300.000 TL ile Nasıl Bir Yatırım Yapılabilir?

@abc hocam bu kar payı dedğimiz faize girmiyormu nasıl helal oluyor yanlış yönlendirmemek gerek bence fiziki altın veya dolar alıp bi kasada tutmak deseniz o mantıklı ve helal olur ancak ......aklı olanda bankalardan uzak durur ... rızkın 10 da 9 u ticaret ve cesarette

kar payı denen şey dini kesme yönelik bi aldatmaca,laf oyunu sadece hocam.normal bankalar faiz diye veriyor,dini kesime hitap etmek isteyenler yanında yada onun yerine kar payı diyor buna :)

Yt bitmediki daha selasini verdiniz eskisinden daha iyi suan bence temiz calisanlar icin 300 binle bence ticarete gir instagramdan satis filan yap o iştede para var

Sakın ev alıp kiraya verme, evi olan aç aç. Türk toplumunda %80 yatırım bu yönde ev alıp kiraya vereyim, şöyle düşün, 1 trilyonun var ben Adanalıyım bulunduğum yerden örnek vereyim oturulabilecek daireler 200-300 bin arası daha ucuzu var fakat kiraya verilecek cinsten değil öyle yüksek bir kira alamazsın. 1 trilyona 6 ev aldın diyelim yıllık kiralar burada 9-12 bin arası 1 tanesinde sen oturdun kaldı 5 ev bunların vergisi falan filan onları da geçiyorum, 10 bin x 5 ev = 50 bin/yıllık , böl 50yi 12 ye ayda 4 bin lira. 1 Trilyonu olan adam aylık 4 bin lira ile geçinebilir mi ? Tabi ki de hayır araba mı alacaksın alamazsın. Ev mi geçindireceksin , cocukları mı okutacaksın , evlenecek misin daha bir çok masraf . Demem o ki ev alma daha mantıklı yatırımlar yap ve 300 bin liranın hepsini aynı sektöre koyma , o sana kalmış 50-50-50 gibisinden böl veya 100-100 böl artık orası sana kalmış , ben şu an webten kazancım ile 0dan eve girdim fakat kiraya vermek için değil satmak için. Al-sat yapacaksan 300 bin lira gayet uygun bir rakam fakat ev alıpta kiraya vermek mantıksızlık. Tanınmış müteahhitler ile konuşabilirsin.

Sakın ev alıp kiraya verme, evi olan aç aç. Türk toplumunda %80 yatırım bu yönde ev alıp kiraya vereyim, şöyle düşün, 1 trilyonun var ben Adanalıyım bulunduğum yerden örnek vereyim oturulabilecek daireler 200-300 bin arası daha ucuzu var fakat kiraya verilecek cinsten değil öyle yüksek bir kira alamazsın. 1 trilyona 6 ev aldın diyelim yıllık kiralar burada 9-12 bin arası 1 tanesinde sen oturdun kaldı 5 ev bunların vergisi falan filan onları da geçiyorum, 10 bin x 5 ev = 50 bin/yıllık , böl 50yi 12 ye ayda 4 bin lira. 1 Trilyonu olan adam aylık 4 bin lira ile geçinebilir mi ? Tabi ki de hayır araba mı alacaksın alamazsın. Ev mi geçindireceksin , cocukları mı okutacaksın , evlenecek misin daha bir çok masraf . Demem o ki ev alma daha mantıklı yatırımlar yap ve 300 bin liranın hepsini aynı sektöre koyma , o sana kalmış 50-50-50 gibisinden böl veya 100-100 böl artık orası sana kalmış , ben şu an webten kazancım ile 0dan eve girdim fakat kiraya vermek için değil satmak için. Al-sat yapacaksan 300 bin lira gayet uygun bir rakam fakat ev alıpta kiraya vermek mantıksızlık. Tanınmış müteahhitler ile konuşabilirsin.
Hocam 1 trilyon ile 5 daire olsun 5 sene yeme içme
5 sene sonra 250 bin den aldığın daireler 400 450 bin olur.
5 daire eder sana 1.800 milyar bu aradaki farkı 5 senede nerde kazanırsın?
İstanbul gop ta 5 sene evvel 310 bin TL ile 3 daire aldık
Şuan mahmutbey Kabataş metro hattı inşaatı var mahallede geçen daireyi 500 binden satalım dedik sabaha kadar telefonlar susmadı. Satmadık evi
1 daire 100 bin iken oldu sana 500bin ve üzeri

Son düzenleme:
Hocam 1 trilyon ile 5 daire olsun 5 sene yeme içme
5 sene sonra 250 bin den aldığın daireler 400 450 bin olur.
5 daire eder sana 1.800 milyar bu aradaki farkı 5 senede nerde kazanırsın?

Hocam bende onu diyorum yanlış anladın, ben ev alıp kiraya verme olayından bahsettim yoksa bende al-satçıyım :) + 5 sene yeme içme olayı bana göre değil yine de parası olan dikkate alabilir

Son düzenleme:
Hocam bende onu diyorum yanlış anladın, ben ev alıp kiraya verme olayından bahsettim yoksa bende al-satçıyım :) + 5 sene yeme içme olayı bana göre değil yine de parası olan dikkate alabilir

Hocam bende yemesin içmesin dedim =)
Daireleri ver kiraya o gelenlerde amorti olsun
Boş kalacaklarına

---------- Spam Engelliyici 08:32 ---------- Önceki Mesaj 08:29 ----------

Aslında 300 bin param olsun
Yerleri tespit edilmiş sayısız işaretlerin olduğu
7 kilisenin toplandığı eski ermeni yerleşkesine gitmek için dünyanın en gelişmiş altın arama makinası alır giderdim
Bir 2 papaz alırdım yanıma define ile uğraşırdım
Götürdüğüm dedektörler patates olduklarından sadece heykeller çıktı 1 2 tane

Elbette en garanti ev faiz altın vs olabilir ama Borsada para güzel katlanır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri