- Web sitesi
- www.videoyap.com
Çok Güzel Bi Anlatım İçin Görüntüleri Aldım bileYalnız SİTE KUR Bölümünü Hiç Kullanmadıgım İçin Bilmiyorum bu bölümü siz anlatsanız olurmu hocam ?
Evet hocam site kur bölümünü anasayfa yazmadım o bölümü ben oraya ekleyeceğim veya e-book içerisinde o bölümü anlatmayacağım.
Hocam birde şu önemli soruyu sormak istiyorum ;
E-Book'un içerisine ismimizi falan yazalım mı ? Yani belki çalınma işlemlerine karşlılık falan. Yarışma sonuçlanınca e-book kaynağı biziz zaten düzeltiriz yani ?
E-book'un ilk sayfasına güzel bir manteşi ister siz ayarlayın isterseniz en sonunda ben eklerim. Sizin adınız orada geçecek ve size teşekkür yazacaktır. Pazar sabahı eklerseniz hatta 12 ye doğruda eklerseniz kimsenin sizin metni almasına imkan yoktur. Ama e-book içerisinde kendi adınızıda yinede geçirmek isterseniz sıkıntı yok. Benim ismimi veya nickimide yazmanıza gerek yoktur. İsteğim tamamen videoyap tanıtımıdır ve youtube ile arasındaki bağlantılar.
Bana da zaman pek kısa gibi geldi ancak biliyorum ki öyle makale yazan arkadaşlarımız var ki döktürürler. Zaman sıkıntım olmasa bende katılmak isterdim doğrusu. Hatta Viddeoyap uluslararasına açılıyor ve Web_Script'i hocamın aradığı kriterlerin hepsini fazlası ile karşılamama rağmen gidip birlikte çalışma fırsatına nail olamıyorum o beni üzüyor. 2008 den bu yana ffmpeg çalışmaları yaptım. yaklaşık olarak 2005-2008 arası ASP 2008'den bu yana profesyonel PHP kodluyorum. Ayrıca sunucular üzerinde uzun zaman profesyonel tecrübelerim oldu. Bu kadar bilgi ile gidememek zor oluyor![]()
Merhaba hocam,
Neden birlikte çalışamıyoruz hocam? Bugün hatta galiba şirketin telefonunu hiç bir yerde geçirmeme rağmen beni aradığını duydum. Yani sende bir azim var gibi görüyorum. Tabiki görüşebiliriz hocam.
anlatımı yazacağızda size nasıl ulaştıracağız ve nasıl seçeceksiniz, neye göre 1, 2, 3. seçilecek?
Hocam bir dowload sitesine upload ederek link verebilirsiniz.
İncelemeler sonucunda en iyi anlatımı yapmış, her bölüme düzgün anlatılmış arkadaşlar seçilecektir. Seçimi önceki sayfada nasıl olacağını dile getirmiştim. Büyük ihtimalle ben ve kardeşim birlikte seçeceğiz. Fakat bir ihtimalde anket açıp orada anket sistemi uygulatmaktır. Belkide anketi videoyap tabanlı yazarım. Süresi olan kişiler sadece oy kullanabilir. Oy kullanmış kişilerinde videoyap üyelik mailinin ilk 6 hanesini yazdırabilirim. Yani bu konuda elimden geldiğince en adil şekli uygulayacağım. Bunuda biraz katılmış herkesin düşüncelerine göre yapmayı planlıyorum.
Hocam destekten yazdım ama geri dönmediniz. Sürem 2 saat içinde bitecek yarışma bitene kadar süre verirseniz hesabıma anlatım için. Zaten pazartesi ödeme geçerim. Şimdi eft geçsem pazartesi hesabınızda olacak çünkü. İletişime geçerseniz sevinirim.
Merhaba hocam,
gece 11 ile 1 arasında dönüşleri inş yapacağım.