301 Sorunu Bitti

e3fn45fn44

Kayıtlı Üye
CLqCn8gXAAArN8s.png:large

Youtube açıklamasını yapmış; https://twitter.com/ytcreators/status/628958720953819136

Öncesinde: 301'in amacı youtube botlarının spam varmı diye kontrol etmesiymiş. Youtube birkaç saat içinde görüntülenmeyi doğrulayıp sonra geçişe izin veriyormuş.

Şimdi: Artık görüntüleyenlerin insan olduğuna eminmiş, algoritma artık spam/insan ayrımı yapabiliyormuş, o yüzden +301 kalkmış.

Son düzenleme:
quiz bundan mı kıvranıyor acaba ? eylül ayında değişime gideceğiz diyor ?

youtube eylül ayında çok büyük güncelleme olacak daha şimdiden ayak seslerini duyabiliyoruz

301 algoritması her zaman calısır 301 'i kaldırmıs gıbı gozuksede sistem altyapısında her daim calısır

Milleti fişleyerek görüntülenme sayacaklar belli, çerezi kimliği belli olmayanın izlenimi boşa gidecek sanırım.

bütün dertleri 301'ciler, linkciler olabilir mi.. Aynı gün iki haberin gelmesini bunu yorabilir miyiz acabA?

Artık 301 ciler yok. Youtube artık biz video yükleyenlerindir!

Bıktık bu 301+ ci ve blue linkçilerden.
İnşallah komple kalkarda şu blue linkçilerden kurtuluruz.

hala bir sürü 301 cinin videosu yayında
ben bir fark göremedim

[MENTION=14280]xiery[/MENTION] bundan sonrakiler için olabilir insallah bizlere sıçramaz bu değişiklikler

Arkadaşlar ben buna sevindim kesinlikle adam yok site yönlendirme v.s yok sahte izlenim 301 ciler v.s.Bu çok iyi oldu ne zaman bu uygulamaya geçicek şuanda geçmediği kesin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri