300K Aboneli Kanaldan Bitiş Ekranı Fırsatı

Konu sahibinin affına sığınarak bir bilgi almak istiyorum. Türkçe + 250k abonesi olan % 100 özgün çocuk kanalına (pk açık ve her gün video yükleniyor) konu sahibi arkadaşın yaptığı gibi bir fiyat biçilse günlük kaç para denebilir (bitiş ekranı, kartlar, video açıklamasında link paylaşımı vb. ile kanal tanıtmak , trafik çekmek için). Kanalın aylık izlenimi ortalama 8-10 milyon

%100 özgün pk kapalı mı hocam?

Konu sahibinin affına sığınarak bir bilgi almak istiyorum. Türkçe + 250k abonesi olan % 100 özgün çocuk kanalına (pk açık ve her gün video yükleniyor) konu sahibi arkadaşın yaptığı gibi bir fiyat biçilse günlük kaç para denebilir (bitiş ekranı, kartlar, video açıklamasında link paylaşımı vb. ile kanal tanıtmak , trafik çekmek için). Kanalın aylık izlenimi ortalama 8-10 milyon

aramızda anlaşırsak çalışmak isterim skype nedir ?

Merhaba 4k saat hizmeti veriyormusunuz ?

Bu himet devam ediyorsa bilgi alabilir miyim

hocam satışlar devam mı? Sıra durumu var mı?

arkadaşlar tatildeyim daha yeni görüyorum mesajlarınızı bu konuda çalışmam hiç olmadı tatilden sonra düşünebilirim ya da müsaait bir zaman da bakabilirim. şuan kanalım boşta telif gelmişti son 48 saat 150 k civarinda.

Merhaba size Skype'dan mesaj gönderdim fakat henüz dönüş olmadı, sanırım tatildesiniz. Kanalım için bitiş ekranı almak istiyorum.

global oyun kanalım için hizmet almak istiyorum güncelse iletişim adresi alabilir miyim?

merhaba arkadaslar kanal da büyük düşüş oldugu için satış yapmam zor gözüküyor son 48 saat 50k maalesef üzgünüm

---------- Spam Engelliyici 21:59 ---------- Önceki Mesaj 21:21 ----------

kanal projeliktir 400 bin abonesi vardır 50 bin türk lirasi varsa ciddi düşünen pm atsın

merhaba arkadaslar kanal da büyük düşüş oldugu için satış yapmam zor gözüküyor son 48 saat 50k maalesef üzgünüm

kanal projeliktir 400 bin abonesi vardır 50 bin türk lirasi varsa ciddi düşünen pm atsın

50 bin mi ? hayırlı satışlar hocam

Merhaba izlenim almak istiyorum trafik için dünüs yaparsanız sevinirim en kısa zamanda [email protected]
izlenim satışı yok şuan

Ben de denemek istiyorum dönüs yapar msnz tel 05434121692
izlenim satışı yok şuan

50 bin mi ? hayırlı satışlar hocam

normal parayla alsanız bu aboneyi hocam bu fiyata alamazsınız zaten şahışlar için büyük miktar gibi gözükse de yüksek sosteye için gayet normal bir fiyat.

[MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] pm alabilirmiyim

Herkes faydalansın diye kısa süreliğine FİYATI 60TL yaptık

önceden satın almış olan arkadaşların hakkını teslim edip satışa kaldığımız yerden devam ediyoruz.

GÜNCELLEME

Yer ayırtmak isteyen arkadaşlardan artık ödeme alacağım. önceden bugun için anlaştığımız arkadaşdan maalesef geri dönüş alamadık. bunların önüne geçmek için ödemeyi erken alıyoruz.

Referansım [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] dur 1 haftalık deneme imkanı sundum kendisi fikirlerini beyan eder konuya gelip

Doğan abinin kanalında aldığımız sonuç. + ile işaretlediğim yerler benim videolarımda önerilene çıkıp gelen hittir. (1haftalık sonuçtur)

8CYeI.png

Kanal özellikleri kısaca

Abone: 300k+
Şimdiye kadar görüntülenme: 90.486.434
İçerik dili: Brezilya
Trafik kaynağı: Brezilya
Günlük izlenim:120 - 180k değişken
İçerik: Çizgi film

Çalışmak istediğim kişiler;

Çocuk kanalı olan kişiler daha fazla verim almak için. Spam yapıp para kazananlar, sadece çizgi için farklı tarifeden konuşabiliriz.

Vereceğim hizmet hakkında;

Bitiş ekranı
Kartlar
Friends channel
Abone olmak
ekstradan 50k ve 15klık kanallardan bitiş ekranı
Toplulukta paylaşım
Yeni videolara istediğinizde yorum atıyorum
Hizmet 23:45'de başlayıp 23:45'de biter
Günlük 5k izlenim garanti direk içeriğe göre 10-15k ya kadar çıkabilir.
Kazanç konusunda garanti vermek istemiyorum ama eski kanalıma göre 5k için 1,50 2$ gibi bir miktar kazanç sağlarsınız içeriğinize göre değişir.(en kötü rakamı yazdım 5 dolara kadar çıkıyor)

Kanal istatistikleri;

8CLaG.png

-------------------------------------------------------------------------------------
8CN1S.png

-------------------------------------------------------------------------------------
8COfb.png

8SiGj.png

Örnek Kanal İstatistikleri;
22:00 23:00 avrupa saatidir. Türkiye saati 24:00 dan itibaren 23 saatlik istatistikler.
8SDhH.png

1. ve 2. video bitiş ekranında olan videolardır direk gelen hit budur 23 saatlik sonuçtur ve bu videolardan gelen izlenimler playlist sayesinde diğer videolarada hit vermiştir. Videolar 3 dakika ve çizgi filmdir.
8SvE1.png

23 Saatte gelen abone sayısı 50'dir içeriğe göre değişkenlik gösterir.

FİYAT
24 Saat: 60TL

Ödeme Yöntemleri;
Ziraat, Enpara ve Paypal.

Ekstra söylemek istediklerim mağdur olmamanız için hep alt limitleri yazdım 7k ise 5k dedim ne olur ne olmaz. Videoya direk 5k hit gelir ekstra playlistden video dakikanız ve içeriğe göre değişkenlik gösterir. bu hit 10 15k ya kadar çıkabilir. Para konusun da içeriğinizin kalitesine göre farklılık gösterir bu sizinle kanalınızla alakalı bir şey. en net şekilde 2 dolar kesin alırsınız görüşündeyim. Popüler video süreleri ilk 2 video 10 dakika diger videolar 10 ve 30 dakika arasında değişkenlik göstermektedir.

multi konu: https://www.r10.net/youtube-alisveris/1996414-300k-aboneli-kanaldan-bitis-ekrani-firsati.html

DİPNOT: Ödeme alınmadan işleme başlanmaz. Kanal linki atılmaz. Her şey çok açık ve şeffaftır.

gelir ne durumda hocam ?

Hocam izlenim dedim de konudaki olayi denemek istiyorum onun icin yazdim konuya [MENTION=11858]bayburt16[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri