300K Aboneli Kanaldan Bitiş Ekranı Fırsatı

https://www.youtube.com/channel/UCX_kVU9uigenG47EJwNstog

bu kanala reklam almak istiyorum sizden fakat şuan birşey kazanmadığım için fiyat bana çok gelecektir. indirim yapmayı düşünmüyor musunuz ?

şuan için indirim söz konusu değil üzgünüm hocam

Bu hizmeti alan arkadaşlar hizmeti aldıktan önceki ve sonraki günlerdeki tıklanmalarını paylaşabilirler mi? Hizmet bittikten sonra tıklanmalar ne duruma geliyor?

bu arkadaşların istediğine kalmış etiketleyip rica ederseniz isteyen paylaşabilir :)

skype alabilirmiyim

bayburt1669 - ahmet

Merhaba hocam sıra ne zaman gelecek bize :)

Merhaba tıklanma izlenmeye göre değişir yarı yarıya tıklanma geliyor 10 bine 5 bin tık geliyor tıklama gelirleri düşük değil bgbg yüksek kanal içeriğine göre oda değişir tabiki.

Ne kadar kazanç getirdi ne kadarlık reklam aldınız

Herkes faydalansın diye kısa süreliğine FİYATI 60TL yaptık

önceden satın almış olan arkadaşların hakkını teslim edip satışa kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Deneyen Arkadaşlar iyi yada kötü bi yorum yaparsa seviniriz konu açıldığından beri yorum atan yok olumlu yada olumsuz.

Fiyat 60 TL olduğu için ben yer ayırtmak istiyorum. Dönüş Bekliyorum.

skype adresime bağlanamıyorum. o yüzden telefon numaranızını watsapp için acil bekliyorum.

Deneyen Arkadaşlar iyi yada kötü bi yorum yaparsa seviniriz konu açıldığından beri yorum atan yok olumlu yada olumsuz.

var hocam nasıl görmediniz :)
Fiyat 60 TL olduğu için ben yer ayırtmak istiyorum. Dönüş Bekliyorum.

2gün anlaşıldı hocamla

Hocam yaş aralığınız nedir ?

2-8 veya 2-10 olarak tahmin ediyorum. yaş aralığı 25-30 arası yoğun bu kişilerinde ebeveyn oldukları gerçek.

Çarşamba gününe kadar doluyuz. teşekkürler

---------- Spam Engelliyici 18:08 ---------- Önceki Mesaj 17:42 ----------

Cumartesi gününe kadar doluyuz. teşekkürler

Hocam mesaj attım ama geri dönüş yapmadınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri