konuyu uzatmak istemedim, milliyetçilik yapacağız diye zaten hep bu günler geldi. Vatandaş olarak vergimizin peşine düşmeyi öğrensek ve sağı solu gavur diye kötülemeyi bıraksak bir şeyler olacak aslında. Ülkem cennet, seviyorum ancak gel gör ki yaşatmıyorlar insanı. Kendi kendimize düşman olduk. Beceremedik insan olmayı. Tüm dünya Allahın diyor ve yaşanacak başka ülkelere yelken açmayı planlıyorum.

Hocam günümüzde şuan en çok kazandıran daire satın almanız mantıklı görünüyor.
Yalnız dairenin yıllık bakım giderlerini de hesap etmeniz gerekiyor. Gelen kiracı vurdu kırdı, boyası vs. derdi hiç bitmez.
Ama şöyle bir teklif de sunabilirim. Garanti olsun az olsun öz olsun derseniz. Katılım bankalarının kar payı hesapları var. Oradan döviz ya da altın alacaksınız. Aylık, 3 aylık, 6 aylık, 1 yıllık gibi paranızı yatırabileceğiniz seçenekler mevcut. Bu şekilde;
1- Paranızı hem helal yollardan değerlendirmiş olacaksınız,
2- Paranız hem dövizden kazanacak hem de bankanın vermiş olduğu kar payından aylık düzenli bir gelir elde edeceksiniz. Döviz hiçbir zaman zarar ettirmeyeceği için aylık gelen para da size düzenli bir kazanç olarak dönecektir.

Avrupa'da her şey iyi görünüyor dışardan baktığımız zaman. Abim İngiltere'de yaşıyor. Bu sene 8. Senesi. İlk gittiğinde haftalık 150 sterlin ile başladı işe. Çalıştığı yerin işciler için kiralanan evinde kaldı 6 sene. Şuan en kötü haftalık 350 sterlin alıyor. Çalıştığı iş kebap ve bölge ise kasaba gibi bir yer imiş. Şuan evli kira da oturuyor 600 sterlin kira ödüyor. 350x4=1400 sterlin yapar. 600 kiraya verdi 800 kaldı. Hani nerde bu meşhur avrupa. Hani şartlar çok iyiydi. Hani gelir seviyesi çok yüksekti. Orda televizyon izlemek için senelik vergi veriyorlar. Dükkan sahibi değilsen avrupa da evlenip ayrı evde kalman çok zor. Yada aile de en az 2 kişi çalışacak yoksa imkansız. Allaha şükür abim sonradan dükkan sahibi oldu ama bu seferde işciler içinde ev kiralayıp kira ödüyor. Aylık kafadan gider kira 1200 sterlin. Avrupanın parası sadece burda değerli. Orda bir değeri yok.

bu adamın 1 tane video sunu izlemiştim adam Tr ile Almanyayı karşılaştırırken nerde ise 10 dk boyunca arabaların ucuzlundan bahsetti ben bile Almanyayı daha iyi överdim :)

ev işine hiç girme bence,yani kiracı ile ugraşma işine filan...kim bilir ne kadar süre boş kalıcak ev,ne kadar dolu.kalorifer parası,aidatı falan filan var,kiracı yoksa bunlar hep sende.kiracı evdeyken evin neresine neler edicek kimbilir.çogu ev sahibi adam taşınıp gittikten sonra görüyor evin halini,adam evi mahvetmiş ve parası senden yine.oturdugu süre boyunca zamanında ödeyecekmi kirayı,başka sorunlar mı çıkacak?hem ev sahibinin hem kiracının işi zor arkadaş,düzgününe düşmez şans ister.benim kirada bi ev var,sırf düzgün adama verelim diye 2-3 yıldır aynı fiyattan veriyoruz evi.ama bak inşaattan girmekse konu,ona bende katılırım işte.en baştan,temelden gir eve benim bu ev öyle alındı ve bittikten sonra alanlarla aramızda bayagı bi fark oldu para açısından.temelden gir,sonra sat ama kiracılara hiç bulaşma derim zira hiç ugraşılacak iş degil :)

Avrupa nın hemen hemen her ülkesinde sınıf ayrımı çok fazla mesela sen hiç duydun mu Fakir Alman ? vardır elbet ama çok az..Amerika ya gidip çok sağlam bir proje ile çok iyi yerlere gelebilirsin bir meslek öğrenip çok rahat bi yaşam sürebilirsin (idris usta :D)

@abc hocam bu kar payı dedğimiz faize girmiyormu nasıl helal oluyor yanlış yönlendirmemek gerek bence fiziki altın veya dolar alıp bi kasada tutmak deseniz o mantıklı ve helal olur ancak ......aklı olanda bankalardan uzak durur ... rızkın 10 da 9 u ticaret ve cesarette

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri