300 TL Ödüllü Videoyap.com'u kullanımını anlatan E-book hazırlama

Çok Güzel Bi Anlatım İçin Görüntüleri Aldım bile :) Yalnız SİTE KUR Bölümünü Hiç Kullanmadıgım İçin Bilmiyorum bu bölümü siz anlatsanız olurmu hocam ?

Evet hocam site kur bölümünü anasayfa yazmadım o bölümü ben oraya ekleyeceğim veya e-book içerisinde o bölümü anlatmayacağım.

Hocam birde şu önemli soruyu sormak istiyorum ;

E-Book'un içerisine ismimizi falan yazalım mı ? Yani belki çalınma işlemlerine karşlılık falan. Yarışma sonuçlanınca e-book kaynağı biziz zaten düzeltiriz yani ?

E-book'un ilk sayfasına güzel bir manteşi ister siz ayarlayın isterseniz en sonunda ben eklerim. Sizin adınız orada geçecek ve size teşekkür yazacaktır. Pazar sabahı eklerseniz hatta 12 ye doğruda eklerseniz kimsenin sizin metni almasına imkan yoktur. Ama e-book içerisinde kendi adınızıda yinede geçirmek isterseniz sıkıntı yok. Benim ismimi veya nickimide yazmanıza gerek yoktur. İsteğim tamamen videoyap tanıtımıdır ve youtube ile arasındaki bağlantılar.

Bana da zaman pek kısa gibi geldi ancak biliyorum ki öyle makale yazan arkadaşlarımız var ki döktürürler. Zaman sıkıntım olmasa bende katılmak isterdim doğrusu. Hatta Viddeoyap uluslararasına açılıyor ve Web_Script'i hocamın aradığı kriterlerin hepsini fazlası ile karşılamama rağmen gidip birlikte çalışma fırsatına nail olamıyorum o beni üzüyor. 2008 den bu yana ffmpeg çalışmaları yaptım. yaklaşık olarak 2005-2008 arası ASP 2008'den bu yana profesyonel PHP kodluyorum. Ayrıca sunucular üzerinde uzun zaman profesyonel tecrübelerim oldu. Bu kadar bilgi ile gidememek zor oluyor :)

Merhaba hocam,

Neden birlikte çalışamıyoruz hocam? Bugün hatta galiba şirketin telefonunu hiç bir yerde geçirmeme rağmen beni aradığını duydum. Yani sende bir azim var gibi görüyorum. Tabiki görüşebiliriz hocam.

anlatımı yazacağızda size nasıl ulaştıracağız ve nasıl seçeceksiniz, neye göre 1, 2, 3. seçilecek?

Hocam bir dowload sitesine upload ederek link verebilirsiniz.

İncelemeler sonucunda en iyi anlatımı yapmış, her bölüme düzgün anlatılmış arkadaşlar seçilecektir. Seçimi önceki sayfada nasıl olacağını dile getirmiştim. Büyük ihtimalle ben ve kardeşim birlikte seçeceğiz. Fakat bir ihtimalde anket açıp orada anket sistemi uygulatmaktır. Belkide anketi videoyap tabanlı yazarım. Süresi olan kişiler sadece oy kullanabilir. Oy kullanmış kişilerinde videoyap üyelik mailinin ilk 6 hanesini yazdırabilirim. Yani bu konuda elimden geldiğince en adil şekli uygulayacağım. Bunuda biraz katılmış herkesin düşüncelerine göre yapmayı planlıyorum.

Hocam destekten yazdım ama geri dönmediniz. Sürem 2 saat içinde bitecek yarışma bitene kadar süre verirseniz hesabıma anlatım için. Zaten pazartesi ödeme geçerim. Şimdi eft geçsem pazartesi hesabınızda olacak çünkü. İletişime geçerseniz sevinirim.

Merhaba hocam,

gece 11 ile 1 arasında dönüşleri inş yapacağım.

Çok severek kullandığım ve önerdiğim bir sistem. Keşke biraz zamanım olsa da seve seve hazırlasam.. Sistemi bayağıdır kullanan bir üyeyim. Hazırlayacak arkadaşlara başarılarr :) [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

Pdf bilmiyorum da world belgesi yaptım çokta güzel oldu :) pdf yi nasıl yaparım yardımcı olabilecek varmı ?

Pdf bilmiyorum da world belgesi yaptım çokta güzel oldu :) pdf yi nasıl yaparım yardımcı olabilecek varmı ?

wordü aç, farklı kaydet de pdf olarak kaydetme olması gerek. yoksa word to pdf converter programları var.

Cevap: 300 TL Ödüllü Videoyap.com kullanımını anlatan E-book hazırlama

Merhaba Arkadaşlar,

Çok yoğun olduğum için saatlerimi ayırarak E-book çıkarmam pek mümkün durumda değil. Sizin zamanınız değersiz anlamına kapılmayalım, tüm zamanımı yazılıma ve desteğe harcamak zorundayım. Ayrıca benden kat kat iyi yazılar çıkacağına eminim.

1.'nin Ödülü : 300 TL
2.'nin Ödülü : 1 Yıllık Videoyap Hesabı
3.'nün Ödülü : 3 Aylık Videoyap Hesabı
Katılan herkese : 10 günlük videoyap hesabı

Katılım Koşulları: En az 6 sayfalık anlatım içermelidir. Yazılar kısa ve öz olmalıdır.
1) Sıfır bir videoyap hesabı alındıktan sonra sırasıyla yapılması gerekenler.
2) Anlatılmayan bir özellik bulunmamalıdır.
3) Aşağıdaki sayfaların tamamı anlatılmalıdır.
4) 20 Nisan Pazar 12:00'de bitecektir. Office word veya pdf dosyasında yazabilirsiniz. Görselli anlatım kullanabilirsiniz. 20 Nisan sabahında herkes konu altından dosyanın indirme linkini verirse seçmeler onun üzerinden yapılacaktır. 20 Nisan Pazar Öğlen 12:00'den sonra gönderilen linkler kabul edilmeyecektir. 20 Nisan Pazar gecesi 1. , 2. ve 3.'ü konu üzerinden açıklanacaktır.

Aşağıdakiler anlatılacak olanlardır. Sırasınıda yeni bir üye'nin kullanması gereken size göre sırasıyla anlatabilirsiniz.
Anasayfa (Özgünleştir, etiket & açıklama özgünleştirme, Logo, intro, altyazı, videosi ayarlama, video süre kesme, çerçeve ekleme, video kırpma, video rengi)
Toplu Video (Youtube kelime arama, kanal çek, komple kanalı çekme, playlist çekme, diğer site kelime arama, diğer site sayfaları çekme, özgün video üretme)
Toplu Link Bot
Otomatik Kanal Çekme (Karşı kanallara eklenenleri otomatik ekleme, karşı kanalı komple otomatik kopyalama)
Özgün Video Yükle (Slaytlaştırma, resim üzerine yazı, müzik ekleme)
Süre Satın Alma
Telifli Videolar & Para Kazan (Telifleri silme, ünlemleri silme, ünlem geç bağlantısı, soru işaretlerini düzeltme, adsenseli veya partnerlı para kazanmayı açma)
Acil Uyarılar
Yüklediğim Videolar (Alt bölümdeki detaylarıyla birlikte)
Ayarlarım (intro, açıklama v.s. ayarları)
Kanallarım (Otomatik api key alma, video log silme, ünlem geç, gizli video yükle)
Kanal İstatistikleri
Video Yöneticisi (Eskiden kanalda yüklü olan videoları listeme ve sıralama çeşitleri, özgünleştirme ve silme çeşitleri)
Video Ortası Reklam
Kanaldan Video Sil

Bu özelliklerin hepsini örnekleme göstererek anlatabileceğinize eminseniz ve boş vaktiniz bulunuyorsa Videoyap.com'un ana E-book'unda sizin imanız bulunsun. 2. ve 3. arkadaşlarımızında E-bookları da videoyap.com'a diğer e-booklar olarak eklenecektir.

Hocam elimden geldiğince birşeyler denedim :)Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam

Cevap: 300 TL Ödüllü Videoyap.com kullanımını anlatan E-book hazırlama

Kendi yorumlarımızı da ekleyelim mi?

Merhaba hocam,

tabiki kendi yorumlarınızı kendi ağzınızdan anlatabilirsiniz. Ama ne botu çok övün, nede botu çok kötüleyin. Yorularınızda bu işlem sizi şunu kazandırır v.s. diyebilirsiniz.

süre kısa gibi geldi, aöf sınavları var yarın ve pazar günü, olmasa kesin katılırdım

Merhaba Hocam,

malesef aöf sınavlarının olduğunu bilmiyordum. Artık bir start verdik ve değiştirilmesi pek mümkün değil.

Çok severek kullandığım ve önerdiğim bir sistem. Keşke biraz zamanım olsa da seve seve hazırlasam.. Sistemi bayağıdır kullanan bir üyeyim. Hazırlayacak arkadaşlara başarılarr :) [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

Merhaba hocam,

Teşekkürler daha nice sürelerde birlikte çalışmaya. Süreyi kısa tutma sebebim işi çok büyütmemek. Birazda baygınlık geçirilmesini önlemektir. Çünkü burada 3 kişi mutlu olacak diğer arkadaşlara verilen küçük ödül ise mutlu etmeyebilir. Bu nedenle süreyi uzun tutmadım.

Merhaba hocam,

öncelikle eline sağlık. Keşke erkenden eklemeseydin yazılarını almak isteyen arkadaşlar çıkabilir.

Daha 1 günden fazla süre olduğu için hem size hemde diğer arkadaşlara yararlı olması açısından yazıyorum. Sizde düzenleyip gönderebilirsiniz.

1) Üye olmadan bahsetmişsiniz. Süre satın almanın yöntemlerini anlatabilirsiniz. Bir çok kişi ödeme yöntemlerini soruyor. Ayrıca süre satın almadan önce destek bölümünden kişi 1 günlük deneme süreside isteyebileceğini yazabilirsiniz hocam.

2) Toplu link bölümünün 25 video anlık yükleme emrinden sonra 20 dakika sonra tekrar kullanabileceğini dile getirebilirsiniz.

3) Otomatik kanal çekme bölümünün ayarlarını anlatabilirsiniz.

4) Telifli videolar & Para kazan bölümü kanaldaki neleri düzeltteğinden bahsedebiliriz.

5) Kanaldan video sil bölümünden bahsedilmemiş dilerseniz bahsedebilirsiniz.

6) Kanal istatistiği ve yükleme istatistiğinden bahsedilmemiş.

7) Botları olan sitelerden nasıl video çekileceğini, botları olmayan sitelerden nasıl video çekileceğinin anlatımı yapılmamış.

8) Sıkıntılı videoları anlatmanız güzel olmuş, birde yanında durum sayfasını(durum.php) anlatırsanız onunla birlikte süper olurmuş.

Birazda sizin dosya örnek olmuş oldu. Diğer arkadaşlarada yol gösterebilir. Eksiklikleri gidermeniz ve konuya değinmeniz konusunda güzel birşeyler ortaya çıkabilir. Her bölümdeki yazılarınızın büyüklükleri farklı olmuş biraz göz yoruyor.

Örneğin Sayfa başlıkları 16 Punto Kalın, O sayfaya ait alt özelliği 14 Punto Kalın, diğer açıklayıcı yazıları 12 punto normal ile yazabilirsiniz. Bir düzen oluşmuş olabilir.

Ama gerçekten süper olmuş hocam. Herkesde illaki bazı eksiklikler çıkacaktır. Umarım açıklayıcı olduğum için alınmamışsınızdır. Sadece size ve diğer arkadaşlara yol göstermiş olmak adına yazdım. Eline sağlık hocam, çok teşekkürler.

Nacizane önerimdir, e-book u bitiren arkadaşlar, üyelikleri ile destek bölümünden link verip altına da forum nicklerini yazsınlar, 20 Nisan Pazar günü Web_Scripti buraya tüm linkleri nicklerle birlikte eklesin ki, konunun ilerleyişinde karşılaşılacak bazı sorunları şimdiden çözmüş olsun, saygılar.

Sürem olsaydı bende bir şeyler yazmak isterdim . Böyle çok konu hazırladım deneyimim vardı.

İndir Videoyap Book docx

@
Web_Scripti hocam elimden bu kadarı geldi söylediğiniz düzenlemeleri yapıp ortaya bir şey çıkarmak istedim uyarınızı okudum dikkate almadım sanmayın kimseye sonradan çamurda atmıcam oturup word de yazı yazamayıp bunun bile kopyasını alıp o ödüllerden birini kazanmaya tenezzül edicek biri çıkmaz sanıyorum çıkarsada yapıcak bişey yok sorumluluğu ben kabullendim benim için samimi fikriniz önemliydi hala da bu devam etmekde :)

İndir Videoyap Book docx

@
Web_Scripti hocam elimden bu kadarı geldi söylediğiniz düzenlemeleri yapıp ortaya bir şey çıkarmak istedim uyarınızı okudum dikkate almadım sanmayın kimseye sonradan çamurda atmıcam oturup word de yazı yazamayıp bunun bile kopyasını alıp o ödüllerden birini kazanmaya tenezzül edicek biri çıkmaz sanıyorum çıkarsada yapıcak bişey yok sorumluluğu ben kabullendim benim için samimi fikriniz önemliydi hala da bu devam etmekde :)

Bu dosyanın formatı nedir not belgesiyle açmadı denedim olmadı.

worrde yazdım hocam çok anlamam valla formatından:D ama bişey değiştirmedim normal kaydet dedim

Destek üzerinden yaklaşık yapımı 6 saatimi alan bir e-book yollayacağım hocam, desteği kontrol ederseniz sevinirim :)

@Web_Scripti; hocam mesaj yollayacam ama e postanız dolu mesajlarınızı temizler misiniz mesaj yollayacağım size?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri